2777
2789
عنوان

به مشتری هام دروغ بگم

152 بازدید | 13 پست

فیشیال کارم 

میگن چی کار کنیم جوشمون بره 

میگم منظم فیشال کنید و روتین رعایت کنید 

مهمه که رژیم غذایی تونو رعایت کنید شکر و فست فود نخورید ولی انگاری از این قسمت شکر نخورید خیلی بدشون میاد 

دوستم میگه اینجوری همه مشتریاتو از دست میدی همش دروغ بگو بهشون ملت دروغ دوس دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال میپرسم خدایی راستشو بگو

تاثیری داره اصلا؟ من رفتم دکتر رک برگشت گفت کلا فشیال واسه یه خواستگاری؛ مهمونی تولدی چیزی دعوتی خوبه وگرنه اصلا تاثیر نداره

البته چند تا دکتر دیگم همینو میگفتن..راسته نه؟

باید بگی هر چی دوس داری بخور تهش با کار من صورتت آینه میشه

واقعا دوس دارن اینو بشنون واقعا میگم اصلا بهشون میگم رفتی ابرسان بزن انگار صادقانه خوششون نمیاد ولی اینایی ک کارشون شو اف هست رو خیلی دوس دارن

واقعا دوس دارن اینو بشنون واقعا میگم اصلا بهشون میگم رفتی ابرسان بزن انگار صادقانه خوششون نمیاد ولی ...

اره دیگه مردم دنبال راحت ترین کارن 

یه چیزی مثل کعجزه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
یه سوال میپرسم خدایی راستشو بگوتاثیری داره اصلا؟ من رفتم دکتر رک برگشت گفت کلا فشیال واسه یه خواستگا ...

تاثیر داره من مراجعه کننده داشتم پوست پر جوش الان جوش نمیزنه هر ماه میاد به ویژه اگه جوش بخاطر کم ابی پوست باشه 

برای جوش هورمونی تاثیر کمی داره برا جوش باکتریایی عالیه 

و برای جلوگیری از چین چروک خوبه 

میدونی چرا ناثیر نداره خب اگه کسی بره ضد افتاب نزنه ایرسان خونه نزنه واقعا تاثیر نداره انگار پوست جون میگیره ک قشنگ کرمای مراقبتی رو جذب کنه بعد طرف میگه دیگه فیشال کردم هیچی رعایت نمیکنه 

یه خانومی هم دیدم چهل ساله بودن مشتری خودم نبود مشتری استادم بود واقعا میگم تو چهل سالکی پوستش مثل بیست و هفت هشت بود میگفت همه اصول پوستی رو رعایت میکنم 

منم ب مشتری هام میگم رفتی یه دونه ابرسان بزن صورتت بیرون میری ضد افتاب بزن