ان شاالله عزیزم❤️
دختردایی منم سه سال قبل از من جدا شده بود ولی پارسال با یکی ازدواج کرد که کل شهر حیرون موندن! طرف جنتلمن، میلیاردر، خانواده دار و اصیل!
دخترداییمم زیبا بود و بلافاصله بعد از طلاق شروع به کار کرد. الان با حمایت همسرش کارشو گسترش داده! کارش فشیاله و فروش مواد بهداشتی درمانی پوست!
الان از هرکی بپرسی توی شهر میشناسنش از بس توی کارش رشد کرده!
تو هم عزیزم از فکر اون طرف بیا بیرون! ارزش تو و آرامشت و اعصاب و روح و روانت خیلی خیلی بیشتر از اون طرفه! اصلا باید عارت بیاد که دنبالش می کنی!
باور کن من سه ساله رسما جدا شدم با اینکه توی یه شهریم، با اینکه نسبت دور فامیلی داریم، با اینکه فامیل مشترک داریم ولی هنوز که هنوزه یه بارم ازش خبر نگرفتم که در چه حالن! اگرم خبری از زبون مردم بهم رسیده خبر بیماری و دادگاه و گرفتاریشون بوده!
فاطمه جان گاهی یه چیزایی ارزش رها کردن دارن! من عضو یه گروه خانوادگی بودم که بنا به شرایط خاصی باید عضوش میموندم ولی یه روز به خودم اومدم تا همین یه گروه عامل غم و افسردگیم داره میشه! قشنگ بیرون اومدم از اون گروه! و دقیقا آرامشمم از همون روز شروع شد! یادت باشه همیشه انتخابت خودت باشی، آرامشت باشه، این یعنی دوست داشتن و احترام به خودت! پس خودتو رنج نده و قوی باش و توکل کن به خدا