سلام عزیزم
من سس و سوسیس ها رو جدا درست میکنم بعد قاطی میکنم
اول پیاز تفت میدم بعد پوره گوجه و یکمی رب گوجه برا رنگش میزنم با نمک و زرد چوبه فلفل سیاه و قرمز اگه فلفل سبز هم داشته باشی عالیه خوب سرخ میکنم
بعد هم سوسیها ی حلقه حلقه شده رو سرخ میکنم میریزم تو سس یکمی هم آب میریزم درش میبندم یکم باهم پخته بشن
بیشتریا از رب استفاده میکنن ولی حرف منو گوش کن گوجه بزن 😅
خودم فقط سوسیس بندری خودمو قبول دارم که البته بهش میگم سوسیس هندی😁
تا میتونی هم فلفیش کن