2777
2789
عنوان

چطوری از شر آنفولانزا راحت بشم

83 بازدید | 19 پست

الان یک ماه و نیمه درگیرم دخترمم یک ساله و نیمه هست ک یک ماهه درگیره چکارکنم واقعا همش سرفه های خلط دار خلط بینی گلودرد دخترمم همینطوره 

درمان های خانگی که خوبه

آبلیمو عسل برای سرفه  خلط و اینا خیلی خوبه

دمنوش آویشن 

و بخور اکالیپتوس 

خوراکی هم شلغم و سوپ بخورید و اینکه غذاهای سنگین و سرخ کردنی و فست فود هم نخورین چند وقت

چای و مایعات هم فراوون بنوشید

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درمان های خانگی که خوبه آبلیمو عسل برای سرفه خلط و اینا خیلی خوبهدمنوش آویشن و بخور اکالیپتوس خوراک ...

مآه اول این کارارو کردم خسته شدم ولش کردم 

نمی دونم چکار کنم این ویروس لعنتی بره 

من بعد این ویروس کنخونی گرفتمم

خدا لعنت کنه این ویروسو این چی بود ک گرفتارش شدیم اصلا از بدنم‌نمیره بیرون واقعا خسته شدم فردا برم متخصص عفونی ببینم چی میگه

اره ۴ بار رفتم فایده نداره

ای بابا

بازم یه چندوقت مراعات کنید ... خوب خونه رو گرم نگه دارین و سعی کنید بیرون نرید و مواردی دیگه ای که جلوتر گفتم

امیدوارم زودتر حالتون خوب بشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣