2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313434 بازدید | 71254 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان رفتم یه نگاه انداختم پس مثل سهما میشه به یه تعدادی خرید ولی سودش مثبته‌ درسته؟

بله عزیزم دقیقا مثل سهم ها یا همون عیار خرید و فروش میشه ولی فقط مثبت هست و سود سالیانه اش حدود ۲۸ درصد هست ولی خوبیش این هست که سودش روزانه اضافه میشه و هر وقت هم خواستید میتونید بفروشید .

کارمزد خیلی خیلی کمی هم داره کارمزدش مثل عیار هست تقریبا ‌.

بله عزیزم دقیقا مثل سهم ها یا همون عیار خرید و فروش میشه ولی فقط مثبت هست و سود سالیانه اش حدود ۲۸ د ...

اهان 

خب خوبه

میرم تو‌ کارش😁

راستش یه مقدار پول گذاشتم رسالت

خیلی لاک پشتی امتیاز میده

تازه یه مقدار امتیاز از قبل تر داشتم

بعد گفتم خب اگه لازم شد میرم امتیاز میخرم و پولمو افران میخرم

اینطوری بهتر نیست بنظر شما؟

وام رسالت نهایتا چند ماهه س مامان سبحان؟

من نزدیک ۵سال ازدواج کردم همشون در حد نو هستن ولی خب دلمو زدن

وای عاطفه جان من که ۱۳ سال هست ازدواج کردم واقعا نمیگم وسایلم دلم رو زدن ، هنوز همه رو دوست دارم .

فقط مبل و میزنهارخوری رو باید عوض کنم اون هم به خاطر اینکه بچه ها خیلی کثیف و داغونشون کردن که اون هم فعلا یک رو مبلی براشون خریدم که مهمان اومد بکشم تا حالا ببینم کی شرایط جور میشه برای تعویضشون .

برای بچه ها هم اگر بشه باید سرویس خواب بخریم . 

سلام به عزیزای دلم دخترای گلم  سال نوتون مبارک😁😘  سال خوبی داشته باشین  دلبر 19 ...

سلام جیران خانوم گل گلاب عیدت مبارک😍😍

عاغا اجازه بخندم؟؟؟من تصوری قشنگ رفتم تو جزییات🤣🤣

چغر بدن و ماچ هات 😅😅

به قول حبیب کی ضرر میکنه؟ماچ خوشمزه تو از دست دادن 

چه خبرا😍

اخ رسالت واقعا کند 😶 یا شاید چون حس میکنیم لازم داریم رهاش نکردیم اینجوریه😅

یعنی قشنگگگگ دق میده

فکر کنم یه روز هزار و پونصد تومن امتیاز میده

فرداش دوهزار تومن

یه روز دیگه هزار و هفتصد و پنجاه تومن و ۲ ریال

بله عزیزم دقیقا مثل سهم ها یا همون عیار خرید و فروش میشه ولی فقط مثبت هست و سود سالیانه اش حدود ۲۸ د ...

منم افران خریدم😑

قبل عید طلا نخریدم با پولم😢

یه مقداری از پولم هم گذاشتم تو حساب مهربانی ملی که امتیاز وام جمع شه ، همسرم هم پول کم آورده قراره بهش قرض بدم😁 گفتم با سود ۵۰۰ درصد باید بهم برگردونی

before i die i want to be happy and make others happy