2777
2789
عنوان

یک نفر پیدا نمیشه جواب منو بده

126 بازدید | 16 پست

من صورتم افتضاحه پر از جوش تیره هست پر از منافذ هست چی بگیرم بزنم پوستم خوب شه 

زکی بهم گفت قابض کننده بگیر معجزه میکنه عالیه 

راس میگه؟خوبه منم بگیرم 

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پوستت چرب یا مختلط هست یه سرم نیاسینامید به روتینت اضافه کن همه مشکلات برطرف میشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
قیمتش چقدره ؟

بستگی به برندش داره .

چه رنج قیمتی مدنظرت هست من برندش رو معرفی کنم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

قرص لیورگل ۱۴۰ هر روز ۳تا بخور،صب ظهر شب،

ژل شست‌وشو شوی درمالیفت سبز،کاملا پوستت رو چربیشو میگیره و ۳روز اول جوشا زیرپوستی میریزه بیرون بعد صاف میشه صورت،و دیگه جوشات ب حداقل میرسه هر دوهفته ی جوش شااااید دربیاد اونم ریز،ن ازون جولای هورمونی زشت،

بعد یه ابرسان برا پوست چرب بخر ازینا ک رنگ ژله هست ک فاقد چربیه، بعد از ژل شست‌وشو ک خیلی پوستو خشک میکنه ی ابرسان بزن و یه سرم پوست سنتلا ک سرش سبز هست،قیمتش هم ۵۰تومنه تا۸۰تومن

همین روتین رو ک گفتم استفاده کن پوستت یک درجه روشن ترمیشه،لک هات کم کم کمرنگ میشه،و دیگه جوش نمیزنی چون اون قرص ک گفتم گیاهی هست از داروخانه بگیر،و ۳ماه استفاده کن عجیب اثرشو میبینی 

۳۰۰ بیشتر نباشه میدونم کمه ولی خب فعلا همینقدر دارم تا باز سر ماه بشه یکم وضعم درست شه

اگه روتین نداری اول روتین بگیر بعدا برو سراغ نیاسینامید .

چون اگه بدون روتین نیاسینامید بزنی وضعیت همینجوری میمونه .

و با روتین درست خیلی حال پوستت بهتر میشه. 

نیاسینامید رویوال عالیه حدود ۵۰۰ هست 

نیاسینامید برایت مکس هم عالیه حدود ۶۰۰ .

نیاسینامید ویتالیر هم خوبه حدود ۴۰۰ هست 

از این پایین تر برند خوب نداریم. البته بازم پیشنهادم اینه اول روتین ساده بگیرید بعدا نیاسینامید. 

چیکار کردی توروخدا بگو من یه جوریم روم نمیشه تا سر کوچه برم

دقیقا عین من،منم بدون کرم پودر بیرون نمیشد برم

راستی اون چیزایی ک گفتم منافذ پوست رو هم جمع میکنه،پوستت مثه پوست نوزاد نرم و لطیف میشه،من الان نزدیک۳ماه میشه دارم استفاده میکنم.ب همه هم توصیه میکنم.کاش قبلا می‌فهمیدم تا جای جوش هم نداشتم

ولی الان جای جوشامم ترمیم شده با همین کارا

اگه روتین نداری اول روتین بگیر بعدا برو سراغ نیاسینامید .چون اگه بدون روتین نیاسینامید بزنی وضعیت هم ...

ببخشید شما که این چیزا سر در میارید یه سوال داشتم ازتون 

یه روتین روزانه شامل چه چیزایی میشه زائد چیا به صورتم بزنم هرروز و ترتیبش چجوریه؟

....

عزیزم منم صورتم پره جوش بود،چندتا از دوستان محصولات خوبیو معرفی کردن اما نظره من اینه بری از یه مشاوره پوست بپرسی،باتوجه به نوع پوستت بهت روتین میده،من همینکارو کردم،عکس صورتمو فرستادم گفت قارچ پوستی داری بهم سرم و کرم و آبرسان داد الان خیلیی بهتر شده،از یه متخصص بپرس

قرص لیورگل ۱۴۰ هر روز ۳تا بخور،صب ظهر شب،ژل شست‌وشو شوی درمالیفت سبز،کاملا پوستت رو چربیشو میگیره و ...

عزمزمه اینایی ک گفتم رو بگیر استفاده کن تو صورتت مثه منه باید هم داخلی هم ظاهری درستش کنی، داخلی با قرص گیاهی لیورگل بخرقیمتش۱۰۰تومنه هر کارتن ده روز میره،

و ازبیرون هم همین ژل درمالیفت سبز بخر۱۰۰تومن هست اونم ولی۶ماه میره، یبار صب بزن یبار شب موقع خواب.و از سرم پوست سنتلا بخر قیمتش۵۰تا۸۰ هست، ی ماه میره،و از کرم پودر یا ضدآفتاب چرب استفاده نکنی ک باز جوش نزنی.

سنتلا منافذ رو هم میبنده.