2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1404783 بازدید | 78105 پست
بعد دوستمون گفت اینجا مواد غذایی گرونه. یعنی میوه ی خوب زیر 100 نیست یا چیزای دیگه با خودت یه چیزایی ...

مرسی عزیزم اگه کارهامون جور بشه

ب همسرم مرخصی بدن خیلی دوس دارم بیایم اونورا 

تازه تولد دوسالگی گل پسرمم هست دو روز دیگه 😍😍😍

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم اگه کارهامون جور بشهب همسرم مرخصی بدن خیلی دوس دارم بیایم اونورا تازه تولد دوسالگی گل پسر ...

تولدش مبارک باشه. ان‌شاالله موفقیت و سربلندی شو ببینی.❤️❤️❤️😍 امیدوارم جور شه بیای حال و هاتون عوض شه. 

@ای_داد_بیداد جیران گلی سلامهمه پیام هات قبول دارم و دلشتم و خیلی هم دوست دارم 😘💐🌹ولی اون پستت ت ...

من خصوصی با معصومه حرف زدم هم بخشیدن و حلال کردن و هم از من خواستن برگردم به تاپیک

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
تولدش مبارک باشه. ان‌شاالله موفقیت و سربلندی شو ببینی.❤️❤️❤️😍 امیدوارم جور شه بیای حال و هاتون عوض ...

فدات عزیز دلم ❤️❤️❤️

انشالله اگه اونجام نشد میرین شهرستان خودمون 😄😄

باید یکی دو روز از این تهران نکبت برم حالم ازش بهم میخوره🤣🤣🤣

مستقل جون قرار بود عکس خونه بدی چیشد ؟؟

سلام محی

فعلا تکمیل نشده 

یه تیکه از پارچه پرده اشتباه شد😐

چوب پرده اون یکیم اشتباه شد

ببینیم امروز تحویل میدن

آخر هفته م که میرم شمال و …

منظور باز یه خورده از کارام میمونه

تو طول هفته م که شرکتم و خیلی فرصت کار ندارم

چقدر غر زدم😂

حالا چیز خاصیم نیستا😁

میفرستم بزودی

چه خبرا محی؟

خیلی وقته تو سکوتیا

شدی زیر آبی به تمام معنا

اقرا…

من خصوصی با معصومه حرف زدم هم بخشیدن و حلال کردن و هم از من خواستن برگردم به تاپیک

من قبلا با تو همکلام شدم 

یادم نمیره خانم هایی که با ناراحتی میومدن تاپیک مدیریت میگفتن که شوهرم پول نمیده بهمون یا حقوقمون کمه مثلا سه چهارتومن.... شما چطور الکی اونها رو نا امید میکردی و میگفتی من از حقوق خودم فقط برا خودم خرج میکنم و از شوهرم پول نمیگیرم و فخر میفروختی. 

و چقد اونها حس بد میگرفتن.....و خیلی چیزهای دیگه. 

بعد خودت اومدی گفتی که با شوهرت مشکل داری.... اینها حق ناس هست که هیچ وقت زندگی آدم رها نمیکنه. 

و بارها بارهااااا اینو گفتی و منم منم کردی بپذیر که اینها رو گفتی و حق ناس هست.... هر حرفی که باعث حس بد به طرف مقابل بشه با دروغ، با تعریف الکی از خودت کردن، دل شکستن حلالیت نمی طلبه. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام محیفعلا تکمیل نشده یه تیکه از پارچه پرده اشتباه شد😐چوب پرده اون یکیم اشتباه شدببینیم امروز تحو ...

اشکال نداره اونام کم کم درست میشه انشاله 

خلاصه عکس از زیر دست ما نی نی سایتی ها رد نمیشه 😄😄😄

فدات مستقل بخدا خیلی درگیری دارم زیاد میزون نیستم فقط دوس دارم این یک سال بگزره ی نفس راحت بکشم 

انقد ذهنم آشفته اس دستم ب چت کردن نمیره 

اون اقرا چی بود ؟؟؟؟😄😄

بعدم بچه های قدیمی خودمون زیاد نیستن دیکه 

نه نه علی ک نیست کلا توم کم میای 

نازی اینام ک زیاد نمیان

حتی آوین جون هم بود ریپلای کردت و خیلی خانم های دیگه و تو گغتی ریپلای نکنید من اینطوری راحت ترم خودم مستقلم و فلانم. 

ولی باید قبول کنی که یه جای کار مشکل داشته که اینطور بودی ولی بعدها اومدی گفتی چی بوده. 

خودت و خدات اگه قبول داشته باشی. 

موفق باشی 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
من قبلا با تو همکلام شدم یادم نمیره خانم هایی که با ناراحتی میومدن تاپیک مدیریت میگفتن که شوهرم پول ...

متوجه نمیشم اینکه سالها درس خوندم و تو اوج کرونا که همه تو خونه بودن من دختر ۲۳ ساله شیفت لانگ پرستاری میدادم و صورتم از جای ماسک جوری زخم شده بود که تا الانم خوب نشده چجوری حق الناسی هست عزیزم

ولی در کل حق با شماست امیدوارم هم شما ببخشید و هم بقیه دوستان❤❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانما صبحتون بخیر ی شهر خوب تو شمال ک هم دریا نزدیم باشه هم جنگل ب من معرفی کنید و ی سایتی هم ب ...

سلام محی جانم

صبح تو هم به خیر

از نظر جغرافیایی توی استان مازندران کمترین فاصله بین کوه و دریا تو شهر رامسر هست.

رامسر واقعا هم زیباست چه طبیعتش و چه بافت شهری( بلوار کازینو😍)

و اینکه اگر ویلا اونجا گرون بود می تونین تو یه شهر مجاور جا بگیرید و راحت با ماشین با ۱۵ تا ۲۰ دقیقه رانندگی داخل جاذبه های رامسر باشین♥️🥰