2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398849 بازدید | 77610 پست
بوخور ازین به بعد بنویسیم بوخور بده بخوربده برای ذهن ماها خوب نیست🤣🤣🤣🤣🤣🤣آخخخخخخخخ دلم میخواد ب ...

بخدا منم موقع نوشتن وبعدشم پست تبسم آنقدر خندیدممم که نگو،

لامصب آدم دهنش بی اراده کش میاد میخونه🤣🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا منم موقع نوشتن وبعدشم پست تبسم آنقدر خندیدممم که نگو،لامصب آدم دهنش بی اراده کش میاد میخونه🤣🤣 ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من کته میزارم بعد خیس خوردن چقدر باید آب بریزم؟آخه من کامل میشورم یه بند انگشت آب میریزم و نمک میزنم ...

امیدوار جون😘 ببین من با برنج ایرانی اینجوری کته درست میکنم 

برنج رو که شستم نمک نمیزنم میزارم دو ساعتی خیس بخوره  بعد اب که جوشید برنج رو میریزم روغن نمک هم داخلش به اندازه میریزم وقتی به اندازه مورد نظرم برنج باز شد دم کش میزارم یعنی آبکش نمیکنم 

این روش بهتر میشه اصلا محاله کسی بفهمه برنجت آبکش نیست 

گاهی که حوصله داشته باشم تو یک ظرف دیگه ته دیگ سیب زمینی هم میزارم برنج رو روش میریزم 

من از خالم یاد گرفتم دستپختش عالیه 

همسرم برنج دمی دوست نداره وقتی اینجوری میپزم نمیفهمه کلا مواد مفید برنج هم حفظ میشه 

برای خورشید پس از شبهای طولانی

حالا جایی رفتنی شوهرم همش چشمش به منه سوتی حرف مردم و نگیرم شرفش بره،😁یه پسر عمو و پسر عمه  دارم از من بدتره صد رحمت به من،،،،خدا نکنه باهم جایی باشیم یعنی تو مراسم ختم عموم بودیم تو آشپزخونه اینقد ازاین زنا سوتی گرفته بودیم بهمون فهش می‌دادند میگفتن الان چشامون خنده داره بریم بیرون میگن اینا شادن،،،،،عیدا که باغ جمع میشیم چندین بار بابام ابراز تأسف کرده واسمون،😎 

نازی بعضی شهرا قیمتا خیلی فرق میکنه الان شهرخودم با اینجایی که هستیم واقعا فرق میکنه.من خودم گاهی از ...

قبول ولی خدایی جنس دارن اون قیمت های پایین. 

قیمت لاکچری ها ۴تومن اینها هم که حیفمون میاد بخریم 🤣🤣

وای پاییز نمیدونم بخندم یا چی😅😔

انشالله که خوب و بهترش میخری به امید خدا. 

ولی چرم نگهداریش سخت و حساسه مثل نوزاد باید ازش مراقبت کنی😅لاحوصله خسته و کوفته🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
حالا جایی رفتنی شوهرم همش چشمش به منه سوتی حرف مردم و نگیرم شرفش بره،😁یه پسر عمو و پسر عمه دارم از ...

تبی خیلی باحالی 

پس این باحالی تو فامیلیتون هم هست و ارثی😅😅

قبول ولی خدایی جنس دارن اون قیمت های پایین. قیمت لاکچری ها ۴تومن اینها هم که حیفمون میاد بخریم 🤣🤣و ...

بنظرم متوسط خوبه😁🤭من خندیدم شانس اوردم قربون صدقش نرفتم که وای به فکر منی وفلان🤣🤣🤣🤣🤣آره بابا هی واکس فلان بزن ال بزن ولی قیافش امروز معلوم بود دلش پیششه🥺انشالله بتونه بخره این کاپشن چرما گرم نیگه میدارن؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بنظرم متوسط خوبه😁🤭من خندیدم شانس اوردم قربون صدقش نرفتم که وای به فکر منی وفلان🤣🤣🤣🤣🤣آره بابا ...

چرم گرم‌نگه نمیداره فقط قیافه داره

آخه زیرش فقط آستر داره 

البته بعضی ها گرمایی هستن شاید براشون خوب باشه 

بنظرم متوسط خوبه😁🤭من خندیدم شانس اوردم قربون صدقش نرفتم که وای به فکر منی وفلان🤣🤣🤣🤣🤣آره بابا ...

افرین هیج وقت ذوق الکی نکن بعد که مطمعن شدی تشکرات بعد قورمه سبزی به جای بیار😅

انشالله که بخره عزیز. 

ولی نمیدونم علاقه خاصی به چرم ندارم اصلا چون شنیدم محافظت میخواد سمتش نرفتم مثل اینکه باید روغن بزنی و اینکه که ترک نخوره اووووف من حوصله اینکارها ندارم. 

ولی بعضی چرم ها دیدم که داخلشون پشم دارن اونها خوبن.