2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312475 بازدید | 71224 پست
در ضمن الن بخاطر همین حرفاش از نظر مالی نمی تونم زیاد بهش پول بدم.چون سریع تقدیم شون می کنه...میگه م ...

سلام رعد جان ماشالله دختر۱۷ساله داری عکست رو دیده بودم بهت نمیاد♥️😍

چون از همون بچگی بهش یاد ندادی الان یکم کارت سخته مخصوصا تو ۱۷سالگی که خودت میدونی تو چه دنیایی سیر میکنن...اگه درکل به حرفت گوش میده و میدونه که دوستشی نه دشمنش که خب با تمثیل و اثبات میتونی کم کم متوجهش کنی.... 

اگه نه سعی کن بهش کتاب معرفی کنی تا بخونه بشدت کتاب موثر هست.

تو این سن میخوان فقط گوینده باشن نه شنونده از نصیحت بیزار وفراری ان....

اگه اینا هم نشد باید قاطع برخورد کنی بگی تا بوده بزرگتر خونواده تو مراسما کادو میده شما فقط میتونی به دوستات و خونواده ی خودت کادو بدی....دیگه به زور متوسل شی ولی حتما جلوش رو بگیر.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیفن عزیز بهت تبریک میگم امیدوارم به سلامتی و دلخوش در آغوش بگیریش😘خدا رو شکر این هفته این خبر خوب ...

منم خیللللی داغونم 

دوست دارم از اول شروع کنم ولی فکر و خیال و مشکلات واقعا ناتوانم کرده 

دوست دارم بخوابم و دیگه بیدار نشم یا یک آمپول بیهوشی بزنم چند رو بیهوش باشم 

ولی نمیشه همش مثل اسب عصاری دور خودم میچرم یک دور باطل 

پس روزهای خوب کی میرسن خیلی وقته که منتظرم خدایا ما را دریاب 🤕

برا من مینویسی خر و خرما برا دوستت میگی سر ماشین؟تبعیض تا کجا مسئولین رسیدگی نکننن خودم گذشتم 😂😂فع ...

مهسان😂😂

اول نوشتم سر خر

بعد گفتم زیادی بی تربیت شدم

بذار دومی رو ننویسم خر🤣🤣

پاکش کردم

دوستان اصلاح میکنم

دوستم سر خر رو کج کرد

🤪😁

دیفن عزیز بهت تبریک میگم امیدوارم به سلامتی و دلخوش در آغوش بگیریش😘خدا رو شکر این هفته این خبر خوب ...

خیلی ممنونم از محبتتون عزیزدلم♥️♥️

کاملا حستون رو درک می کنم

من خودم امسال بیش تر از ۵۰ تا پوزیشن دکتری رو براش اپلای کردم و ریجکت شدم

اما هیچ ناامید نیستم... حس بد گرفتم، گاهی گریه کردم اما می دونم هر چیزی به وقتش پیش میاد

امیدوارم بچه های شما هم کاراشون اوکی بشه به زودی و ییاین خبرش رو به ما بدید☺️

قربونت.چشات قشنگ می بینناصلا تو خط فروش نرفتم.خجالتم میادفعلا فقط درست میکنم.همدوره های من ،همه کانا ...

خیلییی قشنگن عزیزم👏👏👏

من که ایرادی توشون ندیدم

خیلی تمیز درست کردی

به نظر منم به فکر کسب درامد ازش باش

چون واقعا زحمت کشیدی

سینوزیت ندارید؟🤔اگه دارید به احتمال زیاد سینوسها ملتهب شده حتما بخور اکالیپتوس بدید 😶‍🌫️و سرم سدی ...

چرا عزیزم سالهاس سینوزیت دارم

ولی این سردرد اون نیست

مدل سردرد سینوزیت رو میشناسم

❤❤

قربونت.چشات قشنگ می بینناصلا تو خط فروش نرفتم.خجالتم میادفعلا فقط درست میکنم.همدوره های من ،همه کانا ...

خجالت از چی ؟

از همین فامیل و دوست و همسایه . همکلاسی بچه ها شروع کنین 

یه خانمی اینجا چند سال پیش با فروش بدلیحات و عطر زیر پله ی خونش شروع کرد 

کم کم بدلیجات شدن نقره و پتو و قرعه کشی وسیله گذاشت الان چندتا کانال داره دوتا ادمین داره نمیرسه اصلا جواب بده 

فقط وسیله میاره میفروشن 

ممکنه اولش شمع بفروشی بعدش خب هر هنری دارین مث نقاشی یا هرچیز قابل اجرا و به فروش رسوندن باشه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلامخوبید دخترای خوشگل و عاقل ملوس عشقیمی گم خیلی ها می گفتن مثلا مادر مون خیلی جاها مثلا اون کارای ...

جاریم تو عروسی های سمت شوهرم مثلا دختر خاله شوهرم صاف تو چشمای من نگاه می‌کرد میگفت چون شما هر دو شاغلین باید کادوی بیشتر بدین ما کمتر بدیم 🤔🤔🤔🤔

نمیدونم به ایشون چه ربطی داشت که نظر میداد

الان افسوس میخورم چرا جوابشو ندادم

برای شما هم احتمالا همینو میگن

به دخترت بگو عزیزم ما به موقعش کادو دادیم و میدیم 

مگه اونا ما رو به خاطر کادو دوست دارن ؟؟؟؟

بعد هر مناسبتی میخواین کادو بدین جلوی چشم دخترتون باشه 

با دخترتون برید خرید و چند باری پیشش از کادو صحبت کنید

کاش معصومه بود ایشون خیلی جوابای محترمانه بلدن

خیلییی قشنگن عزیزم👏👏👏من که ایرادی توشون ندیدمخیلی تمیز درست کردیبه نظر منم به فکر کسب درامد ازش ب ...

مرسی از اینکه بهم روحیه دادی💙.نمیدونم شاید به فکر فروش بیفتم🥰

خدایا بی نهایت شکرت