2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1404948 بازدید | 78113 پست
سلام خانما صبحتون بخیر ی شهر خوب تو شمال ک هم دریا نزدیم باشه هم جنگل ب من معرفی کنید و ی سایتی هم ب ...

سلام .من شمالیم

رامسرعروس مازندران هست.جایی از جاده می ایستی که یکطرف جنگل هست ویک طرف دریا از دور معلومه.از ساری هرچقدر به سمت غرب مازندران بریم جنگل ودریا به هم نزدیکترمیشه وقشنگتره.چالوس وآمل وتنکابن و نوشهر

اما قیمت ویلاها خیلی زیاده.واقعا جای ارزون نیست.مگراینکه خونه های بوم گردی که فقط جای خواب داره ارزونترباشه.بازم تحقیق کن.اطلاعات من دراین حدبود.اگرامکان خریدازشهرتون رو دارین،اینجا کلا گرونه.مثلا دوستان نوشتندخیارکیلویی ده تومن،پیاز ده دوازده تومن،سیب زمینی هفت هشت تومن....من هیچوقت تو ارزونترین حالت هم تو شهرمون این قیمتها روندیدم

خدایا بی نهایت شکرت
سلام .من شمالیمرامسرعروس مازندران هست.جایی از جاده می ایستی که یکطرف جنگل هست ویک طرف دریا از دور مع ...

مرسی فدات مام کلا دو روز میمونیم 

سویت هست برا جای خواب؟  چون ما روزا رو میگردیم 

فقط میخایم روحیه مون مون عوض شه 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی فدات مام کلا دو روز میمونیم سویت هست برا جای خواب؟ چون ما روزا رو میگردیم فقط میخایم روحیه مون ...

آره سوییت هم هست.بایدقیمتها رو ازسایتهای مختلف چک کنید وبا توجه به بودجه تون مکان مدنظرتون رو انتخاب کنید

خدایا بی نهایت شکرت
ميدونى مستقل جان من اصلا بحثم اين هست كه براى درس خون شدن و دانشگاه خوب قبول شدن نيازى به اين موضوعا ...

درسته

ولی هوش و ژن رو هم باید درنظر گرفت

مام تو همسایه ها داشتیم

چند تا دختر که همیشه تو درس بهترین بودن

اونام اهل خرج کردن و این داستانا نبودن

ولی واقعا آی کیو بالایی داشتن

یکی رو هم میشناسم

از کلاس اول، مادرش اینو کلاس فوق العاده ریاضی ثبت نام میکرد و همینطور بقیه درسای مهم

ولی الان که میخاد کنکور بده سطح درسی بالایی نداره

من بودم الان مقام اول المپیاد ریاضی رو داشتم😁

یعنی بنظرم باید دید آیا هزینه برای اون بچه جواب میده یا نه؟

البته مادرا اصولا ضعف بچه شونو نمیپذیرن و بعضا معتقدن بچه شون انیشتینه

من کنکور ارشدم ریاضی رو ۶۵ درصد زدم

تو‌ کلاس رکورد داشتم😁

وای من عاشق درس بودم و هستم

آدمای باسواد رو خیلی قبول دارم

دوست داشتم دکترا میگرفتم 🥺

از کجا رفتم کجا؟😂

یه چیزی بگم و فرار کنم😂

من اصلا دانشگاه آزاد رو قبول ندارم و هیچوقتم کنکورشو ندادم

نظر شخصی بودا

الان بچه همکارم تیزهوشانه

ندیده دوستش دارم😄

آره سوییت هم هست.بایدقیمتها رو ازسایتهای مختلف چک کنید وبا توجه به بودجه تون مکان مدنظرتون رو انتخاب ...

چ سایتی هست میشه بگی بهم ؟؟؟

زیاد بودجه نمیتونیم بزاریم

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

چ سایتی هست میشه بگی بهم ؟؟؟زیاد بودجه نمیتونیم بزاریم

راستش چون خودمون شمالیم دیگه سایت برای ویلای شمال روچک نمیکنیم،نمیدونم😅اما همین جا دوستان سایت جاجیکا روگفتند،فکرکنم بزنید اجاره سوییت برای شمال،کلی جاومکان براتون بیاد

خدایا بی نهایت شکرت

سلام دوستان به دلیل بیماریم 18 کیلو وزن کم شده پوستم از قبل بوتاکس کرده بوم مشکلی ندارم ولی کنار لبام یعنی پایین لپام پوستم به طرف پایین کشیده شده چکار کنم درست بشه ضمن اینکه از لاغزری زیاد لپم تو رفته

دخترم عاشقتم
@خانم_مستقل راستی یادم رفت بگم دلم میخواد نظراتشون رو به اعضای بدنم بگیرم اما از اونطرف اخلاقای مزخ ...

من یه چیزی رو فهمیدم و اینکه هر چی کمتر حرف بزنی برنده ای

ببین آرام جون فامیل داریم تا فامیل

فرهنگ داریم تا فرهنگ

من مستقل میگم اسم بچه فقط به پدر و مادر مربوطه ولی یه دیگه میگه نه بقیه هم باید نظر بدن

شما بیا جوانب اسم انتخابی رو در نظر بگیر 😁

همه جوره

اخه بگو چرا نورا رو باید نوره صدا کرد؟؟!!

از اون حرفا بودا🙄

ببین خودتم همچین مهرطلبی رو داری😁

بیا و بپیچونشون

راجع به اسم پرسیدن بگو فعلا نمیدونم و ….

چیکار به اخلاقشون داری؟

به حال خودشون رها کن

کلا از زمانی که زن باردار میشه حرف و حدیثا شروع میشه تا قیام قیامت

سر جنسیت و و و 

مرسی فدات دست گلت درد نکنه

بعد دوستمون گفت اینجا مواد غذایی گرونه. یعنی میوه ی خوب زیر 100 نیست یا چیزای دیگه با خودت یه چیزایی بیار. من یه ذره شهر ها رو ریزتر گفتم. تا راحت تر باشی.