2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411283 بازدید | 78590 پست
سلام قشنگ جان  دمش گرم  چه مهربون ❤️خدا حفظش کنه  میدونی من گاهی جسته گریخته از زن ...

خدا پدرتون رو بیامرزه ...دختر قوی بودی که رفتارشون رو دیدی و تحمل کردی

خانه پدری بعد رفتنش فقط اسمش خانه پدریه

ببخشید میپرسم مادرتون در قید حیاتن؟؟

مامان جون عزیزم اگه رژیم نگیری فکر نکنم لاغر بشه صورتت.من چون رژیم گرفتم صکرتم لاغر شد که خب خودم دو ...

مرسی عزیزممم 

اره نمیخوام لاغر شه همینجوری بمونم 

در کل میخوام بگم عاغا اومدم بهم تافت بزنین بیشتر 😅😅😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر چرا نرفتی باشگاه ؟؟ چرا ول کردی آخه... همه میدونن ک باشگاه فقط واسه چاقا نیس.. خدا شاهده من ...

اشاالله این هفته امتحانای دخترم تموم شه چون کلاس اوله خودم باید بالاسری باشم 

بعد دوباره ثبتنام میکنم خوبیش اینه سرکوچمونه یه باشگاه وی ای پی با کلی امکانات

اتفاقا به مربی هم گفتم چرا نیومدم کلی ناراحت شد خیلی اصرار کرد اون موقع دیگه نرفتم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
و من معتاد به وام که به لطف ویپاد که فعلا برای اعتبارسنجی ام مشکل ایجاد کرده و فعلا هم هنوز درست نشد ...

درک میکنم..

چقدر طول کشیده تا اعتبار سنجیتون رو انجام بده،،،یادمه خیلی وقته گفتید مشکل داره،

انشالله که زودتر درست بشه و بتونید وام رو بردارید

درسته عزیزم ماشاالله حافظت خوبه.درسته باهم گرفتیم ولی اون وام ودیعه مال خواهرم اینا بود ک نخواستن من ...

چون تگم کرده بودی یادم مونده و چقدر هم به اون وام احتیاج داشتم قشنگ یادم نمیره چقدر براش ذوق کردم وقتی پیامک واریزش رو شوهرم بهم نشون داد.

اره برو بپرس ببین اگه میشه بازم وام بردار،درصدش کمه ارزش داره

سلام دوستان 

من تو خونه دوطبقه زندگی میکنم طبقه اول ما میشینیم طبقه دوم جاری میشینه یه دختر بددهن و خیلی بی تربیت داره منم یه دختر دارم ک ازش دوسال کوچیکتره و هم چیز هم ازش یاد میگیره تا من میام میگم حرفاش و حرکاتش رو دخترم تاثیر داره همه خونواده شوهر جبهه میگیرن ک این بچه هست و جدیدا میاد تو بالکن و آشغال هرچی دم دستش باشه میریزه جلو در ورودی خونمون من الان چند بار تکرار شده هیچی نگفتم این سری اومدم ب شوهرم گفتم  بهشون بگو جلوی دخترشون رو بگیرن اتفاقا منم دست ب آشغالا نزدم تا شوهرم خودش اومد دید و جمعشون کرد و درحالیکه شوهرم جمع میکرد یه دفعه از بالا دراومد گفت حقته جمع کنی تمیز کن که فکر میکرد منم دارم تمیز میکنم که شوهرم گفت فقط بیا دستم میدونم چیکارت کنم الان من چیکار کنم اصلا مامان باباش ب رو خودشون نمیارن اصلا فقط میگن بچه هست ب نظرتون بی توجه رد شم چیکار کنم واقعا موندم دوست ندارم با کسی بحث کنم فک میکنم عمدا میزارن این کارو بکنه ک لج من دربیاد من اصلا به رو خودم نیاوردم ک همچین کاری کرده فقط ب شوهرم گفتم که از جانب خودش حرف بزنه

واااای خدایاااا  کاملا حق داری عزیزم کاملااااا

اینا فقط یه قسمت کوچیک بود از چهارسال عذاب من 

دوستام همیشه میگن اگه داستان زندگیت رو کتاب کنی یا بذاری اینستا پول خوبی درمیاری ازش اینقد که عجیبع😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
اون پسر خواهر شوهرت رو فقط من بگیرمش 😅😅😅😅

😂😂 

والا بچه ها گناهی ندارن 

مادر اون بچه میخواسته اطلاعات کسب کنه از طرفیم خوب خرجش میکرد داییش دیگه از خدا خواسته بود

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
خب مرسی که ترغیبم کردی 😍 چون اکثرا تو ورزش صورت ادم اب می‌ره برا اون گقتم  شاید بشه کاری ...

اتفاقا با ورزش هیچ جای بدن وا نمیره و افتاده نمیشه 

چه صورت چه بقیه اندام 

ورزش سفت وخوشفرم نگه می‌داره 

رژیم بدون ورزش شلی و افتادگی صورت و بدن به همراه داره

مثلاً من بازوهام شل بود الان از اون حالت در اومده 

مربی ما هم کلی سابقه کار داره اما صورت خیلی ناز وپری داره 

سلام دوستان

دیدم بحث بحث مادرشوهر و خانواده شوهر بگم... همه رو نخوندم همین دو سه تا رو خوندم. 

من به عاطفه حق میدم.... از رفتار مادرشوهرم ناراحت باشه. 

یه عده اومدید گفتید که مادرشوهر پذیر و این رفتارش پذیر.... چرا باید بپذیره؟؟؟؟ دلیل بیار برام؟.... روز اولی که عقدنامه امضا میکنیم خوو بگوو اونجا بگن یه سرجهازی هم شوهر داره تا آدم بدونه بهتر تصمیم بگیره بگه بله یا خیر؟ 

مادرشوهرها انگشت شمار میشن خوب..... که قدر محبت و خوبی بفهمن و درست رفتار کنن. 

اینجا عاطفه گفت مادرشوهر مرتب میاد خونه ام یه بستنی نمیره برا بچه ام.... مگه بچه عاطفه بستنی نخوره اس یا عاطفه دلش نمیاد بخوره.... نههههههه.... وقتی مادرشوهر دست پر حتی بگوو دو تا دونه خوراکی میاره هم به خودش، پسرش، نوه اش، عروسش احترام میذاره.... ما وقتی خونه کسی میریم یه جعبه شیرینی، میوه، شکلاتی چیزی میگیریم میرم نه بخاطر اینکه احتیاج داره و نداره بخره نه به خاطر احترام هست.

کسی که وقت بی وقت میگه میاد خونه پسرش بدون خبر درست نیست.... من حرف های خیلی هاتون میخونم خدایی تعجب میکنم.... مگه  زندگی همیشه گل و بلبله، مگه همیشه روی خوش نشون میده.... گاهی ادم حوصله خودت نداری چرا باید یه نفر هی بیاد  مزاحمت بشه. 

گاهی زن و شوهر بینشون مشکل و قهری میشه..... و فک کن خانم اون خونه میز خوبی اماده کرده و شرایط فراهم کرده که اون قهر به آشتی تبدیل کنه.... یهویی مادرشوهر، خواهرشوهر یا حتی خانواده دختر هم هستن گاها یهویی میان...... سر برسن و چند روزی بمونن این برنامه به عقب بیفته.... این قهر طولانی بشه...فاصله بین زن و شوهر طولانی میشه.... اخلاق ها بدتر و زن و مرد عصبی تر میشن..... زن با حوصله به خونه زندگیش نمیرسه.... مرد با شوق و حال خوب به محل کارش نمیره.... بین چقد پون منفی داره. 

ستاره جان از افسردگی گفتن.... از یه سری مشکلات گغتن.... از خانواده ها دور هستن ایشون.... فک کن ستاره جان تو اون شرایط دم به دقیقه این افراد میومدن خونه ات چه میشد؟... چه حرفایی که نمیزدن، چه رفتارهایی که نمیکردن..... حتی ممکن بود این مشکل و حادتر هم بکنن.

ما آدم ها دوست دارم تایم هایی برا خودمون باشیم، برنامه هامون همینطوری در طول زندگی سوپرایز میشه و به عمل نمیرسه بعد یه سری افراد که حتی هیچ خیری بهمون نمیرسونن هم باعث بر هم زدنش بشن. 

تلفن اختراع نشده برا غیب کردن و حرف های بیهوده و روز مره زدن.... اختراع شده برا اینکه از حال هم که دور هستیم باخبر میشیم..... مادرشوهر هست زنگ نمیزنه حال عروسش بپرسه وقتی که مریض میشه یا بگه یه سوپی چیزی بفرسته در خونه این عروس.....بعد یهویی بیاد خونه ات بمونه تا اذیتت کنه مثل همین که بلند بلند حرف زدن تو خونه. 

من خودم دوست دارم تو خونه ام سکوت باشه... به کارهام برسم به بچه ام برسم یه تایمی استراحت کنم.... شوهرم اومد خونه انرژی داشته باشم تو تا روی خوب و خنده نشون بدم.... بچه کوچک و نق و اذیت میکنه و انرژیت میگیره فک کن بچه ات از خواب هم متنفر باشه و تو خوابی اون هم مثل جغد بالا سرن باشه😐 یعنی خوابی که میری پر از استرسه چیزی روی خودش نندازه، چیزی تو دهنش نکنه.... لامپ خاموش روش نکنه خدایی نکرده دست به برق بزنه و.... 

بعد یکی بیاد هی این آرامشه رو بر هم بزنه و روزت خراب کنه...بدون شک هر چند هم خوب و مهربون باشی زده میشی از طرف.... هر چی اندازه داره. 

همیشه میگم اینو: 

کسی که خیری به من نمیرسونه..... حق نداره شر به من برسونه و از من انرژی بگیره.

وقتی بقیه عزیز دلشون هستن و هوای اونها رو دارن پس بیشتر برن سمت اونها.... چرا میان خوبی هاشون برای اونها باشه بدی هاشون و زحمت هاشون برا ما. 

من شوهرم میگم کمک به خانواده ات دستت میرسه بکن.....میوه ای میگیره، خوراکی، مرغی چیزی میبره چون زحمتش کشیدن..... ولی هیچ تا حالا کمک حالمون نبود پس نمیذارم شوهرم وقتی براشون بزاره(البته وقت نداره خدایی به زن و بچه اس برسه که به اون برسه😅😅)... ولی مثل اجازه نمیدن کارهاشون بندازن گردنش اینقد برنامه و کار دارم وقتی اون تایمی خونه است که تازه شنبه میشه غر غر میکنم تایم کمی خونه بودی من کارهام موند🤣.... در ضمن❌تعادل نگه میدارما جایی بخواد برن و کاری باشه مثلا از ده تا مورد ۲مورد میکم برو این تعادل منه😜😜❌

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

❌مادرشوهرم و پدرشوهرم خدا روشکر خوبن❌

❌چون خودم هم خوبم.... سرم به زندگی خودم گرمه و مشغله خودم دارم کاری به کارشون ندارم❌

❌احترام نگه میدارم.... درست رفتار میکنم باهاشون متقابلا این ها هم ازشون میبینم❌

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

من امروز اومدم مدرسه دخترم. 

از معلمش هم تشکر و قدر دانی کردم 

وقتی می‌خوام بیام مدرسه میگه لباس خوشگلاتو بپوش. 

امروز واسش تیپ بنفش و سفید زدم 

یه آهنگ قشنگ هم به خاطر روز دختر گذاشتن 

بهم میگه مامان بغلم کن خیییلی بغل دوست دارم  

بعدش هم میریم روبرو مدرسه بستنی میگیرم براش 

گاهی با خواهر قشنگم اونجا بستنی میخوردیم 

چشام اشکی شد. 

قدر عزیزانمون رو بدونیم تا وقتی کنار همیم 

همدیگه رو بغل کنیم. 

تنها چیزی که میمونه خاطراته  

راستی هدیه روز دختر چی خریدین 

روز دختر مبارک