2777
2789

دو سال اینا تو لانگ بودن

دو سه سالم نامزد بودن

سناشونم زیاد نبود، خیلی تلاش کردن به هم برسن و شاید شش هفت ماه بود ازدواج کرده بودند

و امروز پسر دختره رو بیرون کرده و دخترم قصد طلاق داره

نمی دونم بحث هاشون سر چی بوده و چرا 

ولی چی میشه که بعد این همه عشق این اتفاق میفته؟

چطور تو چند ماه اون عشق اتشین که باعث شده بود برای رسیدن به هم هرکاری بکنن فروکش کنه

می دونید وقتی این چیزا رو می بینم می ترسم خیلی می ترسم ، که اگر منم بخوام یک روزی تلاش کنم و اخرش این بشه چی؟ یعنی برایمنم اتفاق میفته؟

🙃

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون قبل ازدواج جای اینکه فکر شناخت هم باشن فکر عشق اتشین بودن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

قابل توجه اون دسته از آدمایی که زرتی میگن ازدواجتون سنتی بود یا نه

برای عاشق ها هم این اتفاق پیش میاد

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

تازه امروز دعوا کردن🙄چه عجله ای داری حالا فکر کنی که دارن طلاق میگیرن ،خیلی از زوج ها هزار بار قهر میکنن طلاق نمیگیرن تا وقتی مهر طلاق نخورده تو شناسنامه امکان داره آشتی کنن ،انقدر زود از این فکرا نکن

تو اون ده تا موفق نمیبینی یه ناموفق میبینی مشکل اینه این همه هم ازدواح با عشق بادوام داشتیم

چون شرایطم یکم شبیه این خانوم بود

برا همین بهم ترس وارد شد

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
تازه امروز دعوا کردن🙄چه عجله ای داری حالا فکر کنی که دارن طلاق میگیرن ،خیلی از زوج ها هزار بار قهر ...

انگار چند وقتی بود باهم مشکل داشتن دیگه چند روز پیش دعواشون شدت گرفته

انشا .. که طلاق نمیگیرن

ولی باعث تعجبم بود

عاشقی زیر یه سقف فرق داره تا تو کوچه و خیابون و پارک و قربون صدقه گفتن از راه دور..زن و مرد زیر یه س ...

یعنی ممکنه مثل گذشته خاطرخواه هم نباشن ؟

من از 10 تا دوست دوران دانشگاهم6 تاشون جدا شدن

چقدر بد

ادم میترسه از ازدواج