2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313168 بازدید | 71249 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرق نداره عشقممم من دنبال شما عشقااا راه افتادم همه رو کپی میکنم تو گزیده هااا  ترجیحااا تا پی ...

فدای شما 🌹❤️🥰

ک این بزرگی و لطف رو بر ما منت نهادید 

و راه رو برای همگی ما باز کردید تا با کنار همدیگه قرار گرفتن بتونیم از امواج هموار و ناهموار زندگی ب خوبی عبور کنیم

چه خوب مینویسی شیوا مختصر و مفید 👏 همه دارن پول درمیارن مستقل تو اون تایما اینجا پلاسه البت ...

نظرلطفته گلی  

اره مامان سبحان میاد برگه امتحانی تصحیح می‌کنه سریع نکات مهم ودرست رو در میاره ،بنده خدا اخرشب میاد بیشتر 

نه منظورم این نبود دلیل دیگه ای داشت شما یجورایی حس وفاداریت زیاد به جمع دوست مثل خودمی انگار یه تعهدی داریم باید اینجا باشیم وگرنه منم پولی در نمیارم.

وقتی اینجاییم حالمون خوبه 

ماشالا پاقدم🤪😂

واقعااا😂😂😂🤣

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ما شانس بد تو این ۵.۶ سال اخیر فقط یکی دوتا خونه بوده که تونستم ۲سال بمونم باقی رو هرسال جابجا شدم ...

ی فامیل خونه اجاره کرده بود 

بعد انباری خونه ک اجاره کرده بودن وسایل صاحب خونه بود 

اما تو قرار داد ننوشته بود ک بدون انباری

خلاصه انباری رو دزد زد 

اون شخص فوت کرد 

صاحب خونه اومد امضا گرفت ک پول تحویل گرفتید فرزندان اون شخص همینطور امضا کردن

صاحب خونه گفت پول پیش؟ عمرا بدم امصا هم گرفتم ازتون انباری رو خالی کردید 😐😐😐😐 دزدی کردید 😐

رفتن شکایت گفتن امضا کردید کاری نمیشه کرد

سلام حالتون خوبه من پستاتون رودوست داشتم خوشحالم که برگشتین...دوست باسلیقه یادمه ایده های خیاطی ولب ...

سلام عزیزممم😍

قربونت برم خیلی به من لطف داشتین از دیروز 🥺🥺🥹😍😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
واقعااا😂😂😂🤣

به بههه اریاناخانم 😍😍

چشمم به کاربریت روشن شد🥰🥰خوبی خوشی

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
انشالله موفقیتهای روز افزون کسب کنی اره خیلی خوب میشناسمت .... کلی ازت انرژی و اراده میگرفتم با خون ...

مرسی عزیزدلمممم همچنین گلم😘😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه قلبم دارم مال یه خانم مهندسه تا حالا فقط واسه یه نفر تپیده دیگه با اون ۲ میشیم که

😂😂😂

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
ی فامیل خونه اجاره کرده بود  بعد انباری خونه ک اجاره کرده بودن وسایل صاحب خونه بود  اما ...

ای خدااا طفلی

گرفتار  چه ادمای ناجوری شدن 😰😰

خدا نصیب نکنه

به بههه اریاناخانم 😍😍 چشمم به کاربریت روشن شد🥰🥰خوبی خوشی

سلام خانوووووم خوبی؟؟؟ 😍🥹

ای خدااا چقدر دلم تنگ شده بود واسه همتون چه روزا و شبایی داشتیم اینجا😁😍

چه خبرا عزیزم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم نمیدونی چقد بهت غبطه خوردم ماشالله کد بانو مهربون  اصن مخ اقتصادی و همه چیو عالیییی ...

معصومه گلین دوستمون با شماست 😉☺️

@masumehjoon    

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c