اونا عشق دارن تو زندگی بچه دارن این دلم میسوزه هیچ نسلی ندارم
عشق؟ عزیزم اگه تو همه ازدواجها عشق بود مملکت ما این وضعیت نبود عزیزم. برای نسلت هم غمگین شدم واقعا؛ ای بابا حیف شد نسل ارزشمندتون ممکنه ادامه پیدا نکنه. غمگینه نه؟
البته میدونما اینکه کافیه یه نفر بپرسه عه تو هنوز شوهر نکردی و کلی اعصابت رو خرد کنه، ولی همچنان بیخیال😉
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین عزیزم من با مدرک دکتری ۲ شی پیش خاستگار اومد برام خیر سرم عشقم بود . ۳ سال دوست بودیم تهش این ش ...
چرا ما متولدین ۷۹ انقدر بدبختیم از هر هزارتامون یکی مون خوشبخته😢
ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن
دستاردول نیست ولی دختر تا یه سنی میتونه مجرد باشه بلخره باید تشکیل خانواده بدی این از اول تا ازل خوا ...
دیگه دوران این حرفها تموم شده لطفا به دخترها استرس ندین جامعه عوض شده دخترهای دهه پنجاه شصت و هفتاد نیستن که عوض شدن اینا ی نسل قوی هستن که کار میکنن مستقل هستن یا ازدواج میکنن یا نمیکنن هیچ اجباری نیست