2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409387 بازدید | 78429 پست
عزیزم دقیقااا کاری داداشای خود من کردن قربونشون بشماینقد زمین فرختن الن دیگ چیزی نمونده ک بفرشن

چ غم انگیز 💔💔💔

بالاتر خوندم ک سهم شمارو هم ندادن بیشتر ناراحت شدم

@royayezendegi کجایی عزیزم حالا که طلق نظرسنجی پبش نرفتین و به نظر اکثریت اهمیت ندادین حداقل به موق ...

شاید آنتن ندارن

شاید مشغله زیادی دارن

شاید فراموش کردن

شاید مشکلی برای گوشیش پیش اومده

و هزاران شاید دیگه 😊😉

وگرنه خودش خیلییییییییی واسع تاپیک جنگیده تا نگهش داره 😉

ناراحت نباشید

یکبار اتفاق افتاده 😉♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم مریضم والا ناراحت شوهرم شدم اگه خیره نمی‌شدم اون نمیفهمید و غصه شرمنده نمیشدحالا به نظرتون تذ ...

دور از جونت 🥰

این سری این کارو کرد بگو فلانی جان اون دستشویی لنتی اون سمته خخخ توووف بنداز اون مهندس لامصبی ک درستش کرده زحمتاش هدر نره 😄😄 اینجا ظرفشویی نه خخخ توف بازی 😄😄

دور از شوخی 😄 فلانی توالت اون سمته بی زحمت برید اونجا اینجا طرف میشورم 🥰

حالا من یکیو می‌شناسم بچشو تو ظرفشویی میشست.. اسرار اسرار بیا تو هم بشور 🥴😄

گفتم ببخشید ک.ون شویی نیس ک ظرفشویه 😄😄

باید امروز واکسن ۱۸ماهکی گل دختر میزدم...

انقدر سر واکسنای قبلی تب کرد طفل معصوم

تا دو روز بالا سرش میشستم دستمال خیس میکردم ک‌تو خواب تب نکنه بمیرم براس همش ۳۸_۳۹ میشد 

خدا واسه دشمن ادمم نیاره...

خلاصه سر این چیزا نبردم فعلا تا با خودم کنار بیام

طفلی گناه داره 🥺🥺🥺💔

ب پاشم میزنن نمیتونه راه بره 🥺🥺

واکسن بد بد بد 🥺

شاید آنتن ندارنشاید مشغله زیادی دارنشاید فراموش کردنشاید مشکلی برای گوشیش پیش اومدهو هزاران شاید دیگ ...

نه عزیزم ما هم همینو درک میکنیم. اصلا بحث مشکل نیست حق دارن گلم. اخه ایشون تو اخرین پیامشون گفتند طبق قرارمون فردا تاپیک تعطیله. در حالیکه نظر سنجی گذاشته بودند. منظورم این بود وگرنه عزیزم مشکل رو همه درک میکنند. نگفتیم که ایشون باید مدام تاپیک رو باز بگذارند که ..یک نظر سنجی شد و اکثریت نظرشون رو باز بودن تاپیک بود. منظورمون این بود که چون نظر دادیم دیگه نباید روال رو عوض کنیم و این توهین به نظر بقیه هست وگرنه اگر رویا جون استثنا نیستن یکی دو روز رو که ایرادی نداره ایشون بدهکار ما که نیستن عزیزم اینو کاملا متوجه هستیم ...

شبتون بخیر دخترا😍😍

طبق قرارمون فردا رو تاپیک تعطیله برید

خوش بگذرونید انشالله شنبه پر انرژی برمیگردیم🤩

اینکه به دلایل شخصی یا مشکلات یا هر چی تاپیک رو موقتا قفل کردن کاملا قابل درک هست و اتفاق خاصی نیفتاده و از رویا جون طلب نداریم که...منظورمون فقط این بود اگر قراره تاپیک به روال قبل قفل بشه خب نظرسنجی اکثریت باید در نظر گرفته می شد همین عزیزم. وگرنه مشکلی نیست.

شاید آنتن ندارنشاید مشغله زیادی دارنشاید فراموش کردنشاید مشکلی برای گوشیش پیش اومدهو هزاران شاید دیگ ...

آره دقیقا به همشون فکر کردم ولی از اینکه به نظرسنجی عمل نشد یه کوچولو ناراحتم🥲😉😉

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
@royayezendegi کجایی عزیزم حالا که طلق نظرسنجی پبش نرفتین و به نظر اکثریت اهمیت ندادین حداقل به موق ...

دلیل بسته بودن رو که اونور توضیح دادم بازهم شرمنده ی دوستان هستم 

ولی عزیزم در مورد نظر سنجی

چرا دیگه عشقم پنج شنبه جمعه ها میبستم گفتید نه ننبند کلا نبستم دیدم اونایی که مخالف تعطیلی بود ن هم انصاف نیست آراشون باطله اعلام شه براهمین گفتم نه حرف شما نه اونا بیاین لاقل به احترام مدیرم که شده حداقل یه روز جمعه رو به خودمون و گروه استراحت بدین 

باز هر چی شما دستور بفرمایید عزیز جان 😉☺️😎

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مرسی از درکت عزیزمممم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😥

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دلیل بسته بودن رو که اونور توضیح دادم بازهم شرمنده ی دوستان هستم ولی عزیزم در مورد نظر سنجی چرا دیگه ...

شما سروری ما چه کاره ایم دستور بدیم 🙊🙊

فقط میام میبینم قفله دپ میشم برا همین میگم قفل نباشه بهتره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
شما سروری ما چه کاره ایم دستور بدیم 🙊🙊فقط میام میبینم قفله دپ میشم برا همین میگم قفل نباشه بهتره

نفرمایید بانووو😉😉

شماها عزیززز دلین 🫶🏻🫶🏻♥️

به برکات وجود دوستان دوستان بامعرفتی چون شماهاست

که تاپیک پر قدرت بر قوت خودش پابرجاست💋 

نفرمایید بانووو😉😉شماها عزیززز دلین 🫶🏻🫶🏻♥️به برکات وجود دوستان دوستان بامعرفتی چون شماهاست که ت ...

لطف داری عزیزم

چ غم انگیز 💔💔💔بالاتر خوندم ک سهم شمارو هم ندادن بیشتر ناراحت شدم

عزیزممممم    

من زیاد بهش فکر نمی کنم

چون ما خواهراا خدا رو شکر با کار و زحمت صاحب خونه زندگی شدیم

حتی الن ک اونا دست شون خالی شده

و ی درآمد کارمندی یا کم تری دارن

خواهر و مادرم بهشون کمک می کنند  

مشکلی نیست چون پول ارث شون خوردن تموم شد رفت