2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403584 بازدید | 77993 پست
من تا الان اصلا به ذهنم نرسیده اونجا کسی دروغ میگه چرا ؟نمیدونم شاید چون تو اطرافم و محل کارم اینقد ...

امید ممکنه بعضیام واقعا راست بگن 

من همینجا با چند نفری دوست شدم خودش معلم پدرش و خواهر برادراش همه فرهنگی .بعد درمورد ازدواجش یه خاطراتی تعریف کرد بخدا اصلا باورت نمیشد یه پدر فرهنگی اجازه همچین اتفاقایی بده اما خب رسم اون شهر و اون طایفه همین بوده 

حالا مدل زندگیها هم متفاوته 

شاید برا ما باور پذیر نباشه اما غیر ممکن نیس 

اوایل که عضو شدم حس میکردم گناه میکنم اگر فیک باشم و عین خسنک راستگو اسم و فامیل و خانواده ..همه رو با عکس برا همون دوستام ارسال کردم 

بعد متوجه شدم درست نیس اینهمه صداقت هم ...

حالا شاید درمورد جزییات بیان فیک باشن و...ولی کلیات رو نمیشه که 

اخر یجا آدم فراموش میکنه دروغاشو و لو میره

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@دیفن_باگوجه سلام دیفن جون خوبی خوشی چه خبرا کجایی کم پیدا شدی؟

سلام نازی جونم

مرسی از احوال پرسیت♥️♥️

خوبم خداروشکر... هنوز کامل عادی نشدم.

کلی هم کار دارم

فعلا چهارشنبه می خوام برم عروسی، همه کارارو گذاشتم برای بعد عروسی😃

اینی که دید خز نداره داداش من یکی داره توش خز داره که میدونم خیلی گرمه یادکاپشن ارسطو میفتم لول میکرد میزد به زیربغلش🤣🤣🤣🤣با کفش سفید نوک تیزش🤣🤣🤣🤣 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بالم لب اگه داری بزن روی اون قسمتا، شب بزنی صبح کاملا ترمیم میشهخواهرم بعد جراحی بینیش به توصیه دکتر ...

دیفنی امسال تابستون شما بودی گفتی خواهرم عمل زیبایی بینی داشت ؟چندذروزه همینجوری اومده تو ذهنم 

اول فکر کردم پاییز جان بود پرسیدم گفت خواهر ندارم 

افرین هیج وقت ذوق الکی نکن بعد که مطمعن شدی تشکرات بعد قورمه سبزی به جای بیار😅انشالله که بخره عزیز. ...

🤣🤣🤣🤣 منم چرم زنانه که میپوشن خوشم نمیاد. ولی کفش وکیف دوس دارم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عه چه جالب شمام جایی میرین جای شیرینی شکلات وسیله میبرین؟؟؟

من یا گردو و بادوم و... میبرم یا نهایتا میوه. گاهی هم مربا و اینطور چیزا که خودم درست کردم 

شیرینی و شکلات هیچوقت نمی‌برم 

عزیزم شما که خیلی حواستون هست خواستم بگم سامیه که پیام پاک شده رو ریپلای کرده، اول پیامه رو اون بالا ...

عه شاید بعضیا مث من فکر کنن اون کلمه صفت هست 

مثلا خانوم با تواضع ...

سلام عزیزمممنون ک اومدیشوهرم ۵ دی از کارش اومد بیرونصاحب کارش عیدی این مدت ندادرفت اداره کاربنظرت چق ...

سلام دوست عزيز اين موضوع در صلاحيت مراجع خاص هست متاسفانه من اطلاعي ندارم 🌸 بايد از همون مراجع مربوط به اداره كار بپرسيد ولى معمولا اينطور موارد كمتر از ٤ ماه طول نميكشه 

منم خوشم اومده جدیداچند روز پیش کمر و پاهام درد می کردقشنگ به یاد مادربزرگ مرحومم، یه روسری پهن کردم ...

دیفن من یه روغن گیاهی دارم ماساژی هفت گیاه هست 

موقع پریودا مخصوصا عالیه اگه یکی بیاد آروم ماساژ بده کمر و پا و.....

اینم خواستی امتخان کن 

فقط سبز رنگه و بو میده 

نارین مثل منم مثل تو خستم روحم خستس جسمم خستس☹️ دلم یه جای سرسبز میخواد اصلا غذا درست نکنم فقط خرید ...

خب پاییز جان قسط رو نیار تو این حس و حال دیگه .بگو تموم شده بودن قسطا