2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410690 بازدید | 78549 پست
حالا فکر کن من شاغل نیستم و فقط با حقوق شوهرم اینقدر دنبال وامم😁 یعنی تا اسم وام میاد من دستو پام ...

و من معتاد به وام که به لطف ویپاد که فعلا برای اعتبارسنجی ام مشکل ایجاد کرده و فعلا هم هنوز درست نشده یک حال بدی دارم این روزها ، قشنگ مثل آدم هایی هستم که بهشون مواد نرسیده . 🙃🙃🙃🙃🙃☹☹☹☹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای مامان علیرضا نامرتبی خونه منو به جنون میکشه یعنی قشنگگگگ خون جلو چشامو میگیره عصبی میشم بددددد&n ...

خودمم همینم😅😅

وای وای قبل پریود هزار برابر میشم 

همسرم میگه یاخدا کی پریود میشی فقط😅سر مرتبی و تمیزی 

ولی واقعا تصور خونه مرتب کردن با بچه، برام یکم سخته

یاد کامنت شیوا افتادم گفت نرمت میکنه میفته سال دیگه😅😅

@خانومه_خانوما     ادامشو اگه دوست داشتی بیا بخون عزیزم  خلاصه بدترین روزهای عمرمو ...

با خوندن حرفات 

فقط یه چیز رو با خودم مرور میکردم

که اون حال و احوالی که داشتی، اینجا بودی؟.

اینجاست که برای هزارمین بار باید به خودمون یاداوری کنیم 

از قدرت کلماتمون چطور استفاده کنیم .

اینکه نمیدونیم مخاطب ما چه در دنیای مجازی چه حقیقی 

چه حال و احوالی رو داره سپری میکنه 

و مهم تر از همه اینا

شاید این حوالی یکی برای زنده موندن و بقا داره زورشو میزنه 

تلنگر و یادآوری به جایی بود  و خوشحالم که حالت خوبه 

و داری براش تلاش میکنی 

این تلاش کردن با ارزش تر از همه چیز 🫂

@خانومه_خانوما     ادامشو اگه دوست داشتی بیا بخون عزیزم  خلاصه بدترین روزهای عمرمو ...

خداروهزار بار شکر بهترین من هم باید ی تکونی ب خودم بدم این روزا حال روحیم خوب نیست همسر و پسرم خیلی دارن اذیت میشن🥺🙂

میدونم عزیزم حتما از یه سری مسایل ناراحتی  اما این جور مسایل مادر و فرزندی رو بسپار به همسرت و ...

اشتباه از من گفتم اینجا 💔

چون خیلی چیزا نمیدونید میگید متعجبم از حرف همسرت..

کاش میشد همه چی گفت 💔💔💔

حرف بی فایدس..

چون چیزی ک من مینویسم مورد قضاوت قرار میگیره نه پشت اون حرفی ک توش خیلییییییییی دلها شکسته 💔💔💔💔

یک چیز دیگه،وام ودیعه رو ما باهم نگرفته بودیم؟ یادم تگم کرده بود ،چون یکسال منتظر وام ودیعه بودم نم ...

درسته عزیزم ماشاالله حافظت خوبه.درسته باهم گرفتیم ولی اون وام ودیعه مال خواهرم اینا بود ک نخواستن من گرفتم😊

وام خودمونو ۳ سال پیش گرفتیم دیگ آخراشه قسطاش...

میخوام ببینم میتونم دوباره بگیرم 

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
و اینکه ما تو این دنیا تنها هستیم فقط خودمون رو داریم  اینو با تمام وجودم درک کردم

عزیزم من کم و بیش مثل گذشته شما هستم.😢

از وقتی با تاپیک آشنا شدم خیلی دارم سعی میکنم بهتر بشم.

دقیقا هر روز صبح میگم امروز حتما حتما خودمو تموم میکنم.😭

بعد که بلند میشم از جا و یک ساعتی که میگذره بهتر میشم.

منم از خونه بیرون نمیره و...

فقط روزهای فرد میرم مطب فیزیوتراپی دستیارم(بیست روزه)

اونم صد بار (با خودم)میگم دیگه میگم نمیام.دو روز پیش هم به دکتر گفتم اما قبول نکرد گفت کسی رو ندارم فعلا باید بیای تا جایگزین کنم

همونا که گفتی هممممممش من هستم دکتر قرص خواب زیاد و ...

نخریدن لباس و ... برای خودم فراموش کردن خودم الویت بقیه و ...

به نظرت باشگاه برم؟

چیکار کنم؟

همین که نوشتین ما تنهاییم منم به این حرف رسیدم اما چطور باهاش کنار بیام؟؟

من ازدواج کردم ولی بچه ندارم.🌺🌺

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

@masumehjoon    

سلام معصومه جون خوبی عزیزم کاش میومدی اینجا برامون صحبت میکردی 

من خیلی دلم برای حرف زدنات تنگ میشه از بس زیبا و با درایت حرف میزنی 

از چالشهات بگو 

از صرفه جویی ها از خریدهات از برنامه ریزیت از صحبتات با دخترا از طرز رفتار با همسرت 

یا توی تاپیک خودت بگو 

معتاد شدم انگار 

روزها میام کامنتاتو بخونم نیست 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بچه ها کسی میدونه الان طلا گرمی چنده؟

سلام صبح بخیر 

۳۴۰۰ حدودا 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
اشتباه از من گفتم اینجا 💔 چون خیلی چیزا نمیدونید میگید متعجبم از حرف همسرت.. کاش میشد همه چی گ ...

منم میخاستم همینو بگم

یکی راهنمایی میخاد چار خط مینویسه و میگه بچه ها بگید چه کنم؟

عاطفه داره درد و دل میکنه فقط

بذاریم دوستمون بنویسه

انصافا اگه مادرشوهر منم بیاد بفرض بین بچه نداشته من و یکی دیگه فرق بذاره، دیگه اونجا نمیام بگم مادره و از این حرفا

ببخشید بخشید اونجا من بهش میگم بی شعور 

ما فقط داریم نوشته های عاطفه رو میخونیم

انصافا بدم نمینویسه

والا خیلی خانومه که میپذیره که مادرشوهرش میاد خونه ش

خودمون کلامونو قاضی کنیم

آیا واقعا بهترین شوهرامون، واسه خانواده ما( زن) جون میدن؟

ما که ندیدیم

همیشه این زنه که فداکاره

بخاطر شوهرم 

بخاطر بچه م

بخاطر آبروم و و و 

تا حالا شنیدین مردا اینا رو بگن؟

ممکنه بگن بخاطر مادرم، خواهرم و شاید بچه م

کی میگه مادرشوهر مثل مادر خودمونه؟ 

به جز موارد انگشت شمار مثل مادر و پدر همسر مامان سبحان و چند نفر دیگه، اصولا خانواده شوهر نیت خیری نسبت به عروس ندارن

ما عروس نداریم ولی معتقدم من باید پذیرای مادرم باشم، نه عروس، دختر یه غریبه

هماهنگ بخوره تو سرم 😄😄 بابا ی روز قبلش بگه... من ب یک روز راضیم 😄 تا کفششو در آورد گفتم  ...

وااااای گناهداره بخدا 

عاطفه از ما ناراحت نشو ولی گناهداره بخدا مادره هاااا مادر 

میدونی یعنی چی 

هروقت دلش بخاد حق داره بیاد و بره و راحت باشه براش شرط و قانون نزار 

درموردش بع پسرش هم هیچی نگووووو 

مردا دهن بینن ها خیلی هم دهن بینن 

اینکه میبینی اونم درمورد مادرش اینجوری میگی مال این هست که تو زیاد گفتی 

دارم باهات رک حرف میزنم چون بخدا مثل خواهر کوچکترمی و میدونم جنبش رو هم داری 

یکم سعه صدر یکم محبت داشته باش 

این زنی هست که دودستی بچه ش رو تقدیم شما کرده که در خدمت تو باشه والااااا😅😅😅

حالا دیگه تبعیض داشته فرق گذاشته اصلا و ابدا دلیل نمیشه 

دقت کنی میبینی تمااااام بچه ها اعتقاد دارن پدرو مادر یکی از بچه ها رو بیشتر میخان و فکر میکنن فرق گذاشتن حالا به دلایل مختلف 

منی که دوقلو دارم و همه چیزشون و خواسته هاشون مثل همه وما دقیقا یک چیز برای هردو فراهم می کنیم بازم همش میگن فرق میزارید 

نگی خب این ها بچه آن نههههه مطمئنم بزرگ بشن هم همینو میگن چون الان اینجور فکر میکنن و این فکر یادشون می مونه 

در آخر قربونت برم از من بع دل نگیر تو که اینقد خوب و بامحبتی این گارد ت رو هم بشکن