2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307438 بازدید | 71016 پست
عجیبه واقعا چون من تجربه جراحی خاله ام رو هم داشتم اون بنده خدا که سه روز حالات بیهوشیش رفع نشده بود ...

همین دیگه برا منم عجیب بود 

ولی کلا خب بار زندگی روی دوشش هست مرخصی هم ندادن بهش 

خدا داند شاید خیلی سخت بود به روش نیاورد

اما من حالشو میپرسیدم کاملا اوکی بود 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این اخرش مثل ماست😂ببین آماده هستماهر دفعه فکر میکنم این دفعه من جلوتر میرم بیرون ولی زهی خیال باطل� ...

اصلا حدیث داریم خانم باید یکم اقا رو معطل کنه 😂

بعضی وقتا میگم میگ میگ نباش خواهشا 

کچل نیس یه تپه مو داره تازه پامیشه ژل و برس و...میزنه اما نمیدونم قدرت خدا باز اون تو کوچه اس من تو حیاطم هنو

دوستان سلام هر کی آنلاین واطلاعات داره جواب بدهیکم انگور داشتم حوصله نداشتم برم خاک مخصوص بگیرم بدون ...

من نشنیدم برا رفع نجاست خاک بزنن 

مام میزنیم فقط زلال و صاف میکنه اب انگور رو 

من فردا از مامان بزرگم میپرسم میگم بهتون 

نریزین حیفه 

باهاش حلوا بپزین با برگ کاهو بخورین ...صبونه هم میشه ها یکم ترش قابل تحمله

وااای چه حواست هست بذار خوش باشنخواهرای من دبیرن و پدرم معلم ابتدایی همیشه از دخترای نوجوان و شیطنت ...

اتفاقا کاری باهاشون ندارم میگذارم خوش باشن دیگه ، بهشون گفتم میدونم همیشه نمیرید دستشویی ولی برید خوش باشید ولی خوب با قانون . 😀😀😀😀

من خودم هم دوران دبیرستان یادم هست درس هایی رو که به نظرم بیهوده میومد حتما وسطش اجازه میگرفتم میرفتم یک دوری داخل حیاط میزدم که زمان بگذره زودتر . 😍😍😍😍

برای منتظرا حرف بچه خیلی دلو میشکنه ادم جیگرش میسوزهاز نزدیک دیدم چند ساله ازدواج کردی؟؟

دقیقا من به هر بهانه ای توی اون دوران اشکم دم مشکم بود .

ان شا الله خدا انتظار همه منتظرها رو با بچه های سالم و صالح به اتمام برسونه . 

قربونت محیدقیقا👍بعد این ست من خیلی پرماجرا بود تو این مدتیکبار فروختمش ولی پول جور شد و رفتم پسش گر ...

ای جانم قسمت بوده بمونه برات 

انشالله هیچ وقت نفروشی

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

توی سریال اوشین نشون میده ترشی ماهی . 🤔🤔🤔🤔

راستش من تابحال ترشی ماهی نخوردم.اما مازندران مرسومه ماهی روحتما باآب نارنج میخورند.نمیددکم توسریال اوشین چه نوع ترشی بود.بایدتحقیق کنم😅

خدایا بی نهایت شکرت
توی سریال اوشین نشون میده ترشی ماهی . 🤔🤔🤔🤔

ببخشیددوباره پیامتون رو ریپلای کردم.دستورترشی ماهی ژاپنی روخوندم.راستش بیشترشبیه غذاهست تاترشی.فلفل دلمه وگوجه وب وسیروپیاز رو توکره تفت میدن،بعدباماهی مخلوط میکنن و تو فرمیذارن.....شاید به این دلیل بهش ترشی میگن ،چون بعدپخت ماهی بهش سرکه اضافه میکنن....شبیه ماهی شمال که بهش آب نارنج اضافه میکنیم،اون ها هم چاشنی ماهی شون ،سرکه هست.پس خیلی عجیب غریب نبود ترشی ماهی

نتیجه میگیریم:شمالیها هم ترشی ماهی میخورن،اماخودشون خبرندارن😁

خدایا بی نهایت شکرت
الان یه سوال برام پیش اومداون چیزی که ته طرف شیره انگور میمونه، خاکه؟؟

اگه خوب صاف نکرده باشن

ولی بیشتر اوقات شکرک

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵