2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312854 بازدید | 71239 پست
سلام خانوووووم خوبی؟؟؟ 😍🥹 ای خدااا چقدر دلم تنگ شده بود واسه همتون چه روزا و شبایی داشتیم اینجا😁 ...

آخ خدا واقعا چه شبایی داشتیم😅😅

منم دلم واقعا واسه اون وقتا تنگ شده

خوبم عزیزم به خوبیت

ما که سلامتی

تو چخبر؟ 

هنوز همون خونه با همون کتیبه  معروفی؟😅

گل پسرت خوبه

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
سلام عزززززززیز دلم ❤️ ببین کی اومده 🥰😍😍😍 آریانای عزیزم ❤️ دوست قدیمی ما 🤩 به به خیلی خوش او ...

سلام معصومه جونمممم🥹🥹

خوبی عشقم؟ 

قربونت برم عشق منی بخدااا😍😘🥹

منم خیلی دلم تنگ شده بود واستون بخدا همیشه به یادتون بودم ولی 🥲

خودمم دلم تنگ شده واسه اون روزا چقدم با برنامه بودم،  

الان ولی انقدررررر قسط و چک داریم هرچی درمیاریم میدیم پای اونا هرچی موند هم میشه خرج خونه... 

حالا ان شاءالله چندوقت دیگه تموم میشه همش و بازم طبق روال قبلی پیش میرم 😍

دلم میخواد یه عالمههه طلا بخرم و اگه بتونیم به امید خدا یه باغ بخریم توش یه ویلای نقلی بسازیم 🥹😍🙏🥰🤩

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدای شما 🌹❤️🥰 ک این بزرگی و لطف رو بر ما منت نهادید  و راه رو برای همگی ما باز کردید تا با ...

فدایی دارید فراووون 😘🫶🏻🫶🏻🫶🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
آخ خدا واقعا چه شبایی داشتیم😅😅 منم دلم واقعا واسه اون وقتا تنگ شده خوبم عزیزم به خوبیت ما که سل ...

پسرمم خوبه خداروشکررر 🙏🥰

خدا نکشتت😂😂😂

کتیبه رو یادته هنوز🤣

آره همونجام فعلا تا ان شاءالله خونه پدرشوهرم و بسازیم... 

ولی کتیبه رو ریسه شمشاد گرفتم آویزون کردم بنظرم خوب شد🤣😂

ببین😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
پسرمم خوبه خداروشکررر 🙏🥰 خدا نکشتت😂😂😂 کتیبه رو یادته هنوز🤣 آره همونجام فعلا تا ان شاءالل ...

مگه میشه اون حرص خوردناتو یادم بره😂😂😂

همش تو دلم‌میگفتم خدایااا اون کتیبه باید چقدر افتضاح باشه که بخاطرش انقدر حرص و جوش میزنه

تا اینکه عکسشو دادی😂😂😂😂

بسلامتی انشالله خونه اخری باشه و ازهمونجا بری خونه خودت

حالا چرا بری خونه پدر شوهر🤔

یادمه بعد کلی همفکری و...  میخواستی مستقل باشی 

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
پسرمم خوبه خداروشکررر 🙏🥰 خدا نکشتت😂😂😂 کتیبه رو یادته هنوز🤣 آره همونجام فعلا تا ان شاءالل ...

ولی انصافا بدم نیست

لااقل ارزش اونهمه حرص و جوشتو نداشت😂😂😂

جانننن ببین کی اومدههنه  سلام اریانا جان چطوری خانووممم😍 این مدت انقد تو فکرت بودم خوب شد ...

ای خداااا عشق من اومد 🤩🤩🥳

سلام قشنگمممممم جنیفر خودم😎😁

خوبم عشقم تو چطوری همه چی خوبه؟  

چه خبرا؟؟؟ 

منم بخدا خیلی تو فکرتون بودم دیگه نتونستم طاقت بیارم و اومدم بالاخره 🥹🥳

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبی آریانا جون 

میگم به نظر تون برا مانتو

ک چروک نشه مشکی 

و قشنگ باشه تو تن

خنک باشه

برا تابستون ۵۰ درجه جنوب چ خوبه؟

من همه مانتو اداریم از جنس کرپ باربی خیلی قشنگ 

ولی تابستونا حیرونممم

تا النم پارچه مهاراجه  چادری می دوختم

ای خداااا عشق من اومد 🤩🤩🥳 سلام قشنگمممممم جنیفر خودم😎😁 خوبم عشقم تو چطوری همه چی خوبه؟   ...

و اینکه عزیزم

ی چند مدل مانتو جلو بسته و شومیز 

برا ایده گرفتن از اون سلیقه ی قشنگ ت

عکس بفرست

دیگه قفلمممم 

من شوهرم نمبزاره املاکی بزم وگرنه انقدر عجولم ک تا حالا خیلی رفتع بودم 😄 میگه بلا نسبت املاکی خوب ...

عجله نکن عزیزم توکلت بخدا باشه 

من مطمئنم با صبر و حوصله میچرخید و یه واحد باب دلتون اجاره میکنید 

شهریار دور برش پر شهرک از چی ناراحتی اوووووه اینهمه واحد 

مگه میشه یه خوبش روزی تو نباشه 

تا بری این خونه بشینی خودتونو جمع و جور کنید به امید خدا 

واحد خودتونو بخرید و با خیال راحت اساس ببری خونه خودت🤲

مگه میشه اون حرص خوردناتو یادم بره😂😂😂 همش تو دلم‌میگفتم خدایااا اون کتیبه باید چقدر افتضاح باشه ...

بخدا که ارزششو نداشت ولی من کلا همین مدلی ام الکی حرص میخورم😭😭😭🤣

هیچکسم نگفت چرا این مدلی زدن اصن واسه چیه😁 فقط خودم خیلی حساس بودم🥸

چون خونه بی نهایت گرون شده ما داریم هر سال میدوییم تا سال بعد خونه بخریم ولی سال بعد ما نهایت ۲٠٠ میلیون جمع کردیم خونه یهو یه میلیارد رفته روش، 

خونه پدرشوهرم قبلا گفتم بهترین جای شهره و ۱۵٠ متر بنا میشه که قیمت تموم شده اش الان میشه ۵ میلیارد،  خب اگه از این مورد بگذرم تا عمر دارم حسرتشو میخورم... 

مشکل من خواهرشوهرم بود که میخواست زرنگ بازی دراره یه واحدش و اون برداره خورد خورد بسازه واسه خودش که شوهرم گفت اگه خونه میخوای من میسازم ۵ میلیارد بده رنگش عوض شد که نهههه من اگه بخوام انقدر پول بدم میرم از غریبه میخرم😐😐😐

خلاصه قرار شد بدن بساز بفروش دو واحد بهمون بده یا بفروشن جای دیگه دو واحد بخرن منم از الان گفتم چقدر حساسم و میدونن اخلاقم چطوره وقتی یه جا زندگی کنی😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چ کنم ب نظرتون 🥺 سیسمونی دخترم هست تخت و کمد هست میز اتو هست  سرویس خواب خودم هست تو ا ...

عاطفه جون خونه ی تک خواب واینهمه وسایل خیلی سخت میشه یا باید دوخواب اجاره کنی یا اینکه یه سری وسایلت رو رد کنی وبفروشی...

من خونم تک خوابه اصلا برا جهازم تخت نخریدم تخت مجردیم وقبل خواستگاری خریده بودن و یک وبیست عرضشه همونو اوردم باخودم...میز آرایش هم نخریدم تو اتاق خواب یه طبقه ی کوچیک گذاشتم وروش لاک‌وکرم وکیف آرایش کوچیک گذاشتم... برا بچه هامم سیسمونی نخریدم و کشوهای کمد دیواری رو برا هر کدوممون در نظر گرفتم....انشالله من وتو خونه ی بزرگ بخریم و با وسایل دلخواهمون🤲

الان که بچت کوچیکه اگه درست بگم خونه ی  کوچیک رهن کن تا زودتر خونه دارشی بعدا میشه وسایل رو خرید...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️