یادمه که چقدر سختت بود پذیرش موضوعات
چقدر تلاش میکردی که همه چیزو درست کنی ولی باز بعد بمدت برمیگشتی به همون داستانا
خیلی خوشحالم برات واقعا خبلی خیلی
منم یه دفتر داشتم تا بچم میخوابید زودی می دویدم تاپیک و نکات رو یادداشت میکردم هروقت میتونستم میخوندم خدا خیرش بده
فکر کنم بانو آرتمیس بچه دار هم نمیشد خیلی دعا میکردم خدا فرزند صالحی بهش بده اگه به صلاحشه
افسردگی هم بخاطر اتفاقات گذشته توی زندگیم
سال ۹۸ مامانم فوت کرد ۶ ماه بعدش ازدواج کردم ۴ ماه از عقدم میگذشت یهو شوهرم رفت درخواست طلاق داد فهمیدم داره خیانت میکنه میخواست با دوست دختر سابق رفیقش ازدواج کنه
باز برگشتیم دوباره چند ماه بعد سر و کله اون دختر پیدا شد و چند تا خیانت دیگه
آخرین خیانشم مال شبی بود که منو خانواده شوهرم رفتیم عروسی پسرعموش ولی شوهرم گفت من خیلی مریضم نمیام
حس ششمم گقت برو دوربینا رو چک کن
چک کردم دیدم یکیو اورده خونه
دیگه خلاصه اونجا تموم کردم همه چیو
زنگ باباش زدم گوشیو ازم گرفت در رو از روم قفل کرد و کلی داستان
همه اینا مال وقتی بود که من دو هفته بعدش تاریخ زایمانم بود
تو اتاق زایمانمم خیلی اذیت شدم گفتم فاطمه یا امروز میمیری یا اگه زنده بیرون رفتی باید یه ادم دیگه بشی هیچ دردی بزرگتر از این دردی که امروز کشیدی نبود
میگن خدا مسیر رو نشونت میده من اونجا با تاپیک بانو اشنا شدم و واقعا عوض شدم شوهرمم بعد از تولد دخترم کلا عوض شد دیگه چیزی ازش ندیدم ولی خب اینکه نمیتونم بهش اعتماد کنم خیلی ازارم میده
قبلا وقتی خیانتش رو میفهمیدم اینقدر عاجز بودم که فقط گریه میکردم ولی اخرین بار محکم گفتم فقط طلاق ( با اینکه شرایط جدایی نداشتم اصلا ؛ ولی خودمو نباختم و واقعا جسورانه اقدام کردم به همه چیز )
دیگه الان میدونه نگاهش که بچرخه من شده کارتون خواب بشم پیشش نمیمونم
بعدشم که تا اومدم با دخترم سرگرم بشم بابام فوت کرد
همه اینا اثارش روی مغزم مونده
میدونی عجیب ترین چیز چیه؟ ادمی با داغ عزیزش کنار میاد میپذیره یه روزی اونو ولی با خیانتی که چندین سال پیش بهش شده اصلا
من همش فکر اون دختری ام که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد
مدام چکش میکنم اونم روز به روز داره پیشرفت میکنه و من درجا میزنم 😂
خیلی طولانی شد
ولی خب اینکه شغل و درامد هم ندارم خیلی حالمو بد میکنه
دخترم هنوز ۲ سالشه و کسی نیست بذارم پیشش
دانشگاه هم نرفتم بخاطر فوت مامانم با اینکه جز رتبه برترهای شهرم بودم
همه اینا باعث شدن افسردگیم هی بره هی بیاد