2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313441 بازدید | 71254 پست
نه دقیقااا همون که گفتم بود.  هم حسابدار بود هم ناخن کار بود.  که گفت ناخن کمتر انجام می ...

اینو یادمه پروژه حسابداری میگرفت فکر کنم

بگذریم

هر جا هست خوش باشه

وام بگیری طلا بخری نازی؟

از اون یه کیلوییا؟

تاپیک پس انداز قدیمی کی ترکید؟ 

من همیشه جدیده رو صفحه اصلیم بود میخوندم 

الان دیدم قدیمه هم نیست 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان🌹💐 سلام مهربون خوبی عزیز  گلی برا وام بانک مهر که از روی معدل حساب گرفته میشه؟&n ...

اونو آنلاین بزن دیگه سریع هم واریز میشه و زیر پنجاه ضامن نمیخواد و بالای پنجاه هرضامنی ببری معمولا قبول میکنن اصلا سخت نمیگیرن. من همیشه همسرمو میبردم

اینو یادمه پروژه حسابداری میگرفت فکر کنم بگذریم هر جا هست خوش باشه وام بگیری طلا بخری نازی؟ ا ...

اره به خدا 💃🏻💃🏻💃🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤣🤣🤣

خواهر طلا تا اوجه

ما تو عمق بی پولی غرق شدیمه. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
اونو آنلاین بزن دیگه سریع هم واریز میشه و زیر پنجاه ضامن نمیخواد و بالای پنجاه هرضامنی ببری معمولا ق ...

مرسی گلی جون🌹💐💐💐

فقط هزینه اعتبار سنجی میگیرن و بعد پرداخت میشه؟ 

مرسی گلی جون🌹💐💐💐 فقط هزینه اعتبار سنجی میگیرن و بعد پرداخت میشه؟ 

بله. ببین شما اول بزن معدل گیری که ببینی چقد معدل داری خیالت که راحت ‌شد  بزن وام فوری که هزینه هم داره و واسه من نصف روز واریزی زمان برد. 

چیزی کشف کردم نمیدونم خطا سیستمی بود یا واقعی.=وام امتیازی مبلغش بیشتر از وام فوریه. یبار شماهم تست کن من تا سفته آنلاین بخرم و کارای ضامن که همسرم باشه انجام بدم خورد به 16 اسفند نشد وام بگیرم فردا حتما اقدام میکنم 

منم غرقم نازی دستمو بگیر بیاااام بالا کمککککک 🥽🩱👙🏊🏊‍♂️ 😂😂

بروووو خودت رنگ کن 

کله زرد قناری🤣🤣 گفتم این کله به این صورت نمیاد یادته😅

تو که کلی تو سودی ماشاالله. 

ما ته تهاااا هستیم به خدا

بله. ببین شما اول بزن معدل گیری که ببینی چقد معدل داری خیالت که راحت ‌شد  بزن وام فوری که هزینه ...

وام فوری که باید انگار به صورت کارت بهت میدن که بری مغازه خرید کنی. 

ولس وام امتیازی از روی معدل حساب هست. 

بروووو خودت رنگ کن  کله زرد قناری🤣🤣 گفتم این کله به این صورت نمیاد یادته😅 تو که کلی تو ...

تو پس (پشت)سرمو دیدی

از روبرو بهم میومد

😂

ولم کن توروخدا

تا خرخره تو قسطیم

استرسی عظیم سایه افکنده بر روی زندگیمون😎

اگه این سوده، باشه من پرسود

تو خودت تو سودی، خبر نداری

بله. ببین شما اول بزن معدل گیری که ببینی چقد معدل داری خیالت که راحت ‌شد  بزن وام فوری که هزینه ...

گلی تو همون نبودی که شوهرت موبایل فروشی دلشت؟