2777
2789
به نظرم این شرایط گناهو محیا میکنه من خودم خیلی همسرمو دوس دارم خیلی شاید اگه یه علاقه عادی بود حتی ...

بخدا ما خیلی گناه داریم

الان من شرایط ازدواج ندارم

چون خب خواستگارم ندارم

واقعا موندم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که حالم از خودم بهم میخوره واقعا خیلی خودمو سرزنش میکنم من اکثرا پیش قدم رابطه ام

منم از خودم بدم میاد

اخه ادم انقد ه ا ت؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
منم از خودم بدم میاداخه ادم انقد ه ا ت؟

یه وقتایی میگم خدا تا قبل اینکه گناه کنم منو بکش

وای دراین حد؟

خب واقعا حتی تو احادیثم هست که ادم دست خودش نیس یه لحظه ادم غافل میشه 

خیلی حال بدیه واقعا از بیرون که نگاه میکنی خیلی مسخرس ولی من امشب خوابم نبرد 

به همسرم گفتم گفت توروخدا ولم کن مریضم کردی 

بغض داشت خفم میکرد 

بخاطر غرورم از خودم حالم بهم خورد 

من اصلا از لحاظ ظاهری طبق گفته اطرافیان چیزی کم ندارم اما متاسفانه اعتماد ب نفس صفر

دیگه بخاطر ارامش خودم چون باعث میشه عصبی بشم کلا زندگی رو مختل میکنه

اتفاقا خانوما بعدش انرژی بیشتری میگیرن و شاداب میشن، خودتون زیادی حساس شدین 

ببخشید میتونم بپرسم متولد چندین؟ 

آها درسته فکر کردم پارتنر دارین، شما الان دقیقا تو سن اوج خواستنی ب هیچ عنوان سرکوب نکن

پارتنر دارم متاهلم اما ایشون به اندازه من گرم نیستن 

نمیتونم حالم بده روم نمیشه جایی بگم مشکلم اینه

پارتنر دارم متاهلم اما ایشون به اندازه من گرم نیستن نمیتونم حالم بده روم نمیشه جایی بگم مشکلم اینه

من در این شرایط قرار بگیرم همسرمو میکشونم سمت خودم، ن اینکه خودمم سرکوب کنم حسمو

سرکوب یعنی از بهترین لذت دنیا خودتو محروم کنی