2777
2789

مثلاً فکر کن با عشقت یا با همسرت فامیل بودی 

حالا چه طور چه نزدیک ولی مثلاً رفت و آمد زیادی داشتید و‌ با هم تو رابطه بودید ی هیچ خانواده‌ها نمی‌دونستن ...

حالا به نظر شما چه رفتارهایی داشتید توی فامیل در کنار اون؟

من به شخصه اگه بودم خیلی ضایع بازی در می‌آوردم یه طوری که دیگه همه می‌فهمیدن من این آدمو دوست دارم 🤣🤣 یا مثلاً با هر بهونه صداش می‌کردم که بتونم یه گوشه باهاش حرف بزنم که ۱۰۰درصد ضایع بازی بدی می‌ش پس خداروشکر فامیلمون نیست 😂🤦

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آبروم می‌رفت من بار اول وقتی بردمش پیش مامانم اینقدر بهش چسبیدم و بوسش کردم حالا اگر فامیل بود جلو ه ...

وای جلوی مامانت چه دل و جرعتی داری 😭😂

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

هیچی دیگه اگه فامیل بود الان همسرم نبود😄😄

ازدواج فامیلی از بیخ کنسله بدای ما🙃

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اون موقع اصلا باهاش وارد رابطه نمی‌شدم

فامیل دور ها 

پسر عموم و خیلی دوست داشتماین و خودش و خانواده اش و یه عده ازفامیل هم میدونستناون پسر عموم خواستگاری ...

بعدش چیشد ؟😂

من اصلا نگاش نمی کنم توی جمع

وای چطوری می تونی 

من بودم ضااااایع می بودم🤦

وای چطوری می تونی من بودم ضااااایع می بودم🤦

خودش خیلی اصرار داره سلامش بکنم توی جمع و نگاش کنم ... 

ولی من سلامشم نمی کنم 😀♥️

سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰