2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312591 بازدید | 71230 پست
ایران پهباداشو فرستاد اسراییل

واقعاً؟

چ هیجان انگیز شد 😁 و ترسناک 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

ایران این وسط چی میگه 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خداااا 😄😄😄 خندم گرفت 😄😄😄 لنتی چطور خروپف میکرد 😄 مرسی ک خروپف کرد 😄 باشع از این خروپفای ب ...

😂 باور كن خرو پفش رفتو برگشتي بودا يعني رفت خوووورررر برگشتم خووووووور انگار پيشت خوابيده 😩 بعد يبار بهشون گفتيم گفت قبلنا با رنگ كار ميكرده مشكل تنفسي داره.....پسرشم بعد مدرسه تو خونه ٥٥متري فوتبال بازي ميكرد😐 خلاصه ديديم اينا كاري انجام نميدن ما دست به كار شديم ... الانم تو اين خونه آسانسور نداريم همينو بهونه كردم خونه ي دوم بخريم 😬فقط دنبال ايراديم تا پيشرفت كنيم 😂🤭

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
😂 باور كن خرو پفش رفتو برگشتي بودا يعني رفت خوووورررر برگشتم خووووووور انگار پيشت خوابيده 😩 ب ...

😄😄😄😄😄

قشنگ تعریف میکنی 😁😁😍😍

همسایه پایینی ما ی بززززز ب تمام معناست...

زن انقدر بد دهنه ک نگو

فحشای تمام اعضای بدنو میده ب شوهرش...

انقدر ب شوهرش میگه شیشه ای همه میدونیم رسماً 😄

سرمونو میزاریم زمین انگار چسبیده بهمون بس دااااد میزنه 😐😐😐😐 انقدر همو میزنن ک‌نگو

دوتا ماشین دارن خونه دارن...

اما آرامش ندارن

نمیدونم چرا جدا نمیشن 😏😏😏

باز واسه شما پیشرفت شد ما دیگه رسما صاحب خونه گفت برید دیگه میخوام بفروشم 😄😄🥺🥺🥺

ان شاالله عزیزم 🥰😘 رهن اینجا بسی ناجوانمردانه گرونه... خیلی روحیم بد شده 🥺🥺🥺🥺

ای بابا از الان روحیه اتو نباز ..همسرت به امید روی خوش تو میاد خونه توروگرفته ببینه دوبرابرناراحت میشه گلم😢👌..انشالله که نظرصابخونه تون عوض شه..نشد هم انشالله اخرین باری باشه که برااجاره اسباب میکشین...سال دیگه خونه خودتون به حق علی🌹

اینطوری نگا کن که شاید حکمتی هست .. شاید باید کمی بیشتر سختی بکشین وبیشتر تلاش کنین براخرید خونه تا انشالله یه عمر راحت باشین ❤️

ویه چیز دیگه عزیزم سرچ کن یه آیه ای هست میگن اگه بخونید بدمیدبه یه میخ وبکوبید توخونه ای که میشینید صابخونه بلندتون نمیکنه  به چندنفرگفتیم جواب گرفتن..

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ای بابا از الان روحیه اتو نباز ..همسرت به امید روی خوش تو میاد خونه توروگرفته ببینه دوبرابرناراحت می ...

قربونت برم 🥺😘😘😘😘

صاحب خونمون انقدر خوبه ک نگو🥺

دخترم ب دنیا اومد گفت ی اجاره ندید هدیه من ب شما 🥺🥺🥺🥺🥺

بنده خدا خونه داره اما کوچیکه 🥺 میخواد دوتا خونشو بفروشه ک خونه بزرگتر بخره...چقدر گفت ببخشید میگم بلند شید میفروشم 🥺💔

نمیدونی چقدر مرد نازنینی هست 🥺

قرار بود پارسال بفروشه باورت میشه؟ گفت تازه بچه دار شدی بمون 🥺خرجا بالاس🥺🥺

خدا به مالش برکت بده..

۴سال باهامون کنار اومد 🥺

همشو با بغض نوشتم 🥺💔💔💔

مثل سری قبل ؟

اره عزیزم همون ۴۴۰روریختن فقط موقع برداشت گفتن بایدهمون قدرم باشه که بتونین بردارین ..منم مثل همیشه همون قدر زدم وکارتموکشید تو پوز مخصوص وپول نقددادبهم..یارانه رم همینجوری میکنم..

چون همسرم وسایل میخره وایناپس اندازه مخفیه منه😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اره عزیزم همون ۴۴۰روریختن فقط موقع برداشت گفتن بایدهمون قدرم باشه که بتونین بردارین ..منم مثل همیشه ...

نوش جونت‌.من دارم فکر میکنم چی بخرم که به نفعم باشه.. مرغ یا گوشت...میگم مرغ رو میتونم یه دونه بخرم ولی بدم چرخ کرده بخرم...خورشتی شکر خدا دارم تاچند وقت.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قربونت برم 🥺😘😘😘😘 صاحب خونمون انقدر خوبه ک نگو🥺 دخترم ب دنیا اومد گفت ی اجاره ندید هدیه من ب ...

ای جانم..قزبونت بشم بغض نکن😥بیشتر بگردین انشالله یکی بهترشوپیدامیکنین🤲😍

سلام خانما... قرار بود دیروز صاحب خونه خبر بده امروز زنگ زد ب همسرم گفت من خونم کوچیک دوتا بچه دا ...

عاطفه جونم تهرانی؟ برات میتونم دعا کنم.خداالهی برات بسازه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نوش جونت‌.من دارم فکر میکنم چی بخرم که به نفعم باشه.. مرغ یا گوشت...میگم مرغ رو میتونم یه دونه بخرم ...

قربونت❤️منم بودم چرخ کرده میخریدم بقول معصومه جون یه بسته هم سنگدان بگیر چرخ کن قاطیش کن برکت داربشه👌😍