2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1392846 بازدید | 77054 پست
بنظر من دووهیمالیا اصلایه سر دی جی بزن و قیمتا رو هم ببینمیگن ارزون بی علت نیست و‌گرون بی حکمتاز این ...

دوو برای شرکت اسنوا هست ،از اسنوا بد شنیدم از این یه کم میترسم.تو دی جی هم رفتم ولی برخلاف کالاهای دیگه کلا شاید دو سه تا نظر داشته باشه نظر دهیش کمه

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

این سبک زندگی جا افتاده نیستمهم‌ترین دلیلی که زن و مرد کنار همن، نیاز ج ن س یه و البته عاطفی( که این ...

خب میدونی ادم ها زمان مجردی چیکار میکنن؟ برای نیاز جنسی منظورمه.  جواب اینه که هیچکاری

حالا اینام دو هفته کاری نکنن😂😂😂😂😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما دارین؟

دو تا خواهرام برای جهازشون دوو خریدن

یکیشون یخچال بالا یکی پایین

الان چندساله دارن نه برفک زده نه خراب شده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دوو برای شرکت اسنوا هست ،از اسنوا بد شنیدم از این یه کم میترسم.تو دی جی هم رفتم ولی برخلاف کالاهای د ...

به دوو خیلی اسنوایی فکر نکن

😂

جدی یه فرقی که با اسنوا داره

منم اسنوا رو قبول ندارم

من دوقلوی دوو دارم و راضیم 

گفتی دو هفته؟دقت نکردم پساگه دو هفته س که اوکیهخوش باشن😄

اره بابا برای مسافرت فقط

تو هم بذار شوهرت راحت بره. با دلتنگی میاد پیشت 😂

باز مامانم میگه نه نباید آزاد گذاشت. چمیدونم والا خواهر.

سلام دوستان،یه سوال و نظر خواهی دارم اگه کسی میدونه بی زحمت کمک کنه،برای مادرم میخوام یخچال فریزر که ...

عزیزم  هیچ کدوم خوب نیستن،دوو میشه گفت بهتره بین اینا.

دوور مادر شوهرم دارن،برعکس ماشین لباسشوییش ک خوب بود،یخچالش خوب نبود هر سه چهار ماهی یه بار میبینم میگه خنک نمیکنه.

نمی‌دونم تی سی ال کجایی هست ولی هم قیمتش مناسبه هم یخچال خوبیه چند تا از آشنا هام دارن راضی بودن.

یاس جان عزیز تو تاپیک شرکت کن و نظر بده دلم گرفت اینجوری گفتی اشکالی نداره فضای مجازیه دیگه سو تفاهم ...

سلام نارین جان شبت بخیر

خوبم بد نیستم میگذره

یه مدت قصد مهاجرت داشتم دارم کاراشو میکنم مدارکمو حاضر میکنم و اینا

در مورد قصد جدایی هم هنوز به تصمیم قطعی نرسیدم میدونی یسری مشکلات هست تو زندگیم ولی از یه طرفی طلاق و جدایی و تنهایی هم آسون نیست اصلا یوقتایی فکر میکنم شاید زندگی الانم بهتر باشه

یه ذره شل کردم ببینم چی پیش میاد

باشگاه میرم ۳ روز در هفته و همین

راستی یبار واسم قران باز کرده بودی همون موقع ازش اسکرین شات گرفتم بعضی وقتا مرورش میکنم

هوای خوزستان چطوره؟

تهران که غیرقابل تحمل

قراره به شوهرم انتقالی بدن نوشهر یا محموداباد ولی خودش موافق نیست که بره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم بله خداروشکر الان بهتره دیگه بعد اون پروژه فروش زمین که داشتیم گفتم فروخت میبره پولشو با ...

خداروشکر

خودت حواست به پس انداز باشه این وسط

اگر روحیش بهتره کم کم تشویقش کن خودشون هم یکاری شروع کنن

عصرا با هم برین پیاده روی

زمین فدای سرت هیچی مهم تر از ارامش زندگیت نیست که بچتم به یه پدر مادر شاد نیاز داره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مبارکه یاسیلباسهات خیلی قشنگن

مرسی عزیزم

شاله رو همون پیراهنه هست

اره کمربند زیاد شد ولی حال نداشتم جای دیگه بگردم😁

عزیزم هیچ کدوم خوب نیستن،دوو میشه گفت بهتره بین اینا.دوور مادر شوهرم دارن،برعکس ماشین لباسشوییش ک خ ...

تو این گرونی ها واقعا انتخاب مناسب خیلی سخته،هر چی جلوتر میرم سر در گم تر میشم

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

حالا در مورد داروهامن خودم یک سال پیش چند تا چالش بزرگ تو زندگیم پیش اومد... به حدی حالم بد بود که ب ...

ممنونم ازتون حتما بهش فکر میکنم 

مرسی از وقتی که گذاشتین مهربان  

به قدر کافی زیبا بودی؛ اما راهی به سویت نداشتم. این نیمه غمگین و منزوی قلبم بود که تو را دوست داشت؛ همان بخشی از من که هرگز نمی‌توانست آغازگر ارتباط باشد.  
خداروشکرخودت حواست به پس انداز باشه این وسطاگر روحیش بهتره کم کم تشویقش کن خودشون هم یکاری شروع کننع ...

درسته عزیزم واقعا هیچی اندازه دخترم واسم مهم نیست خوشحاله باباش حالش خوبه 

فعلا همون کار خودش رو ادامه میده ولی میگه توفکرشم حالم بهتر شه یه کار جدید روشروع کنم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوستان،یه سوال و نظر خواهی دارم اگه کسی میدونه بی زحمت کمک کنه،برای مادرم میخوام یخچال فریزر که ...

عزیزم من دوقلوی دیپوینت دارم و راضیم خداراشکر

الکترواستیل هم‌ داشتم خوب بود. مدل بالا یخچال پایین فریزر