سلام به همگی
یه نکته_مهم# بگم
لطفا توجه# کنید
من دیروز خیلی از کاسه بشقاب و ظرف و ظروف گفتم
از علایق شخصی خودم
اینو فراموش کردم بگم، خواهش میکنم توجه کنید
اگر الان قصد ازدواج دارید، یا خواهر،خواهرزاده در شرف ازدواج دارید، به هیچ وجه،به هیچ وجه به کسی توصیه نمیکنم جهاز مفصل ببره.
اینو واقعی میگم.
مخصوصا تو ازدواج با غریبه.
مخصوصا تو مستاجری.
متاسفانه،متاسفانه عمر ازدواج ها بسیار کوتاه شده. هزینه ها سر به فلک کشیده.
اگر خانواده قصد حمایت دارن، مبلغ قابل توجهی برای جهاز در نظر گرفتن، واقعا توصیه میکنم اون مبلغ رو روی پول آقای داماد بذارید و ملک (با لحاظ کردن سهمتون) بخرید.
من با دلار هزار تومن جهاز گرفتم. چند وقت قبل تو یه مهمونی، پیش دستی از دست کسی افتاد شکست، مبلغ یه دونه بشقاب طوری هست که من ابدا تجدیدش نمیکنم.
الان سرکارم، یک لحظه به ذهنم رسید من چقدر تو آتیش این موضوع دمیدم. من واقعا فان گفتم،اما الان ترسیدم.
خلاصه،فرزند زمونه خودتون باشید. الان نه توان مهمونی های آنچنانی هست نه شرایط مالیش هست
حتی یه کاسه آجیل رو هم نمیشه پر کرد
چه برسه به چند تا
واقعا الان کمتر کسی، جهیزیه آنچنانی میبره.از نظر عقلانی به نظرم درست نیست. مگر جایی که واقعا شرایط طرف مقابل هم خوب باشه،خوپه خوب عروسی مفصل که البته همه اونها هم باز تو جیب داماد میمونه.
خلاصه گفتم بگم حق الناس گردنم نمونه.
خدا شاهده، من یکم شرایطم خاصه، اما اون پول رو طلا خریده بودم ده برابر سود میکردم.با اینکه جنس هم خیلی گرون شده.
واقعا اگر اول مسیرید، مینیمال# باشید😁
اگر بعدها وضعتون توپ شد، وسایل خریدن کاری نداره، اگه مثل من کارمند موندید وسایل فقط نگهداریش براتون میمونه. حتی استفادش هم شاید لذت چندانی نداشته باشه. چون تمام تن و بدن آدم میلرزه.
خلاصه این اصلاحیه رو باید میدادم😁😍