2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410381 بازدید | 78524 پست
همش فکر عاطفه امهمون دختری ک تازه فوت شده..صدای جیغش تو کوچه از دست باباش و داداشش تو گوشمه هنوز..وا ...

ایشالله که اون پسر عاقبت به خیر میشه

امیدوارم خدا آدمهای خوبی سر راش قرار بده و بتونه مسیر درست رو پیدا کنه 

سلام از ماست جان دل 🥰تو خوبی؟؟اشتباه متوجه شدی 🤗 من اون شب تولد دخترم بود برات نوشتم متوجه نشدی..د ...

ااااا من فکر میکردم زایمان کردی

گفتم خدا الزایمر گرفتم اینکه باردارنبود که🤣🤣🤣

خداروشکر از گمراهی درومدم😄😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی؟ واست ویجه دعا کردم، ویجهگفتم دلشو یجوری از خوشحالی پر کن، خالی شدنه دردش کمتر بشه😍 دقیقا با هم ...

بله بله جدی😍♥️

ساعت ۹ اینا رسید به دستم، الان ملاک نیست به نظرم طرفای کوهین برف و کولاک بود اونجا گیر کرده بود😆

باید وایسی تو هوای خوب بررسی کنی ببینی خدا چند ساعته پرونده هارو بررسی می کنه😅

سلام رویا خانوم،میشه لطف کنید آدرس یه کلینیک یا دکتر پوست خوب (تهران)معرفی کنید واسه کارای زیبایی صورت

قبلا یه بار اومدم تایپیک پرسیدم گفتن مزاحم شما بشم😁

بقیه دوستان هم اگه میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم

royayezendegi@

عع😁 پس خدا فعلا همه تلاششو برای بابای بهار گذاشته تو هم توی لیستیا یکم زمان میبره

جدی جدی ساعت ۹ اینا یه موضوعی حل شد برامون و من می ذارم پای دعای جیران مهربونم♥️

اما نشستیم در مورد ریشه هاش و اینکه چطور شد که اینطور شد حرف زدیم

دلم گرفت راستش

نبینم غمتو دیفن جون🥺کسی نیگا میگا کرده تو رو؟🤬

سلااام بر دختر تولدی😍😍😍

تولدت مبارک خوشگل و جذاب من♥️

کلی آرزوی خوب برات دارم

لایق بهترین هایی و بهشون می رسی🥳🥳

بگم کی اذیتم کرده ممکنه هممون بترکیم😅 اونی که منو اذیت کرده در واقع بابای هممونو در آورده

الان بهترم خداروشکر

شمارو دارم غم ندارم♥️

سلام دختر مهربون پدر عزیزت همین الان هم خیییلی خوشبخته چون دختر دلسوزی مثل شما داره از تهههه دلم به ...

سلام عزیزم

چقدر خوشحالم که پدر محترمتون الان کنارتونه

انشاالله که سایشون مستدام باشه🌹

ممنون که برام نوشتی

به لطفِ عزیزانی که اینجا دارم حال و روحیه ام خیلی خیلی بهتره😍