2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1306565 بازدید | 71014 پست
@ای_داد_بیداد @خانم_مستقل @عروسکی_2@مامان_سبحان7 سلام دوستان دلم براتون تنگ شده بود کجایی نیستید ...

سلام نازی جون خوبی عزیزم ؟

آفرین نازی جون ، خیلی خیلی کار خوبی کردی 😍😍😍

یعنی قشنگ  من به جای شما حسابی کیف کردم . 😀😀😀😀

من هم در حال پاکسازی هستم ولی برای من یک مقدار کند کارم پیش میره ولی تا آخر تابستان حتما یک حال اساسی به وسایل میدم من هم ‌. 🥰🥰🥰🥰🥰

یادمه که چقدر سختت بود پذیرش موضوعات چقدر تلاش میکردی که همه چیزو درست کنی ولی باز بعد بمدت برمی‌گشت ...

آخی فاطمه جان

چقد ناراحت شدم برات گلم

درمورد پدر و مادرت متأسفم🙏😔 روحشون شاد باشه و قرین رحمت الهی باشن ان شاالله🙏

بابت همسرت هم کاملا درکت می کنم چون منم متأسفانه تجربه ش رو داشتم و واقعا تلخه!

حتی با گذشت این همه زمان یادم که میاد ناراحت میشم!

فاطمه جان گاهی با خودم میگم فکر می کنم ۱۰۰۰ سالمه😄 از بس خاطره دارم و سختی کشیدم!

منم این تابستون مثل تو هر از چند گاهی خاطرات تلخم بهم هجوم میارن، تعدد خواستگارا و نپسندیدن هیچ کدوم هم برام خسته کننده و عذاب آور شده، خصوصا اینکه بعضیاشون تداعی کننده ی گذشته ی تلخ خودم هستن! از اینکه دائم باید با وسواس و احتیاط خیلی زیاد گزینه ها رو مورد بررسی قرار بدم کلافه میشم! از اینکه گاهی به خودم میگم تو دیگه فرصت اشتباه کردن نداری ناامید میشم، از اینکه بعضیا که با من بودن و اصلا شرایط و مشخصات منو نداشتن ولی الان اون چیزایی رو دارن که من ندارم غصه می خورم، با همه ی این حال تلاش می کنم و تلاش می کنم و تسلیم نمیشم چون به خودم قول دادم تسلیم نشم.

این شبها زیاد متوسل میشم به حضرت زهرا و بی بی رقیه. حالم بهتره و دارم راهمو توی تاریکی ها آروم آروم پیدا می کنم.

تو هم عزیز جونم اول از همه اون خانم رو برای همیشه حذف کن از زندگیت و دیگه دنبالش نکن! این به خاطر آرامش خودته! خودتم میگی همسرت دیگه بعد از تولد دخترت دست از پا خطا نکرد، پس بهش اعتماد کن. حتما یه کاری برای خودت و دلت بکن. یا درس بخون یا یه حرفه و مهارتی کسب کن و کار کن ولی اجازه نده افسرده بشی! در حقیقت افسردگی انتخابت نباشه گلم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام نازی جون خوبی عزیزم ؟آفرین نازی جون ، خیلی خیلی کار خوبی کردی 😍😍😍یعنی قشنگ من به جای شما حس ...

مامان سبحان جان خوبی عزیزم؟

می‌خوام از دی جی کالا سکه بخرم شما در این مورد اطلاعی نداری؟

سلام نازی جون خوبی عزیزم ؟آفرین نازی جون ، خیلی خیلی کار خوبی کردی 😍😍😍یعنی قشنگ من به جای شما حس ...

قربونت عزیز 

اره واقعااا حسابی کیف کردم و خودم لذت بردم. 

ای جان خسته نباشی پس حسابی.....واقعا خلوتی خوبه 👌🏻👌🏻

خدا قوت💪🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
@ای_داد_بیداد @خانم_مستقل @عروسکی_2@مامان_سبحان7 سلام دوستان دلم براتون تنگ شده بود کجایی نیستید ...

پزوی گامبو ،چون یک عدد ماکسیمالم صدام نکردی؟!

حیف اون همه فلافل دونونه مجازی که قرار بود خرجت کنم     

@venooss

ونوس عزیزم به نظرت اینکه شوهرت زود اعتماد میکنه دلیلش چیه

من نمیدونم چرا برای من تگ ها ابی نمیشه😪😪😪😪

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام عزیزای من 

وام بلو ده تومنی رو میخوام بگیرم صرفا به این دلیل که ۴۰ تومنی برام فعال شه 

اگه سه ماهه تسویه کنم چهل روبهم میده؟ایا چهل تومن رو طبق خوش حساب بودنت رو ده تومن میده یا بازم باید سه ماه دیگه معدل حساب جمع کنی؟ پیشاپیش ممنونم از مهربونی که جوابمو میده 

مامان سبحان جان خوبی عزیزم؟می‌خوام از دی جی کالا سکه بخرم شما در این مورد اطلاعی نداری؟

سلام ستاره جان ، ممنونم شما خوبی ؟

یعنی با وام د ی ج ی پی میخواهی سکه بخرید یا همینطوری ؟

من از د ج ی کالا چند بار پارسیان و سکه تمام هم خریدم . 

مامان سبحان جان خوبی عزیزم؟می‌خوام از دی جی کالا سکه بخرم شما در این مورد اطلاعی نداری؟

اگر میخوای از وام د ی ج ی پی استفاده کنی باید گزینه دریافت وام رو بزنی و بعد دیگه اگر اعتبار باشه تا سقف ۵۰ میلیون میتونی وام بگیری که مرحله به مرحله خودش راهنمایی میکنه .

بعد از نهایت ۳ الی ۵ روز که مراحلش رو انجام دادید وامش فعال میشه .

سکه تمام یا هر سکه دیگه ای رو انتخاب کردید قسمت پرداخت باید گزینه خرید با وام رو انتخاب کنید و از مبلغ وامتون کم میشه .