2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400415 بازدید | 77674 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام محی جانمصبح تو هم به خیراز نظر جغرافیایی توی استان مازندران کمترین فاصله بین کوه و دریا تو شهر ...

وایییی دیفن عاشق بلوار کازینو هستم. مخصوصا خود ساختمونش فوق العادست. اون قسمتش که حالت اسکله هست عالیه. من رامس دانشجو بودم. 

عزیزم اینجور افرادی ک شما می گین همه جا هستخیلی سخته باهاشون کنار اومدنمن چند نفر از فامیل و دوستامو ...

من خیلی از این اخلاق ها بدم میاد.

دقیقا همینه شعارشون،همه بدن ما خوبیم.

من که نمیتونم اونا رو تغییر بدم

باید روی خودم و اعتماد به نفسم کار کنم

تا برام اهمیتی نداشته باشه نظر دیگران

من یه چیزی رو فهمیدم و اینکه هر چی کمتر حرف بزنی برنده ایببین آرام جون فامیل داریم تا فامیلفرهنگ دار ...

مستقل جان تازه نورا یک نمونه اش بود😄

دقیقا روی هر چیزی یک عیب گذاشتن.

حالا از اینا بگذریم آره موافقم با حرفت.

حس میکنم از موقعی که ازدواج کردم اعتماد به نفسم کم شده و خودمم مهرطلب شدم.

شاید تأثیر اخلاق شوهرمه که اونم اینطوره یا نه شاید نباید خودمو گول بزنم ربطی نداشته باشه.

آخه من خودم چیزی باب سلیقه ام نباشه اصلا تو ذوق نمیزنم،ولی اینا راحت میگن،حتی من هیچی نگم شوهرم تحت تأثیر قرار میگیره و خب نظر شوهرم برام مهمه.

یعنی همه چی بهم ربط داره.

ولی تصمیم گرفتم رویه رو عوض کنم و همون دختر قبل باشم.

اشکال نداره اونام کم کم درست میشه انشاله خلاصه عکس از زیر دست ما نی نی سایتی ها رد نمیشه 😄😄😄فدات ...

ایشالا که میگذره 

خدا خودش کمکمون باشه

نمیدونم

منم کم کار شدم اینجا

اقرا دیگه

جبرئیل به پیامبر چی گفت؟

یعنی بگو ( بخوان)

ایشالا که میگذره خدا خودش کمکمون باشهنمیدونممنم کم کار شدم اینجااقرا دیگهجبرئیل به پیامبر چی گفت؟یعن ...

فدات عزیزم 

اهان🤪

راستی مستقل گفتی کجای شمالی شما، مازندارن یا گیلان

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

مستقل جان تازه نورا یک نمونه اش بود😄دقیقا روی هر چیزی یک عیب گذاشتن.حالا از اینا بگذریم آره موافقم ...

خیلی راحت میشه رو هر اسمی ایراد گرفت

قبول دارم

دقیقا زن و شوهر خیلی رو هم تاثیر گذارن

تغییر سخته ولی اگه آدم قلبا بخاد سریع اتفاق میفته

سلام خانما صبحتون بخیر ی شهر خوب تو شمال ک هم دریا نزدیم باشه هم جنگل ب من معرفی کنید و ی سایتی هم ب ...

سلام عزیزم

شهرهای کلاچای، رودسر و چابکسر تو استان گیلان همین شرایط رو دارن و قیمت‌ها به نسبت مازندران بهتره

فاصلشون تا رامسر هم حدود نیم ساعت الی ۴۰ دقیقست

و البته شهرهای کوچیک و خلوت‌تری هم هستن و ساحل قشنگی هم دارن

سایت شب هم برای اجاره سوییت و... خوبه

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊