2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1404884 بازدید | 78108 پست
عاطی خدا نکشتتت 🤣🤣🤣🤣واقعاااا مردم گندش در اوردنه لامصب این همه آرایش میکنن و موهاشون فر میکنن... ...

😄😄 خیلی بدجور شدن 🥴🥴🤢

اینایی ک موهاشونو باز میزارن تو خیابون بندازن اصلا لخت بیان فقط خواهش میکنم شونه کنن

بیصاحابو جنگلی نندازن..حمون برن بعد شونه کنن 😄

مسعولین رسیدگی کنن 😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😄😄 خیلی بدجور شدن 🥴🥴🤢اینایی ک موهاشونو باز میزارن تو خیابون بندازن اصلا لخت بیان فقط خواهش میکن ...

شونه پیشکششون 

اینقد موهاشون بوی چربی میده و کثیفه که نگووو 

لامصب یه حموم برو تمیزش کن بعد بازش بزار🤮🤮🤢🤢

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

اگه بدونید من در چ وضعیتی هستم ‌.

با خواهر مادرم 😁 رفتیم فروشگاه..

دخترم انقدر میدویید

وسیله برمی‌داشت با قد کوچیکش میخواست بزاره تو چرخ...

واای دیونمون کرد

تو خیابون می‌گفت ولم کنید من برم فقط 😁

اومدیم خونه مامانم کفشای منو بر میداره میدووعه 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

از مبلا بالا میره...

یهو میره حیاط میدوعه...

الآن از دستش فرار کردم اومدم اتاق نشستم استراحت کنم 🤪🤪😁دادم دست اونا 😁🤪🏃🏻‍♀️

واییییی تصورشم وحشتناکه چه پر رو متنفرم از ادمای بی عزت نفس که میرن یجایی تلپ میشن منم برای رضای خدا ...

حق داری عزیزدلم خیلی سخته 

واقعا درمورد ارثیه شما هم دعوا کردن مگه چه ربطی به اونها داشت وااای خدای من 

خدا پدرت رو بیامرزه عزیزدلم 

پس اگه نیاد پیش شما خیلی بهتره چون حتما دختراش هم میان دیدنش

یکم بخندیدیه آقایی تو مترو همینطوری داشت با خودش غر می‌زد که:مردم همه شدن امیرکبیرداشتم فکر می‌کردم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 جالب بود حرفش 

خدا شاهده هر روز حموم مگه چی بشه ی روز در میان 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام مامان سبحان عزیز🌺🌺

خدا خیرت بده که ما رو راهنمایی کردی دیروز وام ۲۵میلیونی ویپاد و گرفتم با بازپرداخت ۶ماهه

ی دنیا ممنونم😍❤️

ان شاءالله  هرچی از خدا میخوای بهت بده💚

خدایا شکرت
ستاره جان انشالله که از پسش برمیاین ۸ملیون هم پول خوبیه به سلامتی ودل خوش 💗 یه سوال داشتم وام کالا ...

سلام عزیزم سلامت باشید ممنونم از دلگرمیت ❤️🙏بانک تجارت اگه حساب داشته باشین برای محصولات اسنوا وپاکشوما وام میده 

سلام عاطی جونم❤️.مرسی ک ب یادم بودی🥰🥰ی مدتی اصلا حوصله نداشتمخیلی کم سابت میومدم

سلام تیتان جان . خیلی ممنونم ازت بابت متن بلندبالایی که اونور برام نوشتی و چقدر قشنگ گفتی 

چندین بار خوندمش واقعا چرا فقط نکته های منفی یه چیزی رو اول میبینیم از اون روز دارم بهش فکر میکنم.

با قسمت اخر متنت هم اشک ریختم‌. خیلی خوشحالم که خودتو ازون وضعیت کشیدی بیرون. واقعا ارامش ادم از هرچیزی مهم تره 

اون روز پیامتو خوندم تا خواستم جواب بدم دیدم تاپیک قفله و بعدشم فاصله افتاد و پستتو پیدا نکردم. الان اینجا دیدم پست گذاشتی گفتم بیام ازت تشکر ویژه کنم مهربون جان 

حق داری عزیزدلم خیلی سخته واقعا درمورد ارثیه شما هم دعوا کردن مگه چه ربطی به اونها داشت وااای خدای م ...

قطعی شد شوهرم گفت میارمش 

فقط خدا خودش کمکم کنه

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵