2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1409694 بازدید | 78457 پست
اون خط آخری چه مظلومانه بود مادر بودن سخت ترین کار دنیاست  سخت نگیر ما اکثرمون مادریم دیر یا ز ...

این خانم نمیشناسی 😊💔💔💔💔💔

با دختراش قهره ک هی اینجاس

اینو خود همسرمم می‌دونه....

همین امشب میگفت

اونا قهرن

من باید جورشو بکشم....

همسر من بین دو راهیع...

ی طرف دلش میسوزه

ی طرف دلش شکسته...

تو بگو ...پسر بزرگش ده دقیقه با ترمینال فاصله داشت ب اون نگفت سر این ک اذیت نشه پسر بزرگش صبح از سرکار میاد 😊

اما همسر منو از شهریار تا شرق تهران کشوند و برگردوند واسه وسیله؟

میدونس پسرش امروز سرکار بوده خسته داغان بوده😊

فرق گذاشتن موج میزنه 💔💔💔💔

نه دیگه هر ۱۰۰ میلیون ۱۹ میلیون هست تازه بعضی جاها گرونتر هم میگن . 

من باید برم همون کافی نت رسالت بپرسم ؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خدا پدر و مادر همه رو حفظ کنه اسمونی ها رو هم بیامرزه همینم حقوق کمیته امداد بود ما راضی نیستیم& ...

🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سه پرس غذا..کادو برا بچه ات..بسه دیگه😁

اینا با کارای ک واسه بچه هاس دیگش کرده اندازه پشه س 😄😄

طلا میداده ب بقیه بچه هاش خاااانم 😄😄💔

قهر نبود بازم میداد بهشون 😄😄

این خانم نمیشناسی 😊💔💔💔💔💔 با دختراش قهره ک هی اینجاس اینو خود همسرمم می‌دونه.... همین امش ...

اینطوری نگو من حق میدما برای بقیه داده به شما نداده سخته ولی میگه جورشو بکشم اون بازم هرچی باشه نه ماه بزرگش کرده 

پدرومادر همسر من بشینم حیاب کتاب کنم هیچ وقت براش نبودن الان مامانش،از بیما شوهرش هی برای من کادو اینا میخره ها ولی مادرانگی خیلی کم داشته برای همسرم اما بهش میگم بازم ۹ ماه تو رو با خودش کشونده باباشم که کلا درو مرضش برای ماست من از متنفرم عمومه ولی نمیذارم همسرم پشت سزش حرف بگه میگم من و اون باهم خوب نیستیم تو باباته 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
این خانم نمیشناسی 😊💔💔💔💔💔 با دختراش قهره ک هی اینجاس اینو خود همسرمم می‌دونه.... همین امش ...

پس بیچاره تنهابوده.. اه بنظر من خیلی سخته سر پیری ادم تنها بمونه😢 ادمی که چندبار دردزایمانو تجربه کرده..از خودش زده به بچه هاش رسیده..اونم دوران قدیم🤦حالا اینطوری بشه💔

عروس یه چی😔 بگه داماد یه چی 😞

تازه دختر که باید غمخوار مادر باشه باهاش قهر باشه 💔هوووف حکمت خداروشکر

عاطفه منظورم به تو نبودا ناراحت نشی عزیزم  کلا گفتم ❤️🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

میدونم عزیزم حتما از یه سری مسایل ناراحتی 

اما این جور مسایل مادر و فرزندی رو بسپار به همسرت و مادرش 

هیچی نمیشه همسرتون فردا هم می‌ره سر کار اتفاقی نمی افته میدونی برای من عجیبه که یه مرد اینجوری بگه 

به هر حال مادره به هر دلیلی اومده سمت پسرش نمیشه خرده گرفت 

شوهر من حتی از خستگی نا نداشته باشه شب نیم ساعت هم نخوابیده باشه پدر و مادرش ازش کاری بخوان با اشتیاق تمام انجام میده شاید اوایل میگفتم چرا اینجوریه 

اما تو این سالها میبینم که هر در بسته ای به راحتی برای ما باز میشه و برکت زندگیمون زیاده من همه رو از دعای خیر پدرو مادر همسرم میبینم خیلی ازش راضین خودمم نگفتم چون من رفتارم معمولیه با پدر و مادرم کار خاصی هم تا حالا انجام ندادم براشون 

اما خب در نهایت هر کی تو زندگی مسیر خودشو می‌ره من فقط نظرمو گفتم 

بله بعضی کافی نت ها هم امتیاز میفروشن ولی اینجا که من چند بار خریدم یک دفتر هست داخل کرج . 

ها برم بپرسم ببینم کجا میشه خرید

وای تیتان من اصلا چایی نمیخوردم وقتی ازدواج کردم شش ماه با مادر بزرگ همسرم تو یه ساختمون بودیم همش غر میزد می‌گفت بابا یه دونه بخور واسه کلیه خوبه،،،یعنی شش ماه تلاش کرد نتونست من و چای خور کنه،،،همین که زایمان کردم بعدش اصلا نفهمیدم چطور چای خور شدم حالا با یه چایی 4تا5قند میخوردم چاق شده بودم به جهنم دندونام اکثرا پوسیده شدن یهو به خودم اومدم دیدم روزی شده نصف قندونم خالی میکنم،😱یهویی حالم از قند بهم خورد و کلا ترکش کردم اما شیرینی و شکلات دوست دارم ،،،هنوزم چایی زیاد میخورم اما اگه باشه با خرما نباشه تلخ میخورم،،،دندونام و چندتاشون ترمیم کردم خداروشکر دیگه قند ترک کردم دندون دردم ندارم

خدایی منم کل حقوق شوهرم میره جا وامها ،حقوق خودم رو باهاش خرج خونه رو میدم و بعضی وقتا طلا میخریدم. ...

حالا فکر کن من شاغل نیستم و فقط با حقوق شوهرم اینقدر دنبال وامم😁

یعنی تا اسم وام میاد من دستو پام شل میشه که وااااای بگیریمش😁😅

یعنی این وام اخری نگین آتیه رو که به‌شوهرم گفتم،بنده خدا دیگه میخواست سر به کوه و‌بیابون بزاره از دستم🤣که توروخدااااااا ول کن دیگه،

ولی مگه من دست کشیدم انقدر گفتم و گفتم تا راضی شد بگیریمش،البته زیاد نیست 50تومنه ولی خب 50تومن هم50تومنه😊😝

همش میگه من بدونم از کجا با این همه طرح وامو اینا اشنا میشی و اصلا نمیترسی از قسط دادنش😂من میدونم و اون،

و من این جسارتو مدیون شمام😎 @مامان_سبحان7   🥰🌹

خدایی منم کل حقوق شوهرم میره جا وامها ،حقوق خودم رو باهاش خرج خونه رو میدم و بعضی وقتا طلا میخریدم. ...

یک چیز دیگه،وام ودیعه رو ما باهم نگرفته بودیم؟ یادم تگم کرده بود ،چون یکسال منتظر وام ودیعه بودم

نمیدونم شما بودی یا ی کاربر دیگه وام ودیعه رو که گرفتیم ی هفته بعدش وام ودیعه زیاد شد...

هماهنگ بخوره تو سرم 😄😄 بابا ی روز قبلش بگه... من ب یک روز راضیم 😄 تا کفششو در آورد گفتم  ...

عاطفه دلم سوخت براش انگار دوستت داره وباتو راحته

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الانم مصرف روغنم بالا رفته همین امروز فرداس اینم درست کنم ،،،این هفته امتحانات تموم بشه فکرم ازاد بش ...

کاش منو هم اینجا تگ کنید بیایم به هم انرژی بدیم راهکار بدیم 

منم امروز وزن کردم از عید تا حالا ۴کیلو اضافه کردم