2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400181 بازدید | 77663 پست
نه نه اصلا قبول ندارم ،،،،اتفاقا من خیلی دوسش دارم یکی از کسایی که مدیریتش عالیه به همه چیزم میرسه ه ...

نه نه نگرفتی نکته حرف رو تبی جونم.

من خودم هم برا ۱٠هزار ارزونتر میرم یه مغازه دیگه (همون جنس همون کیفیت و مدلی که میخوام) 

یه پست گذاشته بود حالا کدوم صفحه رو نمیدونم که من بدون حساب کتاب خرید میکنم و هر چی خوشم میاد میخرم.....*میگم این الکی هست چون کسی که بدون حساب کتاب خرج میکنه برا ارزونتر نمیره جای دیگه، انبار نمیکنه*. 

در ضمن جایی ندیدم که بگه ارتباط با آشناهاش چطوریه فقط عین خودم چراغ خاموش میره جلو😅😅

پستی هم ندیدم مثل معصومه ریز بگه برا خوراکش😜

نکته حرف من این بود تبی س. ک. س. ی😅😅

تبی به نطر خودم تو هیچی خسیس نیستم.... فقط به کسی چیزی ندیدم😅😅😅 اهل کادو دادن و گرفتن نیستم.فضل و بخشش ندارم😅سعی میکنم در همه چیز نمره ۱۸رو بگیرم😉😜

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جیران😁گفتی سنگک یه چی یادم اومد بچه ها این سنگک ۵تومنی با۸تومنی کیفیت آردش فرق میکنه؟

پاییزی الان یهویی این پستت دیدم وسط ریپلای ها. 

بین فقط باید امتحان کنی ببین مزه و کیفیت و رنگش(سفید یا تیره) چطوره. 

بببینی هر کدوم بهتره بخری. 

ولی هر چی بیشتر پول بدی بیشتر هم آش میخری..... نان سنگکی که میرم کنجدی رو میده ۸۵٠٠.

شوهرم تو مسیر کارش از محله های لاکژری😅 نان سنگک خریده بود ۲۵ تومن 😅😅😅 هم رنگ نان هم مزه هم کیفیت اصلا مقایسه با ۸۵٠٠نبود ولی ۲۵برا یه نان که من خودم عاشق نان سنگک هستم به خاطرش سرما وایمیسم بخرم و مرتب میخرم😅😅😅 خدا تومن میشه همون ۸۵٠٠میخریم🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
نه گلی 😔😔😔من ولا خیلی وقته نیومدم سایت پست هام نخوندم همون صفحه اخر که جیران حرف زد خوندم. عزیزم ...

قربون دل مهربونت برم نازی جانم♥️♥️

آره متوجه شدم ندیدی پیامم رو... برای من هم شرایط اینطور پیش رفت

انشالله وقت بهتری دوباره تجربه اش می کنم

به قول یه عزیزی حتما آمادگیش رو جسمم نداشته که خود به خود سقط شده... دل آدم می سوزه اما بالاخره باید پذیرفت شرایط رو...

منم قبلا مدیریت رو میخوندم

ولی الان خیلی وقته دیگه نمیخونم

با اینکه زود باورم ولی واقعا خیلیاش تابلو بود

یا بعضی وقتا واقعا حس عقب بودن از زندگی میداد

برای کسایی که درآمد پایین دارن نخورن نپوشن طلا بخرن

شاید همش میگفتن به همه چی برسید ولی واقعا با درآمد کم نمیشه هم به همه چی رسید هم طلا خرید

من دیگه نمیخونم

خودم حواسم به خرج هست اونجا خیلی آدم رو ریزبین میکنه این خوب نیست

همش سرمون تو حساب کتاب

خدا بی حساب میبخشه

ماهم نباید نه اسراف کنیم نه بی پروا خرج کنیم

پاییزی الان یهویی این پستت دیدم وسط ریپلای ها. بین فقط باید امتحان کنی ببین مزه و کیفیت و رنگش(سفید ...

اون نونوایی۸تومنی میگه آرد ما بهتره چند باری گرفتیم بهتر بود یا نمیدونم تلقین کردیم که بهتره🥴مشتری هم نداره چون۸تومن هست شوهرم برا اینکه حوصله نداره صف وایسته میره اونجا میخره گاهی.باید یه کیفیت خیلی بالا بخورم که متوجه ی تفاوت بشم من اینجا رو با شهر خودم قیاس میکنم ۱۰۰به یک هست شهرماه نون کیفیت نداره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ساده هم ۴۵٠٠هست اگه اشتباه نکنم😅

آره اینجا ساده۵تومن هست فکر کنم کنجد که من دوس ندارم کنجد خوب نمیریزن رو نون خسیسا 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
جیران😁گفتی سنگک یه چی یادم اومد بچه ها این سنگک ۵تومنی با۸تومنی کیفیت آردش فرق میکنه؟

والا اینجا سنگک آزاد10ت 

با سنگگ آرد دولتی واقعاً فرق داره

خوشمزه تره.. تازه کنجدی باشه 18میده😏😏😏

هرچند قبلا پهن بود الان مثل دولتی پهنیش کاسته شده جاه طلب خان 😁

نه نه نگرفتی نکته حرف رو تبی جونم.من خودم هم برا ۱٠هزار ارزونتر میرم یه مغازه دیگه (همون جنس همون کی ...

من دیشب پوشک می‌گشتم

یکی میداد 240 تازه با تخفیف خب لنتی روش زده 240😏😏

ی جا 209 انقدر خوشحال بودم ک 209 قیمتش بود 😍😄

بچها بگین چکار کنم

چندروز پیش یک سکه پارسیان خریدم و به شوهرم نگفتم

حالا دیشب پیامکش دید تو گوشیم شروع کرد به عصبانیت که تو دزدی میکنن ی از پولم میبری 

درحالیکه من قبلا گفته بود گاهی با اضافه پول پارسیان میخرم، حالا شدیدا قهریم اشکمم بند نمیاد

آقا انگار شوهر فامیل خودش هست تمام خرج اونا رو میده بمن که میرسه اینطور میشه

تمام خرج مادرشو میده تمام و کمال از تعمیرات تا گوشت و برنج و مرغ و قبض و شارژ و دکتری و همه و همه. 

بعدشم همینطور برآی برادراش هم کم نمیذاره شدیدا بهشو میرسه درحالیکه وضع هممون مثل همه. همه کارمند 

میگم خوب واسه همه نقش بابا ایفا میکنی نمیذاری آب تو دلشون تکون بخوره. میگه بتوچه پول خودمه 

از شوهرم و رفتاراش خسته شدم هرروز یه بهانه داره واسه من، آخ طفلک دخترم این وسط 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)