2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1306565 بازدید | 71014 پست
سلام عزیزمرشته خوبیه کارشم نسبت به پرستاری و ... سبک تره شیفت شب نداره بیشتر اداری طورهالانم که پایگ ...

من دنبال درآمد نیستم زیاد

نه که برام مهم نباشه ها نه

ولی اولویتم نیس

فقط چون از بچگی عاشق درس خواندن بودم و نتونستم ادامه بدم

حس میکنم عمرم به فنا رفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دنبال درآمد نیستم زیادنه که برام مهم نباشه ها نهولی اولویتم نیسفقط چون از بچگی عاشق درس خواندن بو ...

پس چرا میخوای خودتو درگیر سختی کنکور کنی

همین دو هفته دیگه بدون کنکور یه رشته ای مثل روانشناسی یا علوم تربیتی یا زبان ثبت نام کن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
رشته های درجه پایین تر البته

نه بین پیراپزشکی همین پرستاری رو دوست داشتم

فیزیو و تغذیه و علوم آز هم بد نیست

مخصوصا فیزیو خب کارش تمیز تره

میتونه تنهایی مطب بزنه

تغذیه و مامایی هم میتونن مطب بزنن

الان شوهرم شرکت نفته کارشناس تغذیه دارن یه خانومست همسن خودمه حقوقشم بالاست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
آره عزیزم حسابی

من که خیلی دوست داشتم بچه دار شم چندسال هم تلاش کردم نشد 😔

سلام دوست مهربونم ممنونم که جواب دادین قشنگم موافقم باهاتون کاملا جای که من زندگی میکنم بشدت گرمه و ...

اگه سهم روزانه هر کدوم رو مشخص کمی و توی ظرف شخصی خودشون توی یخچال بذاری و دیگه به هیچ وجه کوتاه نیای که بیشتر بدی، کم کم یاد میگیرن با همون خوراکی خودشون تمام روز سرگرم باشن

عزیزم حالا یک مقداری عیبی نداره. مثلا شکلان و اسمارتیز و اینا رو بخورن. اما در حدی باشه که واقعا براشون جالب باشه نه روتین روزانه زندگی. دیگه بچه با اسمارتیز تفنگی سرگرم نشه با چی میخواد یشه؟

خواهر من که بچه اش رو مهد میفرسته، براش چوب شور، پف فیل، آجیل و خوراکی های سالم دیگه میذاره

مهدش برنامه خوراکی داده فردا برات عکس میگیرم ببینی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
@فاطمه_گلی28 سلام فاطمه جانچقدر خوشحالم که به یادم بودین عزیزممن همیشه به یاد بانو آرتمیس هستم. اون ...

سلام عزیزم 

الهی هزارااااان مرتبه شکرت هزاران مرتبه 

چقدر خوشحالم برات که به یه امنیت و ارامش ذهنی نسبی رسیدی 

از ته دل ارزو میکنم هر روز موفق تر و شادتر باشی 

بانو آرتمیس دیگه اصلا تاپیک نزدن منم خیلی به یادشون میفتم الهی که هرجا هست سلامت باشه منم دقیقا با اموزه های ایشون دارم با زندگیم میجنگم تا بتونم رشد کنم 

از هزاران دوره و کتاب بهترن حرفاشون 

سلام عزیزم الهی هزارااااان مرتبه شکرت هزاران مرتبه چقدر خوشحالم برات که به یه امنیت و ارامش ذهنی نسب ...

ممنون عزیزدلم

فدای محبتت😍❤️😘

الهی همیشه شاد و سرزنده باشی

منم وقتی بچه های قدیمی تاپیک رو می بینم چقدر خوشحال میشم. 

هرگز اون جمله ی بانو یادم نمیره که می گفت :« دوست داشتن خودت از دوست داشتن و عشق به یه آدم دیگه هزار هزار بار ارزشمندتر و لذت بخش تره »

ممنون عزیزدلمفدای محبتت😍❤️😘الهی همیشه شاد و سرزنده باشیمنم وقتی بچه های قدیمی تاپیک رو می بینم چقد ...

منم خیلی خوشحال میشم

بچه های اون تاپیک واقعا ادم حسابی هایی بودن که داشتن برای زندگی میجنگیدن 

امیدوارم هرجا هستن پیروز باشن توی جنگ های روزمره شون 

واقعا هم همینطوره من از وقتی سعی کردم خودم رو دوست داشته باشم فهمیدم که قبلش چقدر دوست نداشتنی و بی عزت نفس بودم! 

الان خودخوری های مغزم خیلی کمتر شده 

من خب چون افسردگی دارم هنوز ذهنم پر از نشخوار فکریه اما تونستم بخشی از اونا رو کنترل کنم 

کاش باز تاپیک میزدن کااااش