2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407096 بازدید | 78272 پست
سلام سلام آخجون پست شادی💃💃💃💃💃 تولد دخترتون مبارک خدا دلتونو شاد کنه،به منوی تولد فکر کردم شاد ش ...

جیران منم نسبت به سالاد شیرازی اینطوریم آخه خیلی ریز ریز میشه آب گوجه و خیار درمیاد🤣🤣🤣🤣آبشون میاد 🤪🤪🤪

خودمم تو خونه اصلا خیلی ریز نمیکنم 

سلام سلام آخجون پست شادی💃💃💃💃💃 تولد دخترتون مبارک خدا دلتونو شاد کنه،به منوی تولد فکر کردم شاد ش ...

درضمن حالا که مقایسه میکنم منوها رو با مهمانی های خودمون 

چقدر فرق هست 

ماها ساده تریم خیلی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کوکو فقط کوکو سیب زمینی بلدم 

این قرتی بازی ها چیه عمووو😅😅😂

داوود پاشا هم اصلا نمیدونم چیه 

بادمجون هم اصلا نمیخورم 😆

سلام گلم الهی همیشه تو شادی و جشن و سرور باشی ممنونم ازت عزیزم ، خیلی لطف کردی برام نوشتی ، من همیشه ...

یاااااخدا من میان پر میخاااام 😭😭😭😭

میگم خانم های ترک و آذری شما چرااا اینقد باحوصله و خونه دارید چقدر کدبانووووو

من مهمانی های پرجمعیت رو مثلا ماهی کبابی شکم پر درست میکنم با جوجه کباب و برنج و سالاد و ترشی و نوشیدنی 

یا زرشک پلو و مثلا خورشت بامیه 

یا قرمه سبزی و جوجه کباب 

کوکو و اینها که سه ساعت باید بشینی سرخ کنی خیلی حوصله میخاد 

دلمه عالیه چون از قبل آماده میکنی بخصوص دلمه برگ انگور

ساغر جان شما رو یادمه. خیلی خوشحال شدم بابت بارداری تون. انشالله صالح و نامدار باشه. ❤️❤️❤️چند بار پ ...

ممنونم‌عزیزم

انشالله 

❤️❤️❤️😘😘

آره پارسال و پیارسال من خیلی اکتیو بودم😄 

و خدایی که به شدت کافیست.
مردارو ببریم یعنی؟🤣🤣بیا سه تایی می ریم عشق می کنیم باباجمعه ها مردا بیان سر بزنن بهمون😅

دیفن جان جمعه ها میان سر خالی نمیزننا 😮😄 حامله نشیم صلوات بلند تر برفست 😄😄

از عصبانیت نمیدونم چ کنم

خودمو بزنم

خودمو از طبقه سوم بندازم

اینهمه ب ویپاد گفتم ویپاد جانم..

هااار شد 😄

وام ۶ماهه داره برمیداره

همش ۱۲ماهه 

وااای خدایا من باید اول مهر ۲۰م قرضمونو بدم برنامه ریخته بودم ک اوکی میشه...

چقدر کامنتا ناراضی بودن..

اومده حال داده نخود مغز ک وام نقده

نمیری ی وقت 🤢🤢🤢😩😩

ویپاد خاک تو سرت نخود مغز 😩

سلام گلم الهی همیشه تو شادی و جشن و سرور باشی ممنونم ازت عزیزم ، خیلی لطف کردی برام نوشتی ، من همیشه ...

کوکو لوبیا سبز خالی مریم جان ؟

من با سیب زمینی مخلوط میکنم

میشه طرز پخت خودتو بگی 🥲🤗

مریم بانو به سن دخترت توجه نکرده بودم یعنی یادم نبود چند سالشه😅😅ولی پفیلا خدایی یه چیز سالمه به هم ...

قربونت برم من قشنگم ، ممنونم که زحمت کشیدی برام نوشتی حتمأ از نظراتت استفاده میکنم ، خیلی خیلی ممنونم دوست قشنگم😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
یاااااخدا من میان پر میخاااام 😭😭😭😭میگم خانم های ترک و آذری شما چرااا اینقد باحوصله و خونه دارید ...

قربونت برم من مهربون ، عزیز دلمی وااای کاش پیشم بودی قشنگم ، دوست داری آدرس بده برات بفرستم ، عزیزدلمی شما ، خیلی لطف داری خانومای آذری به غیر از من تنبل😂 همشون باحوصله و باسلیقه اند ، من اونقدرا هم که نشون میده زرنگ نیستم فقط چون مهمون دوست دارم برا مهمونی و پذیرایی و دیزاین خیلی وقت میذارم ، نمیدونم چرا اینقدر عاشق مهمونم اونم باید تعداد بالا باشه .ممنون از نظراتت خیلی لطف کردی دوست خوب من😍

قربونت برم من مهربون ، عزیز دلمی وااای کاش پیشم بودی قشنگم ، دوست داری آدرس بده برات بفرستم ، عزیزدل ...

مرسی عزیزدلم 

نه دیگه کدبانووو هستی به تمام معنا 

عزیزم تولد گلدختر مبارک باشه 

مهمانی حسابی خوش بگذره 

منم خیلی مهمانی دوس دارم ولی به شدت خسته میشم یعنی داغوووون هااا😂😂😂

جوری که تا چندروز کمرم راست نمیشه 

البته من ۳تا بچه دارم که انرژیم رو میگیرن ولی کلا زود خسته میشم خیلی 

زیاد هم باحوصله نیستم متاسفانه 

کلی مهمونی دوس دارم 

قربونت برم من مهربون ، عزیز دلمی وااای کاش پیشم بودی قشنگم ، دوست داری آدرس بده برات بفرستم ، عزیزدل ...

مریم جان ولی خداییش عکست رو بزار من ببینم 😍😍😍

منم میزارم 

اینجا ما کلی عکس بازی داشتیم بیشتریا همدیگه رو دیدیم 😍

کوکو لوبیا سبز خالی مریم جان ؟من با سیب زمینی مخلوط میکنممیشه طرز پخت خودتو بگی 🥲🤗

اره دیگه عزیزم با سیب زمینی مخلوط میشه ، لوبیا رو نگینی خرد میکنم و تو آب مرغ می‌پزم و سیب زمینی ها رو سرخ میکنم و سینه مرغ رو پخته و ریش ریش میکنم و پیاز رو هم خلالی سرخ کرده همه رو تو کاسه میریزیم و ادویه و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و من از ادویه مخلوط مرغ و عصاره مرغ هم استفاده میکنم با تخم مرغ و یه قاشق آرد مخلوط میکنم و تو تابه بدون دسته تفلون مخصوص فر سرخش میکنم و برا اینکه برگردوندن کوکو برام سخت نباشه روش رو با فرچه کره میزنم و تو فر گریلش میکنم و در آخر روش رو با پیازداغ خلالی طلایی و زرشک و گردو و هویج خلالی سرخ شده و چیپس خلالی تزیین میکنم ، در کل غذای وقت گیریه ولی برا دیزاین سفره خوبه اما برا مهمونی تعداد بالا باید چند تا تابه درست کنی و واقعأ وقت گیره اما همه عاشقشن .