2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1305047 بازدید | 70710 پست
نارین جان من هم همین هستم ، یک بار که چند ماه قبل به قدری عصبانی شدم و واقعا اصلا دست خودم نبود و ال ...

قبلش نوروبیون نمیزنین؟من عصبی اینا نمیشم خیلی درد دارم خیلی ها 

کارم هر بار به سرم و آمپول می‌کشه 

یه مدتی تا نزدیک وقتم میشد دوتا تقویتی میزدم نوروبیون امتحان کنین شاید تاثیر گذاشت 

قرصشم هست اگر آمپول سخته

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
آخی فاطمه جانچقد ناراحت شدم برات گلمدرمورد پدر و مادرت متأسفم🙏😔 روحشون شاد باشه و قرین رحمت الهی ب ...

درکت میکنم عزیزم 

توی جامعه مردسالار ما اگر یکبار جدا بشی برای بار دوم دیگه انگار چه گناه کبیره ای انجام دادی 

ان‌شاءالله که یه فرد سالم و صالح نصیبت بشه عزیزم 

همسایه ما یه زن متولد ۶۴ هست که سال ۹۸ ار همسرش جداشد 

امسال با یه نفر ازدواج کرده که همه شهر دهنشون باز مونده

طرف مهندس پولدار که هیچ 

خوش اخلاق و اقا 

حالا بگم زنه خودش خیلی زن خوبی هم بود نه اصلا 

اون روز مرده داشت خونه رو جارو میزد در باز بود دیدم 

ان‌شاءالله بهترین فرد مقابلت قرار بگیره به حق حضرت زهرا 

خودمم واقعا خسته شدم از دنبال کردن اون خانم ولی دست خودم نیست امیدوارم یه روزی بیام و بگم من این غول بزرگ رو شکست دادم و این قسمت از گذشته ام رو پذیرفتم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلش نوروبیون نمیزنین؟من عصبی اینا نمیشم خیلی درد دارم خیلی ها کارم هر بار به سرم و آمپول می‌کشه یه ...

نوروبیون رو هر ماه نمیزنم خیلی کم شاید سالی ۲ بار بزنم .

من کلا اصلا درد آنچنانی ندارم و حال جسمیم به غیر از خونریزی وحشتناک ۳ روز اول خوب هست ولی از نظر روحی داغون میشم . 

من والا پارسال ب نیت کار همسرم بهش گفتم شونه بخر ک سال دیکه آرایشگاه بزنی...امسال...همسر از خستگی زی ...

الان یعنی جواب داده ؟تونستین آرایشگاه بزنین؟یا کار دیگه دارن و خسته میشن 

همینکه کار باشه باز اوکی هست من میگم آدم درکنار تلاش و توکل مثلاً یه کاری که غیر ممکن هست رو ازخدا میخواد دیگه

الان یعنی جواب داده ؟تونستین آرایشگاه بزنین؟یا کار دیگه دارن و خسته میشن همینکه کار باشه باز اوکی هس ...

نه خواهر نشد ک

اگه میشد ک عالی میشد 😓😓😓

تو کارخونه کار میکنه...

امشب مادرش گفت پسرم چقدر لاغر شدی

گفت می‌خواستی چاقم بشم با این کار 😄

خودش می‌دونه باعثش خودشه ها باز میگه پسرم لاغر شدی 😁💔💔💔

نوروبیون رو هر ماه نمیزنم خیلی کم شاید سالی ۲ بار بزنم .من کلا اصلا درد آنچنانی ندارم و حال جسمیم به ...

الهی هم حال روحی شما هم جسمی من خوب بشه😅هردوش سخته 

من زندگیم فلج میشه 

یا شوهرم مرخصی میگیره یا پسرم از مدرسه اش زودتر میاد کمک ...

خونه مامانم بودمیهو مادر شوهر زنگ زد ب خواهرم گفتم مریم باور کن نزدیکهجواب دادم گفت یک ساعت دیگه میر ...

خوبه ها .پیشرفت خوبی داشتین 😅😅😂یه ساعت قبل تر خبر دادن 

قبلا سرزده میامد

عاطفه جون یعنی آقایون هم میتونن باشن ؟

آره عزیزم 😍😍

خانوادگی

کلا استخر خانوادگی هست 😍 کسی جز شما اونجا نیس بالاخره ایرانه 😁

سانس دو ساعت 😍

من پارسال وقت خواستم بگیرم انقدر تقاضا زیاده ک نگو ..

قشنگ تو استخر بوفه هست ..بعدش کارت میکشی

حمام.. دست‌شویی...

خیلی باحاله 😍😍

نه خواهر نشد کاگه میشد ک عالی میشد 😓😓😓تو کارخونه کار میکنه...امشب مادرش گفت پسرم چقدر لاغر شدیگفت ...

خدا برکت بده به مال و جان و آبروتون 

الهی هرچی خیره پیش بیاد 

الان یعنی جواب داده ؟تونستین آرایشگاه بزنین؟یا کار دیگه دارن و خسته میشن همینکه کار باشه باز اوکی هس ...

دقیقا همینطوری هست عزیزم همه ما به خدا توکل میکنیم ولی در کنارش تلاش هم داریم .

مثلا من پارسال ۱۳ صفر اصلا قصد خرید چیزی رو نداشتم ولی یک شرایطی پیش اومد که همون روز رفتم نیکارت که یک کارت اعتباری برای فرهنگیان هست رو بعد از چند سال تحویل گرفتم و داخل همون دفتر که کارت رو میدن شمش طلای ۲۴ عیار داشتن که من هم با اعتبارم خریدم و البته چند ماه بعدش فروختم .

ولی اون موقع نیتم این بود که بتونم از پس قسط های زیادم بربیام و نیاز به قرض گرفتن از کسی توی این یک سال نشه .

و خدا رو شکر هم خدا کمکم کرد و هم خودم با وام های مختلف آشنا شدم و قرض نگرفتم و تازه حدود ۳۰۰ میلیون هم بدهی پرداخت کردم .

حالا امسال هم فعلا برنامه ای ندارم تا ببینم خدا چی میخواد .