2777
2789
عنوان

عروسی بوم فقط فیلمای من بود

182 بازدید | 11 پست

ما عروسی فامیلای مامانم دعوت بودیم من اصلا ندیده بودم اونا رو فامیلای خیلی دور هم بودن فیلم برداره داشت فیلم می گرفت که گفت بیا برقص فیلم بگیرم منم  گفتم اوکی رفتم انقدر رقصیدم آخر فیلمشون رو که پخش کردن من بودم فقط تازه سفید هم پوشیده بودم که عکس رو میزارم😂

با ۴ تا برادر من ۱۹ ساله حکم ملکه رو تو خونه دارم 

🤣🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لطفا لینکی نزار اپلودش کن

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

کشته شدنت به دست عروس حتمیه

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
کشته شدنت به دست عروس حتمیه

آخر داشت میگفت کی بود تو فیلم داشت می‌رقصید  بعد مامانم که رفت تبریک بده گفت عزیزم تو بودی 

با ۴ تا برادر من ۱۹ ساله حکم ملکه رو تو خونه دارم 

آخر داشت میگفت کی بود تو فیلم داشت می‌رقصید بعد مامانم که رفت تبریک بده گفت عزیزم تو بودی

یعنی بدش اومده بود؟

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.