2777
2789

من ۴ ماهه وسواس فکری دارم همش حرفایی که قراره به کسی بزنم تند تند با خودم تکرار میکنم و استرس میگیرم به خاطر همینه شب و روز استرس شدید دارم حالا یه ماهی میشه گاهی پاهام درد میکنه

من شبا هم دیر میخوابم ساعت ۶ صبح اینا.. دو شبه پشت سرم هم درد میکنه و دردش میزنه به پیشونیم و گردنم و دردشم یه طرفس انگار.. یه ماه پیشم یه روز یه طرف سرم درد میکرد انگار یه چیزی تو یه طرف سرم بود ولی دردش یه روز بود و تموم شد الان دو شبه درد میگیره بازم 

نکنه ام اسی... سرطانی چیزی گرفتم 

نه بابا خدانکنه اما وسواس فکری سخته 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری از شرش خلاص شمدکترم نمیتونم برم

منم دارم

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

ساعات خوابتو تنظیم کن تموم اینا عوارض بیخوایی و زیادی توی فضای مجازی بودنه واسه استرستم باید بری دکتر بهت داروی آرامش بخش بنویسه ولی مطمئنم ازفضای مجازی دوری کنی و تنظیم خواب داشته باشی خوب میشی

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.