2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313111 بازدید | 71249 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاخدا تبی واقعا وضعت بحرانیه😧😧 من خودم توجه دارم به تمیزی به قول عاطفه با شلختگی حالم خوب نیس& ...

اگه از روز اول هر شب بشوری دیگه سخت نیست،🤣من بعد شام اول پنج تاشو میزارم تو لگن ابجوش وتاید میریزم روش،،،ظرفا میشورم گاز وپشت گاز و هود و کابینت بغل گاز و دستمال میکشم بعد سفره رو میشورم بعد اونا دیگع با پنج دقیقه سیم کشیدن تمیز میشن بعد کف اشپزخونه رو دستمال وجارو میکشم بعد یه دست به یخچال میکشم اخرم سینک و میسابم کلا نیم ساعت میشه 

تبی جون  خودم پایع ی اصلی خریدم.خواستی ندای بده  بیام     خریدی خوشملی کردی ...

فداات شم کاش بودی به خدا ،🤣🤣بیشتر شوهرم برا این میبرم که بعد گیر  نده واسه کوتاهی تنگی،،،چون وقتی میاد لختیم باشه بهم بیاد اونجا هیچ نمیگه بیاد خونه یادش میفته چه خبطی کرده که اونم فایده نداره،🤣🤣

فداات شم کاش بودی به خدا ،🤣🤣بیشتر شوهرم برا این میبرم که بعد گیر  نده واسه کوتاهی تنگی،،،چون ...

منم هر شب اول ظرفارو میشورم بعد کتری رو خوب میشورم، گاز و تمیز میکنم دستمال کشی میکنم در آخر سینک و جارو نبتون میکشم 

آخ دلم گرفت 😁😁😁😭😭😭😭 چند روز مریضم خونه ام مث بازار شام 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

فداات شم کاش بودی به خدا ،🤣🤣بیشتر شوهرم برا این میبرم که بعد گیر  نده واسه کوتاهی تنگی،،،چون ...

قربونت عزیزی 

واقعااا همسرااااا خدای گیرن  

راستی ی روز  تو اتاق پرو ی دختره خیلی ناز 

ی تاپ شیک و س ک س ی پوشیده بود

با ناز و ادااا

و هی می  اومد جلو در سالن 

چون سالن پرو جدای مغازه بود.

فقط خانما اونجا می تونستن برن

و آقایون وارد نمی شدن کسی می خواست

می رفت جلو در سالن پیش همسرش ببینه   

و همسرش ک همراه ش بود  هی براش لباس می برد 

امتحان کنه

اونم اینقد ناز و عشوه می اومد 

گفتم یا خدا 

ی چند دست لباس رو امشبی گرفته رفته  

منم هر شب اول ظرفارو میشورم بعد کتری رو خوب میشورم، گاز و تمیز میکنم دستمال کشی میکنم در آخر سینک و ...

اوووووف از این مریضی ،،،همش انرژی منفیه،😭شبا اب کتریم خالی کن کامل صبح پر کن

قربونت عزیزی  واقعااا همسرااااا خدای گیرن     راستی ی روز  تو اتاق پرو ی ...

چه بلد بوده چیکار کنه ها،🤣

الان به شوهرم گفتم کی واسم لباس میخری؟؟گفت فردا،،،منم گفتم دیگه بهت یاداوری نمیکنمااااا

اقا من پری شدم هر سری میمیرم از درد از پارسالم خیلی وضعیتم بدتر شده بعد سقط تا حالا به نظرم اینجور شدم ،،،شانس هروقت پری میشم کلی کار سرم میریزه ،،،الان باید آرایشگاه برم ،،،خرید دارم ،مهمونی،،،،ماه قبل که سه روزش یه ساعتم استراحت نداشتم همش دنبال بچه ها خرید عید ،،،،دقیق پری تموم میشه منم هیچ کاری ندارم،😭

تازه ماه قبل اینقد خونریزی داشتم تو مغازه پشت مانتوم لک افتاد،😭😭نمیدونم چطور خودم و تا ماشین رسوندم ابروم رفت،🤣

ستاره به نظرم اصلا به شوهرت هیچی نگو چون بدتر هوشیار میشن این مردا رو باید اصلا حساس نکنیم فکر میکنن حالا چه خبره،،،سعی کن رابطه با اون خانم و کم کنی اگه اذیت میشی،،،بعضی از خانما رو مخن ،،،من همسرم دوتا دوست داره باهم رفت و آمد داریم من اگه شوهرم دو روزم با اونا تنها باشه اصلا نگران نمیشم با اینکه مذهبیم نیستن اما با اصالت و خانمن،،،اما بعضی از زن و مردا خیلی هیزن 

🤣🤣🤣🤣🤣وااااای خدای من در این حدددد منم برا بارداری اول ویار داشتم به همسرم گاهی خیلی شدید میشد ...

بو گندو 😄😄😄😄😄😄😄😄

ای خداااا 😄😄😄😄😄

من ۸ماه دل درد داشتم 

اصلا ویار نداشتم...هیچیا...انگار ن انگار

خدایی ویارم میداشتم ظلم و ستمی ناروا بود در حقم باهم 😄

خدا دلش سوخت