2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1392952 بازدید | 77069 پست

خواهرم بینیش رو عمل کرده

اومدم پیشش برای مراقبت

همسرم به خاطر کارش نمی تونه بیاد تا آخر هفته که برگردیم

بعد از ازدواجمون اصلا یه روزم از هم دور نشده بودیم... خیلی یه جوریه برام🥲

من اینجا تو جمع خانواده ام ولی اون خونه تنهاست

شاید به نظر بیاد من خیلی سوسولم ولی واقعا دست خودم نیست🥲♥️

[QUOTE=349499120]من اهل چالوسم😁 همسایه واقعی مامان سبحان جان😍😎 اما الان گیلان زندگی می کنم، بعد از ازدواج اینجام ...[/QUOTE

واقعا دیفن جان ، واقعا من چالوس رو چون خیلی نزدیک به کرج هست انتخاب کردم برای خرید زمین و البته به نظرم شهر دنجی هم هست .

زمین ما جاده ذوات هست . 🥰🥰🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=349499120]من اهل چالوسم😁 همسایه واقعی مامان سبحان جان😍😎 اما الان گیلان زندگی می کنم، بعد ا ...

انتخاب تون عالی بود👌

جاده ذوات هم جای خیلی خوبیه

قسمت بشه با هم بریم گردش، اطراف سد ذوات تو جنگل یه آبشار خیلی زیبا هست که قبلا اینجا بهش پرداخته ام😅🙈

کلا رودخونه و طبیعت خیلی خیلی بهتون نزدیکه و همینطور تا امکانات شهری هم راهی نیست.

انتخاب تون عالی بود👌جاده ذوات هم جای خیلی خوبیهقسمت بشه با هم بریم گردش، اطراف سد ذوات تو جنگل یه آ ...

ان شا الله که بریم ، خیلی دوست دارم دوستان مجازی اینجا یک روز دور هم جمع بشیم ، توی طبیعت باشه که چه بهتر . 😍😍😍😍

@دخترساده6565 عزیزم مدتهاست فقط لایک میکنی، دوست داشتی دو کلمه باهامون حرف بزن، واقعا مشتاق شدم بدو ...

سلام عزیزم

من یه آدم  بی تجربه ام حرفی برای گفتن ندارم 

و تاپیک هایی بنظرم مفید هستند رو دنبال میکنم

مثل تاپیک های بانو آرتمیس،دخترگرانبها،سایه ،رانا،

گلبوته خانم،ساغر و... رو دنبال میکنم

تا بلکه از تجربیات این دوستان استفاده کنم و یاد بگیرم

هر چقدر بیشتر میگذره ،بیشتر میفهمم که این گفته ها چقدر مهم 

و کاربردی هستند تو زندگی هامون 

علت لایک کردن های همه پست ها هم اینکه 

چون چند تاپیک رو با هم دنبال میکنم و خط به خط پست ها رو میخونم ،برای مشخص شدن و جدا شدن پست هایی که خوندم و پست هایی که نخوندم لایک شون میخونم 

در واقع لایک من به معنای موافق بودن با اون پست نیست

و به معنای خونده شدن اون پست هست

تا من بدونم اون تاپیک رو تا چه صفحه و چه پستی خوندم تا سر فرصت بیام و ادامه تا‌پیک رو بخونم

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

بخوام به طور تیتر وار چیزهایی بلد نبودم و از این تاپیکها  یاد گرفتم

بگم :

پس انداز مخفی داشته باشید

خودتون رو دوست داشته باشید ،

به خودتون احترام بزارید ،

تو همه کارها نظم داشته باشید

از خودگذشتگی های بیجا رو حذف کنید

افکار منفی رو از زندگی تون حذف کنید

حرف مردم و کارهای مردم براتون مهم نباشه

خونه همیشه مرتب باشه و ظاهرتون آراسته باشه

غر زدن ممنوع

و.....

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
@دخترساده6565 سلام خوبی؟ داری پیامهای قدیم رو میخونی چرا؟ نکنه دلت گرفته و تنهایی؟ آخه دختر خوب، ا ...

سلام

خیلی ممنون

نه عزیزم،الان حالم خوبه

البته من یه آدم مودی ام 

یه روز حالم خوبه

یه روز نه😅

فدای دل مهربونت بشم ❤️

خواهرم بینیش رو عمل کردهاومدم پیشش برای مراقبتهمسرم به خاطر کارش نمی تونه بیاد تا آخر هفته که برگردی ...

اصلاااا هم سوسول نیستی 

من تنها موقعی که تنها بودن شوهرم برا مهم نیست.... موقعی که برا کارش میره شهر دیگه.... و گرنه خونه باشه من جای دیکه دلم میگیره. 

کنارش هم که هستم اذیتش زیاد میکنم😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
اصلاااا هم سوسول نیستی من تنها موقعی که تنها بودن شوهرم برا مهم نیست.... موقعی که برا کارش میره شهر ...

اعه خب پس حسم طبیعیه😅

تو جمع دوستای متاهلم من از همه کوچک ترم و از اول بهم می گفتن که اولشه و کم کم عادی میشه

وابستگی تون کمتر میشه

و بهم می گن سوسول

اما من حس می کنم هر چی می گذره بیشتر به هم وابسته می شیم، رابطه مون معنادار تر میشه.

دیگه گفتم اینجا بگم تا از تجربیاتتون مطلع بشم... خداروشکر که غیرعادی نیستم😅

فکر کنم ستاره باران بودن که ایشونم مثل من خیلی وابسته بودن به همسرشون و قبلا مطرح کرده بودن♥️