2777
2789
عنوان

برای آخرین بار بغلش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 24 پست
حرمت مهمون حالیمه... خیلی حرفای دیگه هم زد کلی تهمت زد ولی چیزی نگفتم دیگه دارم جدا میشم مهم نیست بر ...

عزیزم می‌دونم حرمت نگه داشتن رو بلدی ..

وقتی مهمون بیاد همچین حرفی رو تو خونه خود آدم بزنه ، دیگه باید انداختش بیرون ..🤷

موفق ترین فرد مابین اجدادش..💅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم می‌دونم حرمت نگه داشتن رو بلدی ..وقتی مهمون بیاد همچین حرفی رو تو خونه خود آدم بزنه ، دیگه بای ...

مشکل اینه تو خونه خودمون بود ... ما تو مراممون نیست مهمون تو خونمون ازارر بدیم 

اگر جای دیگه این حرفو میزد جوابشو میدادم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

خوب اگه فکراتو کردی ،پس چرا تو بغلش میخای زار بزنی

نمیدونم😭 ازش زده شدمااااا ولی دلم میخواد سفت تو بغلش فشارم بدهععع😭

آخه من زشت نیستم 😔😔😔 اتفاقا هرکسی منو با همسرم میدید باور نمی‌کرد همسرمه چون سنش خیلی بیشتر میزنه

صد در صد زشت نیستی عزیز من

چرا داری به خودت تلقین میکنی

اصلا من فرض بر این میگیرم که دور از شما

شما زشت ترین دختر روی زمینی

این مادر و پسر... نقطه چین و بی شعور مگه کور بودن نمیدیدن شما چی هستی که پا پیش گذاشتن؟

یه سری وقتا ادب و متانت جواب نمیده باید سلیطه باشی هیکلشون و با فاضلاب یکی کنی🫡

قشنگ بشورشون دلت خالی بشه😁✨

موفق باشی

و اینکه شاید حکمتی توشه حرص نخور گل دختر

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋

صد در صد زشت نیستی عزیز منچرا داری به خودت تلقین میکنیاصلا من فرض بر این میگیرم که دور از شماشما زشت ...

آخه مادر شوهرم وقتی اومد خواستگاری می‌گفت رفتم خونه پسرم هی می‌گفت چطوری بود بهش گفتم اینقدر دختره خوشگل بود 

چرا باید الان اینو بگه 

آخه مادر شوهرم وقتی اومد خواستگاری می‌گفت رفتم خونه پسرم هی می‌گفت چطوری بود بهش گفتم اینقدر دختره خ ...

من واقعا حال روحی درستی ندارم الان روی ادبیاتم هم تاثیر گذاشته شما به بزرگی خودتون ببخشید😑🤣

خلاصه که جونم برات بگه تا باسنی نسوزه دهنی باز نمیشه شر و ور بگه

بعدشم مگه شما نگفتی طلاق؟

بگو کور نبودی دیدی پسندیدی

بعدشم اگه من زشت باشم همین زشت هم شما رو قابل ندونسته داره میگه گور بابای خودت و پسرت میخاد طلاق بگیره

بعدم بگو چی پسرت و میگن حیف شده

بگو قیافش و دیدن 

بی عرضه بودن و احمق بودنش و ندیدن؟

(تاپیک قبلی گفتی بی عرضه است فکر کنم یادم نی دقیق+

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋