2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1306565 بازدید | 71014 پست
سلام معدت نیست؟

سلام نمیدونم واقعا 

دیروز‌خوب شدم باز امروز گرفته 

اگه معده بود دیگه زیر بغلم درد نمیگرفت که ! بازم نمیدونم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
فداتشم‌ 🥰😘خب اونجا نرو این‌جا بیا خوشحالمون کن 😍😍ببین منم قلبم درد میکرد رفتم نواز قلب گرفتگفت و ...

منم احتمالا از ناراحتیه 

یه هفته پیش پسر جوون همسایه مون فوت شد از همون شب این درد موند رو قلبم دیگه نرفت 

اصلا غول سختی نبود اینجور که شنیده بودم 

اولش که میخواستم وعده هاش رو کم‌کنم خیلی سخت بود ولی بعدش که دو وعده داشت شب و صبح ، اونا رو باز اومدم یه وعده کنم که گفتم بهش جیجی مامانی اخ شده فقط شبا میتونی بخوری 

که شبا هم خودش گفت جیجی اخ شده نخورد😂 

غول وحشتناک من پوشکه 

امیدوارم از پسش بربیاییم دوتایی😁❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم‌ 🥰😘خب اونجا نرو این‌جا بیا خوشحالمون کن 😍😍ببین منم قلبم درد میکرد رفتم نواز قلب گرفتگفت و ...

منم احتمالا از ناراحتیه 

یه هفته پیش پسر جوون همسایه مون فوت شد از همون شب این درد موند رو قلبم دیگه نرفت 

اصلا غول سختی نبود اینجور که شنیده بودم 

اولش که میخواستم وعده هاش رو کم‌کنم خیلی سخت بود ولی بعدش که دو وعده داشت شب و صبح ، اونا رو باز اومدم یه وعده کنم که گفتم بهش جیجی مامانی اخ شده فقط شبا میتونی بخوری 

که شبا هم خودش گفت جیجی اخ شده نخورد😂 

غول وحشتناک من پوشکه 

امیدوارم از پسش بربیاییم دوتایی😁❤️

عزیزم از دکتر های اسنپ استفاده کنخانم های تاپیک میگفتن ۱۵۰ هزار تومن هزینه اش هستاما خیال خودتو راحت ...

سلام عزیزم 

برای قلب درد معمولا نوار قلب مینویسن بخاطر همین خیلی نمیتونم به دکترای انلاین اعتماد کنم متاسفانه 

منم خیلی خوشحال میشمبچه های اون تاپیک واقعا ادم حسابی هایی بودن که داشتن برای زندگی میجنگیدن امیدوار ...

آره واقعا خیلی دلم تنگ شده برای همه شون.

فاطمه یادمه یه زمانی چقد ضعیف و شکننده بودم ولی الان از خودم لذت میبرم. الان قدر خودمو می دونم و همینم باعث شده دیگران هم قدر بدونن اگرم قدردان نیستن از زندگیم حذف میشن.

اوایل که با تاپیک بانو آشنا شده بودم بعضی روزا ده ساعت مطالعه داشتم. روی تک تک نکاتی که توی تاپیک مطرح میشد تمرکز شدید می کردم. روزای سخت و در عین حال بهترین خاطره بودن برام

فاطمه گلی جان خدا نکنه افسرده باشی چرا؟ علتش چیه؟ اگر مایل نبودی اینجا بگی خصوصی بهم بگو عزیزم

عزیزم یاس بیوتی جان خیلی خیلی مبارکت باشه همشو به شادی بپوشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
منم احتمالا از ناراحتیه یه هفته پیش پسر جوون همسایه مون فوت شد از همون شب این درد موند رو قلبم دیگه ...

سلام خوبین 

نبودیم یه مدت خانوم 

دستتون کامل خوب شد ؟مشکلی ندارن برا کار و حرکت زیاد؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلامکسی میدونه برای ثبت نام ماشین اگ از بانک مهر بنویسیم ۸۰ میلیون وام میدن؟یعنی ۱۵۰ باید واریز کنیم ...

الان تبلیغش رو من خوندم ۸۰میلیون آنی پرداختش هست ۸۰تومن هم با سود ۴درصد میدن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام نمیدونم واقعا دیروز‌خوب شدم باز امروز گرفته اگه معده بود دیگه زیر بغلم درد نمیگرفت که ! بازم نم ...

برو دکتر یه سونو انجام بده شایدم چون از شیر گرفتی این درد رو داری

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الان تبلیغش رو من خوندم ۸۰میلیون آنی پرداختش هست ۸۰تومن هم با سود ۴درصد میدن

یعنی بدون خوابوندن پول این مبلغ وام رو میدن؟!!!

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره واقعا خیلی دلم تنگ شده برای همه شون.فاطمه یادمه یه زمانی چقد ضعیف و شکننده بودم ولی الان از خودم ...

یادمه که چقدر سختت بود پذیرش موضوعات 

چقدر تلاش میکردی که همه چیزو درست کنی ولی باز بعد بمدت برمی‌گشتی به همون داستانا 

خیلی خوشحالم برات واقعا خبلی خیلی 

منم یه دفتر داشتم تا بچم می‌خوابید زودی می دویدم تاپیک و نکات رو یادداشت میکردم هروقت میتونستم میخوندم خدا خیرش بده 

فکر کنم بانو آرتمیس بچه دار هم نمیشد خیلی دعا میکردم خدا فرزند صالحی بهش بده اگه به صلاحشه 

افسردگی هم بخاطر اتفاقات گذشته توی زندگیم 

سال ۹۸ مامانم فوت کرد ۶ ماه بعدش ازدواج کردم ۴ ماه از عقدم می‌گذشت یهو شوهرم رفت درخواست طلاق داد فهمیدم داره خیانت می‌کنه میخواست با دوست دختر سابق رفیقش ازدواج کنه 

باز برگشتیم دوباره چند ماه بعد سر و کله اون دختر پیدا شد و چند تا خیانت دیگه 

آخرین خیانشم مال شبی بود که منو خانواده شوهرم رفتیم عروسی پسرعموش ولی شوهرم گفت من خیلی مریضم نمیام 

حس ششمم گقت برو دوربینا رو چک کن 

چک کردم دیدم یکیو اورده خونه

دیگه خلاصه اونجا تموم کردم همه چیو 

زنگ باباش زدم گوشیو ازم گرفت در رو از روم قفل کرد و کلی داستان 

همه اینا مال وقتی بود که من دو هفته بعدش تاریخ زایمانم بود 

تو اتاق زایمانمم خیلی اذیت شدم گفتم فاطمه یا امروز میمیری یا اگه زنده بیرون رفتی باید یه ادم دیگه بشی هیچ دردی بزرگتر از این دردی که امروز کشیدی نبود 

میگن خدا مسیر رو نشونت میده من اونجا با تاپیک بانو اشنا شدم و واقعا عوض شدم شوهرمم بعد از تولد دخترم کلا عوض شد دیگه چیزی ازش ندیدم ولی خب اینکه نمیتونم بهش اعتماد کنم خیلی ازارم میده 

قبلا وقتی خیانتش رو میفهمیدم اینقدر عاجز بودم که فقط گریه میکردم ولی اخرین بار محکم گفتم فقط طلاق ( با اینکه شرایط جدایی نداشتم اصلا ؛ ولی خودمو نباختم و واقعا جسورانه اقدام کردم به همه چیز ) 

دیگه الان می‌دونه نگاهش که بچرخه من شده کارتون خواب بشم پیشش نمیمونم 

بعدشم که تا اومدم با دخترم سرگرم بشم بابام فوت کرد 

همه اینا اثارش روی مغزم مونده 

میدونی عجیب ترین چیز چیه؟ ادمی با داغ عزیزش کنار میاد می‌پذیره یه روزی اونو ولی با خیانتی که چندین سال پیش بهش شده اصلا 

من همش فکر اون دختری ام که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد 

مدام چکش میکنم اونم روز به روز داره پیشرفت می‌کنه و من درجا میزنم 😂 

خیلی طولانی شد 

ولی خب اینکه شغل و درامد هم ندارم خیلی حالمو بد میکنه 

دخترم هنوز ۲ سالشه و کسی نیست بذارم پیشش 

دانشگاه هم نرفتم بخاطر فوت مامانم با اینکه جز رتبه برترهای شهرم بودم 

همه اینا باعث شدن افسردگیم هی بره هی بیاد 

عزیزم نامید نشودختر خالم بعد 16سال زندگی مشترک امسال بارداره.آی وی اف کرده.شما واسه ای وی اف اقدام ک ...

نه چون خودم از نزدیک دیدم هورمون تراپی و پانکچر و اینا چقدر سخته اصلا دوست ندارم

شوهرمم که کلا بچه نمیخواد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

@ای_داد_بیداد    

@خانم_مستقل    

@عروسکی_2

@مامان_سبحان7    

سلام دوستان دلم براتون تنگ شده بود کجایی نیستید 

افراد جدید زیادی که اومدن این تاپیک انگار که خوش اومدن. 

جیران الان به مدت سه روز که دارم وسایلم جمع جور میکنم و کمشون میکنم اینقد حال خوبیه که حد نداره. 

ببین جیران منی که همیشه چک میکنم وسایل اضافی و چیزهای خرد و ریز الکی جمع نمیکنم دور خودم.... خدای من سه چهار تا کیسه زباله فقط شیشه  های خالی خیارشور، نوشابه و غیره ریختم بیرون رفت. 

حتی یک سری وسایلم که مثلا یه ذره شکستگی دلشت نگه دلشته بودم پبشم عزیز بود😅 همه رو ریختم دور.... وسایلی که استفاده نمیکردم گذاشتم کارتن هاشون گذاشتم تو یه کابینت. 

یه سری وسایل گذاشتم کنار سطل آشغال اگه کسی خواست ببره. 

دو سه تا تیکه هم فروختم ببین خدا کنه مابقیش هم فروش بره تا حسابی جام باز بشه خفه شدم از این وسایل الکی به درد نخور. 

صرفا_جهت_پز#  

صرفا_جهت_حال# خوب

عجب_پزویی_هستم_م# ن

پز_خالی_عا# لی

پزو# م😎😎😎😊🫡😌🤭

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌