2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312182 بازدید | 71214 پست
بگو انشالله به مانتو و چیتان پیتان هم میرسم😍😍😍😍الهی به هدفت برسی😍😍😍😍😍🤲🤲🤲

قربونت برم انشالله انشالله💪🤩💪💪🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم الان  پستت رو خوندم. کلا که شب زنده دار هستم من ولی جو اخبارو اتفاقات ... باعث شده ...

مرسی برام نوشتی مهربونم 😘درکم کردی 🥰

خدا بهترین هارو نصیبت کنه 🥰😘💕

سلام عزیزم... اینجا ۲م اجاره میدیم تا آخر اردیبهشت وقت داریم صاحب خونه میگه میخوام خالی بشه تا وق ...

خدا براش بسازه که انقدر انسانه

خب خدارو شکر پس وقت دارین یک ماه

فکر کرایه بار و کارگر و نکن عزیزم ، فوقش بشه پول یکماه کرایه 

ولی اینکه به این خاطر ۱۲ماه کرایه سنگین بدی نمیارزه

همسرتون درست میگن

امسال ۴تومن بگه ،سال بعد حتما میشه ۵.۵ونیم

پس از همین اول یجایی پیدا کنید که بتونید با تورم سال بعدم کنار بیاین و هرسال به اجبار جابجا نشین

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
دیگه یواش یواش انقد دغدغه های بزرگتر میاد که این چیزای کوچولو واسه ادم میشه یه خاطره خنده دار خو ...

اره واقعااا🥲

آره نمیتونم الکی خودمونو عقب بندازم این بهترین موقعیته،  حالا هرچی که به صلاحمونه ان شاءالله همون پیش بیاد 🙏😍

خواهرشوهرم هنوز چشمش دنبال خونس😐 ولی خب وقتی غریبه بسازه مجبوره همون ۵ میلیارد و هزینه کنه بخره فقط چشم نداره ببینه این پول بره تو جیب ما 🙂

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
قربونت برمممم خوبم خداروشکرررر  جنیفر🤣 کار خوبی کردی  چند بار اومدم احوالتو بپرسم ...

فدااات 😍🤩

دیگه هستم ان شاءالله 🙏🤩

اونم خوبه شکررر رفته مدرسه الان😁🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

من امروز با خواهرم رفتیم باشگاه..

خونه جلو آیینه اعتماد ب نفس نداشتم رفتم باشگاه اصلا اعتماد به نفسم رفت آسمون 😄😄

همه چاااااااق بدجور 😄

من و خواهرم کوچولوشون بودیم 😄

دیدی چی شد ؟ یادم رفت شامپو ببرم اونجا ی دوش بگیرم 🤦🏻‍♀️😄

ممنونممم  عزیزمممم عالی گلم امروزی رفتم دیدم ی مدل کرپ بود نزدیک ب شانتون ب چشممم خوب اومد خی ...

قربونت برم عزیزم پیشاپیش مبارکت باشه 🤩😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته عزیزم     و ی مقداری پول خرد خرد این طرف اون طرفی داشتم گفتم برم پارسیان ب ...

اره دیگه خداروشکررر کار یکی دیگه رو هم راه انداختی💚

چه خووب،  

منم چندتا پارچه دارم وقت کنم اونارو بدوزم واسه خودم ،

الان فعلا کار نمدی قبول کردم گیفت تولده گفتم از نمدام مونده لااقل درست میکنم میفروشم هم خونم خلوت میشه هم پولشو میگیرم😁

بعد اونم یه کیک تولد باب اسفنجی که عاشقشه🤩 درست کنم واسه تولد پسرم با نمد که بریم آتلیه عکس بگیره ان شاءالله 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت عزیزم منم هستم شکر فدات شم ♥️ خدارو شکر عزیزم 🌼وقتی تو فشار قسط و قرعه و جای چک هستی&nbs ...

قربونت برم که همیشه انگیزه میدی بهم😍😘🥰🥹

آره گلم این چک و قسطا هم پس انداز شده که داریم پس میدیم ماشین و ابان خریدیم ۴٠٠ الان کلی رفته روش... 

راستی قصد داشتیم وام ودیعه مسکن بگیریم امروز پرسیدیم گفت صد تومن میدیم باید ۱۷٠ پس بدین 😐 ۵ ساله ولی خب قسطاش ۲و خورده ای، 

اونم گفته بودجه نداریم اگه بدیم ۵-۶ ماه دیگه حالا احتمالا بریم کاراشو کنیم ببینیم میدن بگیریم بدیم پیش خونه 🥲

بهمن ماه قراردادمون تموم شد تازه دیروز تمدید کردیم صد تومن بزاریم رو پیش خونه ولی گفتیم هروقت وام و دادن میدیم تا اونموقع بجاش هر ماه کرایه میدیم که با کرایه قبلی حدود ۵ تومن میشه🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40