2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403476 بازدید | 77990 پست
ممنون عزیزم🌷پالتو۱۵۰۰بارانی۱بوت۵۰۰دوتیکه۷۰۰شال۳۰۰بهمن آف خوبی میزنن انشالله پول میرسه دستت ومیخری ت ...

آخ گفتی پوووول🥺☹️پول عزیزم بیا 🥴

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال ۹۹ یادمه یه مانتو خریدم ۳۰۰ تومن اومدم خونه خواهرم دید گفت واااای چه خبررره. چقدر گرون خریدی ...

حرف درسته. 

ولی خواهر گلم جنس چند سال قبل خیلی کیفیت خوبی داشته خدایی ولی  حرف و قیمت جنس الانشون گفتم که اون مانتو رو خیلی باکیفیت میدونن با اون قیمت.

ولی زیاد مانتو دیدم ۵۷٠پر بازار ولی جنس نداره رنگش زود از بین میره و پز دار میشه بعد دو بار شستن. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
بچه ها یادتونه میگفتم هربار پالتو میخواستم بخرم ماشین خرج در میآورد😅این دفعه بدون اینکه بگم چی میخا ...

مبارکه عزیزم🤩🤩🤩🤩

همین دیگه برا یکی ۸۰۰ دم دستییکی دیگه چنان میگه ۸۰۰ انگار ۸میلیون تومن خریده 😁😄😁

ولا  به خدا وقتی میان از جنس با اون قیمت میگن خندم میگیره با اون تعریف و تمجیدی که میکنن. 

خواهر این مانتو که من خریدم وسط مانتوهای دم دستی که زیاد میرم بیرون و میشورمش به زور دوام میاره 😅😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
حرف درسته. ولی خواهر گلم جنس چند سال قبل خیلی کیفیت خوبی داشته خدایی ولی حرف و قیمت جنس الانشون گفت ...

نازی بعضی شهرا قیمتا خیلی فرق میکنه الان شهرخودم با اینجایی که هستیم واقعا فرق میکنه.من خودم گاهی از تولیدی میخرم خیلی مناسب در میاد یا از دوستای همسرم.دقیقا جنسای قبل واقعا کیفیت داشتن الانیا به گوز بندن🥴 

دیروز شوهرم جایی بود بعد گفت عکس کاپشن و پالتو میفرستم ببین من خوشحال شدم گفتم وای تو اون شرایطم به یاد من هست🥺🥺🥺🥺🥺

هی نازی هی نازی عکسو فرستاد🤕🤕🤕🤕🤕 کاپشن رو برا خودش دیده بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

۱۵ بود بخاطر روز پدر ۹۹۰۰میدادن چرم بود.از دیروز میگه فقط اون کاپشن منم چووووون میدونم موجودی لا موجود میگم آره واقعا قشنگ بود انشالله میخریم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا ممه دون رو جابه جا کن 😅😅😅😅

امیدوارم مخم موند پیش اون همکارت الان یادم اومد یه پیتزای معمولی ۲۰۰میشه اون چجوری با۲۰۰تومن چجوری رستوران میره؟ منظورش از رستوران ازین آشپزخونه ها نبود؟

[QUOTE=367231656]اما همسر من علاوه بر اینکه همیشه نون میگیره😎😁😁 ماشاءالله موهای پرپشت و خوش حالتی ...

بیشتر بربری

ولی لواش و سنگک هم میگیره

معمولا هر دو سه روز درمیون میخره اگه بذارمش که هر روز میخرره نمی‌دونم چه علاقه ای به نون خریدن داره

خب مرد حسابی این همه زنگ میزنی میگی نون بخرم یه بارم بگو زززززن طلا نمی‌خوای بخرم😁😁😁

وااااای عزیزم😱😱 برم یه اسپند کنم چشم نخوره یه موقع دیگه نره نون بخرررره😂🤣🤣🤣

نازی بعضی شهرا قیمتا خیلی فرق میکنه الان شهرخودم با اینجایی که هستیم واقعا فرق میکنه.من خودم گاهی از ...

واقعا شهر به شهر متفاوته

ما سال ۱۴۰۱ رفته بودیم کرمان 

من از شهر خودمون مانتوی اسپرت کتان خریده بودم ۷۰۰

تو کرمان رفتیم فروشگاه سالمد اونجا دقیقا همون ۴۵۰ بود

کلا قیمتاش خیلی خوب بود

هر کی میومد چند تا چند تا خرید می‌کرد