2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400271 بازدید | 77664 پست
اصلا خودم حوصله روابط عاطفی رو باهاش ندارم .وگرنه مشکلمون حس اقتدار که شما میگید نیست.عشق و محبت بین ...

عزیزم عشق وظیفه شما نیست فقط احترام و اقتدار وظیفه شماست ، شما اینا رو رعایت کن و ببین چه عشقی از همسرت دریافت میکنی ، چند تا مثال از زندگی خودم بزنم توی بیشتر از بیست سال زندگی هر وقت همسرم بخواد بره بیرون از خونه بدرقه اش میکنم و موقع اومدن میرم استقبالش ، هرچند بار که از در وارد بشه حتی اگه تو اتاق باشم و از پذیرایی وارد اتاق بشه به احترامش بلند میشم ، اگه کوچکترین خریدی برای خونه بکنه ازش تشکر میکنم ، سر سفره بعد از تموم شدن غذا اینقدر ازش تشکر میکنم که انگار رفتم مهمونی و از میزبان برای زحماتش تشکر میکنم ایشون هم همیشه میگه خجالتم میدی زحمتش رو خودت میکشی و از من تشکر میکنی ، میگم اگه شما مواد غذایی و وسایل رفاه ما رو تأمین نکنی من چجوری میخوام غذا بذارم ،همیشه به خانوادش احترام میذارم و برای شادی روح پدر و مادرش دعا میکنم و خیرات میدم ، همیشه در حد یه مهمون براش ارزش قائلم ، هر روز برای ادب و متانت و تربیت دخترم (۱۸سالشه) ازم تشکر میکنه و میگه روح برادرت شاد باشه که بهترین فرزند رو برام تربیت کردی ، میگم تربیت اصلش ذات خوبه که مدیون پدرشه، هیچ وقت برای نداشتن پول و کمبودای زندگی غر نزدم ، اگه خودش بگه شرمنده پول ندارم فلان چیز رو براتون مهیا کنم ، میگم دور از جونت شما وظیفتون نیست که عمرتو برا ما بذاری همینقدر هم که زحمت میکشی از بزرگی و آقاییته ، همیشه قربون صدقه تن خسته اش رفتم که از سرکار برمیگرده ، میگم من خجالت زده شمام که بخاطر من و دخترمون اینهمه خسته میشی و گرما و سرما رو تحمل میکنی من که نمیتونم زحمتاتو جبران کنم الهی خدا برات به بهترین شکل جبران کنه هرگز هرگز هرگز سعی میکنم غر نزنم و همیشه داشته هامو میبینم و میگم خدا رو شکر به لطف پولحلالهمسرم ززندگیم برکت داره و نعمت از آسمون برامون میباره ، اگه بنویسنم باید تا شب برات بگم ، ولی باور کن زندگیم رو مدیون این احترام و اقتدارم و همسرم در عوض جوری احتراممو نگه میداره و عاشقمه که تازه عروسای فامیل هم به رابطه بینمون حسرت میخورند و میگند خوش به حالت خیلی شانس داری که همچین همسری داری ولی روی دوم سکه رو نمیبینند ، همسرم همیشه میگه اگه کس دیگه ای جای تو بود با این اخلاق من نه اون زندگی میکرد و نه من حوصله داشتم ادا و اطوارای زنا رو تحمل کنم ، عزیزم یه کم تلاش کن حتمأ امیدت به زندگی برمیگرده ، همسر من  که دیوانه وار عاشقمه و راضی نمیشه حتی تو خونه دست به سیاه و سفید بزنم همون مردیه که حتی تو خواستگاری خواهرش گفت اخلاقش تنده و خیلی غیرتیه و من اگه اینا رو نگم فردا مدیون میشم ، تو کل طایفه اش هیچ کس فکر نمیکرد کسی بتونه باهاش زندگی کنه و بعدأ همه فکر میکردند که من چقدر فداکار و از خود گذشته ام که دارم تحملش میکنم ، در حالیکه من هرگز همسرم رو تحمل نکردم بلکه با آرامش بهترین روزای زندگیم رو کنار همسرم تجربه کردم ، فقط باید مو به مو به گفته پروردگارت گوش دل بسپاری و انجامش بدی تا ببینی این مرد مغرور و غیرتی و عصبی چطور در مقابل یک زن و یک موجود ظریف رام و مطیع میشه تو تلاش کن و نتیجه اش رو ببین ، آهان راستی تو قنوت نمازهات از خدا بخواه عشق بین حضرت علی و حضرت فاطمه رو تو زندگیت جاری کنه ، ببین خدا چطور برات سنگ تموم میذاره ، یه غسلی هم هست به اسم غسل اُوِیسِ قرنی (از یاران باوفای پیامبر بودند) مانند غسل معمولیه نیتش رو بگو غسل اویس قرنی برای عزیز شدن پیش خدا و خلق خدا ببین چه عزت و احترام و جایگاهی پیدا میکنی ، از احادیث وظایف زن در قبال همسرش هم غافل نشو میتونی از گوگل پیداش کنی ، عزیزم صحبتام طولانی شد عذر میخوام ولی انتظار دارم لااقل در حد وقتی که برای تایپ گذاشتم شما هم برای زندگیت وقت بذاری و بیای از خوشبختیات برامون بگی ، خوشبخت باشی عزیزم❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشک تو چشمام جمع بشه 😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻قربونت همچنین شما گلی🙏🏻حاجت روا بشی گلی🌹🌹🌹💐💐💐

نازی جون ختم رو کامل انجام دادم . قبول باشه .

نازی شاید باورت نشه ولی از دیروز دوتا اتفاق خیلی بد برای خودم و همسرم افتاد که هر دوش بخیر گذشت و من این خیر رو از برکت این ختم میدونم . ممنون که منو هم شریک این خیر کردی خدا حاجت دلت رو بده🌺☘

عزیزم عشق وظیفه شما نیست فقط احترام و اقتدار وظیفه شماست ، شما اینا رو رعایت کن و ببین چه عشقی از هم ...

مممنونم بابت وقتی که گذاشتین برام 

شما دیگه خییییلی خاااانوم و محترم رفتار میکنید.

راستش من اخلاقم تنده ،نمیدونم به خاطر زندگی سخت مجردیم هست یا کلا مدلم اینجوریه.اما عصبی میشم لحن صحبتم بد میشه‌.خواهرم همیشه میگه خیلی با لحن بدی حرف میزنی . خودم خیلی ناراحتم خیلی سعی میکنم عصبانی نشم ولی بازم موفق نمیشم.

هرچی هم سر زندگیم آوردم، ۶۰ درصد تقصیر خودمه.ولی الان دیگه برام مهم نیست زندگیم سرد باشه یا نباشه .همه چیز برام خوب و عادیه حوصله اینکه شوهرم رو ببوسم بغل کنم باهاش حرف یومیه بزنم ندارم دیگه. 

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
نازی جون ختم رو کامل انجام دادم . قبول باشه .نازی شاید باورت نشه ولی از دیروز دوتا اتفاق خیلی بد برا ...

انشاالله به حق این ماه عزیز و دعای خیر شما دوستم🙏🏻

قربونت مرسی که انجام دادی🙏🏻

حاجت روا بشی گلی 🙏🏻

خدا رو هزاران بار شکر که به خیر گذشت🙏🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
مممنونم بابت وقتی که گذاشتین برام شما دیگه خییییلی خاااانوم و محترم رفتار میکنید.راستش من اخلاقم تند ...

فدای شما ، الهی همیشه خدا برات خوب بخواد 🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
حالا اینکه میگم شوهرم در این جور موارد داوطلب میشه نه که فکر کنید خیلی اوضاعش عالیهمن واقعا تنها پشی ...

آرام جون اشتباه که نکردی پس انداز کردی

ولی شاید بهتر بود تبدیل به طلا میکردی که پول نقدی تو خونه به اون صورت نباشه

سلام تیتان جان . خیلی ممنونم ازت بابت متن بلندبالایی که اونور برام نوشتی و چقدر قشنگ گفتی چندین بار ...

سلام ماری جون

خواهش می‌کنم 

انجام وظیفه بود

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری. بهترینا برات رقم بخوره

دوست عزیز من تلاش و امیدت رو واقعا دوست دارم

مدت زیادی هم سایت فعال نبودم چون حسش نبود

باورت شاید نشه ولی اون روز با عشق و با تمام وجودم برات نوشتم هرچند میدونستم شاید تصمیم نهایی رو گرفته باشی

ولی بازم دلم نیومد از متنتون رد بشم

چون میدونستم شما اگه اینجا راهنمایی بخواید بدون شک بهش فکر میکنید و شرایط خودتون رو میسنجید و بهترین تصمیم رو میگیرید

اگه دوست داشتی بگو در نهایت چ تصمیمی گرفتی

و اگه تصمیم ب رفتن گرفتی ب چ شهری میخوای بسلامتی کوچ کنی

البته اگه تمایل داشتی جواب بده

🌹❤️❤️🌹

بیا عزیزم شما برای همه ی عزیزی 🤗♥️ خانم کد بانو 😍 فوق کد بانو 😍🤗 دلمون تنگت میشه 🥰😘

خواهش میکنم عاطی جون

شما ب من لطف دارید

دارم تلاشمو میکنم ک بیشتر از کنار شما عزیزان لذت ببرم

و فعالتر باشم

سلام به همگی 

وقتتون بخیر 

ایام بکام 

@دلبرشیوا64    

سلام

یه ساعت قبل

فول اچ دی جلوی چشمم اومدی 

چادر سیاه سر کردی و رفتی روضه 

در حالتی که انقدر فکرم مشغول بود که تو فضای اینجا نبودم 

منو دعا کن 

دعا کن همین محرم حاجت دوازده سالمو بگیرم 

ماچ بهت🌺😘

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

@دخترساده6565    

سلام 

خوبی؟ 

داری پیامهای قدیم رو میخونی 

چرا؟ 

نکنه دلت گرفته و تنهایی؟ 

آخه دختر خوب، اون پیامها خیلی قدیمیه 

واسه پارساله 

اگه وقت داری خوبه ها،اما دلم گرفت 

من وقتی حالم خیلی بد باشه میرم فقط یه چیزی میخونم که فراموش کنم 

خدا کنه تو مثل من نباشی 

بیا حرف بزن 

دوست داری بخونی،بخونا 

گفتم نکنه حالت خوش نباشه خدای نکرده 

سلام جیران جونخوبی خانوم ؟از ته قبلم از خدا میخام هر چه زودتر حاجت روا بشی مهربونم🙏❤️

سلام خانوم خانوما 

چه حال و احوال؟ 

به سلامتی جابجا شدی؟ 

اوضاع خوبه؟ همه چی بر وفق مراده؟ 

متشکرم از دعات عزیز دل