2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397780 بازدید | 77501 پست
باور نکنید من خیلی اعضای اونطرف رو نمیشناسم ولی از تک و توک پیامهایی که میخونم متوجه میشم چقدر از صح ...

نمیدونم نوع باورمو چجوری بگم منظورم یه جوری انگار برام مهم نیست و بنا رو میذارم که راست میگه وتمام.

آره نوع لاکچری آدما فرق میکنه...هرکی مدلی که خودش هست همونو تشویق میکنه یا برعکس تخریب میکنه....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت انشاالله همچنین برا خودت🌹💐باور نکن نه مجازی نه واقعی😉چی بگم ولا پس سکوت میکنم که بهتره😅

نازی همون که میگم وضعش توپه ۱۰۰تومن اردو رو از بچه دریغ میکنه....بچه ها از نظر من عین نخورده ها و نپوشیده ها هستن همسرم شلوار اکوال گرفته بود میگفت همینا رو میخرین که ماشین ندارین!درصورتی که ما اون تایم خودمون نخریده بودیم و هدفمون چندماه بعد بود که ماشین صفرهم خریده بودیم از نظر اون اکوال خریدن یعنی پول هدر دادن برا همینه من راحت باور میکنم این زندگیا رو....من سبک اونو قبول ندارم اوناهم سبک منو.... من الان از خدامه که حدااقل یه لاماری بذارم زیر پام ولی اون به یه ماشین۵۰۰تومنی راضیه و تا۱۰سال دیگم عوضش نمیکنه.من حاضرم یه زمینمو بفروشم فقط کیف کنم ولی اون همین جمله رو بشنوه سکته میکنه ومیگه این زندگی جمع کن نیست😁

سلام عزیزمقربونت برم واقعا حس میکنم تک تک شما خواهرام هستینبه معنای واقعی دلسوز، مهربون و پیگیر احوا ...

فدات شم دقیقا منم این حس رو دارم🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂 اصلا نی نی سایتو برا همین دوست دارم‌🤩

الهی به حق امام حسین خوب شه🤲🤲🤲🥺🥺🥺🥺

نمیدونم نوع باورمو چجوری بگم منظورم یه جوری انگار برام مهم نیست و بنا رو میذارم که راست میگه وتمام.آ ...

من تا الان اصلا به ذهنم نرسیده اونجا کسی دروغ میگه چرا ؟

نمیدونم شاید چون تو اطرافم و محل کارم  اینقدر آدمهای مختلف دیدم 

با دیدگاه‌های مختلف و روش های مختلف پول جمع کردن یا پول خرج کردن

بچه ها میگن اونور دروغ زیاده پستها رو با دقت میخونم کشف کنم کدوم دروغه ولی تا الان پیدا نکردم😅😅😅😅😅

فقط حسم نسبت به یاس یه حس مبهمه 

اصلا خوشم نیومد خیلی زن ستیز بود مستقل باید بیاد رسیدگی کنه این حجم از خشونت طبیعی نیست

🤣🤣🫣🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام عزیزم انشالله که خیره♥️♥️♥️♥️ نازی من هر چی میخونم باور میکنم خیلی راحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی واقعا ...

من که میترسم اونور دیگه چیزی بگم. کلا هرچی بگی باز یکی هست ازت ایراد بگیره.  چه زیاد خرج کنی چه کم خرج کنی

من که میترسم اونور دیگه چیزی بگم. کلا هرچی بگی باز یکی هست ازت ایراد بگیره. چه زیاد خرج کنی چه کم خ ...

منم

اصلا آدم جرات نداره حذف بزنه

هر چی بگی یه چیزی ازش درمیاد

من اون سری در مورد پول برق گفتم که کم میاد چند نفر به چیزایی گفتن 

خودم چشم زدم این ماه ۶۰۰ تومن پول برق اومد 😅😅😅😅

شوهرم گفت همه چی رو گرون کردن 

من دقت کردم بعضی خونه ها کلا پول برق و آب و گازشو زیاد میاد

بعضی ها نرمال

ما جز نرماله بودیم 

من تا الان اصلا به ذهنم نرسیده اونجا کسی دروغ میگه چرا ؟نمیدونم شاید چون تو اطرافم و محل کارم اینقد ...

فکر نکنم کسی دروغ بگه هر کس بر اساس سبک زندگی که داره نظر میده بعضاً چیزهایی براش عادی و بعضی چیزها تعجب آور 

میبینی بعضی ها چقدر فرصت طلبنیادت باشه یه پستی راجب یه همچین آدمی که با خاندان همسر وصلت کرده گذاشتم ...

آره یادمه ،بایدحسابی دوری کرد ازشون😱

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...