مریم بانو به سن دخترت توجه نکرده بودم یعنی یادم نبود چند سالشه😅😅
ولی پفیلا خدایی یه چیز سالمه به همین خاطر گفتم نسبت به پفک و چیپس...... و گرنه که خودت بهتر میدونی گلی(دنبال سالم خوری هستم نه اینکه نخورم چیپس و پفک رو نه میخورم ولی سعی میکنم کم باشه).
من اونایی که گفتم اکثرا با ذائقه خودم جور در میومد 😅😅.... مثلا گوجه بادمجون عاشقشم.... ولی میرزاقاسمی متنفرم، کشک بادمجون الان تابستونه حس میکنم خیلی طبع گرمی داره (کشک بادمجون اصلا دوست ندارم).... خودت ذائقه ها رو بهتر میدونی و خبر داری ازشون.
خدایی جایی برم دوست دارم طرف به جای این غذاهایی مثل کشک بادمجون، سالاد ماکارونی و غیره..... یه مرغ سرخ کنه با یکم پیاز و کشمش کنارش بیشتر برام کارش تو چشم میاد.
مهمونی ات اکه ساعت ۶اینا شروع میشه.... فک میکنم کیک ساندویج مینی هست اونها برا ته معده شون بگیره تا شام اصلی که ساعت ۹هست خوب هست.
ته چین مرغ.... هم سفره رو رنگی میکنه.
من سوپ خور نیستم....آش رشته رو ترجیح میدم.
اکثر افراد چیزهایی که میگن ببشتر با ذائقه خودشون جور در میاد. بزار از یه مهمونی بهت بگم که دعوت بودم:
طرف زرشک پلو
قیمه با گوشت قرمز
سالاد ماکارونی
با ژله.
خب من فقط تونستم زرشک پلو بخورم.... چون هیج کدوم دوست نداشتم و به نظر من اون شخص زحمتی که کشیده بود صفر بود.
شوهرم سالاد ماکارونی یه ذره کشید که خورد گفت معده ام پر شد و غذا نتونست خوب بخوره.... گفت قیمه فقط آب بوده و سیب زمینی 😅😅
ژله هم که جفتمون اهلش نیستیم.
و شوهرم مرغ خورد.
خوب چرا آدم وقتش بزاره چیزهایی درست کنه که بدونی خورده نمیشه..... و اکثرا دوست ندارن.
غذاهای همه پسند به نظر من بزار که بدونی خرده میشه و زیاد نمیاد..... دیگه دستت اومده که چه چیزهایی ببشتر میپسندن.
مثلا یکی به من کیک فنجونی یا یزدی بده امتیازش ۱٠٠٠میدم
تا دانمارکی یا نون خامه ای، رولت و اینها😜
ولی الحق افرین به شوهرت..... که میگه تولد به کیکشه. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
انشاالله که تولد خوبی بگیری و حسابی خوش بگذره بهتون.
🌹💐💐💐💐💐