2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313445 بازدید | 71254 پست
یه خاطره بگم روحتون شاد شه برم بخابم😂 من حامله که بودم دیگه یه ماه اول که هیچ انقدرمیخوردم که ف ...

🤣🤣🤣🤣🤣وااااای خدای من در این حدددد

منم برا بارداری اول ویار داشتم به همسرم گاهی خیلی شدید میشد وقتایی که میرفتم دفتر می‌آمد دنبالم فحشش میدادم تو دلم که این بوگندو بارز اوووومددددد😷😷😷😷

یک شب خواب خواب بودم با فاصله ازش بعد یهو بهم نزدیک شد من بیدار شدم همونجا روی تخت بالا آوردم 😂😂😂

نصف شب بلند شد روتختی و پتو شست 

ولی من زیاد به روش نمی اوردم بهانه های دیگه می آوردم 

کلن دوس نداشتم هیییییچ بشری بهم نزدیک بشه روبوسی با کسی کلن نمیکرد تااااا روز زایمان هم ادامه داشت به جز بابام و یکی از داداشام که عاشقانه دوسشون داشتم 

یه شب با همون شکم گنده تو بغل بابام خوابیدم 😅بابام هم خحااااالتییی همش بلند میشد میرفت بیرون یه چرخی میرد بلکه برم سرجام 

دیگه دلم براش سوخت اینقد که معذب بود رفتم از پیشش😁

🤣🤣🤣🤣🤣وااااای خدای من در این حدددد منم برا بارداری اول ویار داشتم به همسرم گاهی خیلی شدید میشد ...

جالبه که برای بارداری دوممم عاشق شوهرم بودم عین کنه بهش چسبیده بودم بوسه بارون بود🤣🤣🤣🤣

چه کیفی هم می‌کرد پسرمم دقیقااااااا کپی باباش شد کاملا شبیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ببخشه عزیزم🙏 من بچه هام ۳ سال و سه ماه فاصله داشتن پوستم کنده شد😏 پسر بزرگم خیلی شیط‌ن بود خ ...

عزیزدلم خداحفظش کنه خییییلی شیطونه وااااای 

الان چندسالشه ؟؟

فقط این تیکه مامانم داره می میره الانم خوابه 🤣🤣🤣😅

اقا من پنجشنبه جایی باید بریم بعد اینکه میخام یه تیپ بزنم که هر چی فکر میکنم شومیزم به شال وشلوار و ...

من باشم بهش یاد آوری میکنم حتما 

احتمالا بنده ی خدا سرش سلوغه ،یادش رفته

اقا من پنجشنبه جایی باید بریم بعد اینکه میخام یه تیپ بزنم که هر چی فکر میکنم شومیزم به شال وشلوار و ...

من باشم یه یاد آوری گذری حالا به شوخی و خنده نه با حرص و طلبکارانه میکنم میگم مگع قراررر نبود ببری برام شومیز بگیری مثلاااا 

آقایون معمولااا فراموشکارن احتمالااا یادش رفته تبی اگه دیدی بازم پیچوند یا گفت فرصت نمیکنم برو سراغ گزینه ی بعدی

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
میخواستم بپرسم اگه شما رو حرف زدن شوهرتون با خانمی حساس باشید به شوهرتون میگید یا هیچی کلا به روش نم ...

این سوال دقیقاااا سوال منه 

و فعلا سکوت کردم و چیزی نگفتم ولی میدونه از طرف بدم میاد

والا بخدا🤦ببینن بیدارم اوام پامیشن میان پایین پیشم😊من میخام ازدست اونا راحت باشم اخه😅😅 انشالله ...

فدات بشم ممنون مرسی آره درست ه 

فردا یه تمیزی کلی میکنم مثل وقتایی که مهمون میخاد بیاد 

ستاره جان فقط با یک خانم یا کلا؟ اگه کلاااا تو این سالها حساسیت نشون نداده باشم  میتونم خی ...

ولی مردا باهوشن

میفهمن که این تویی که از اون زنه خوشت نمیاد

وگرنه که مردا از زنا بدشون نمیاد

حالا هر کی و هر چی باشه(کاری با انرژی مثبت و منفیم ندارن)

البته مثلا یه زنی باشه مردی رو ناراحت کرده باشه، ازشون بدشون میادا