2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397923 بازدید | 77528 پست

از همسرتون گفتید خیلی جالب بود 

من پدرم کم مو بود اما هیچوقت دنبال کاشت نبودیم هرچی فکر میکنم قبلا کسی به کم مو بودن آقایون اهمیت نمی‌داد

همسرم هم مو داره ، قدش بلنده اما نون رو پسر بزرگم می‌خره

ققنوس
همکلاسی دوران دبیرستان همسر بنده از اول ازدواجش 15 روز اول ماه رو منزل پدرخانمش زندگی میکننتمام هزین ...

ماهم تو فامیل چند تا از این مدل داریم

کلا چترن خونه اینو اون که پول کمترب خرج کنن

اصلا عزت نفس ندارن 

مفت باشه کوفت باشه 🥴🥴🥴🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازبس قیمت گاز بالا رفته خیلیا این کارو میکنن،گاهی که کنتورا کهنه است عوض میکنن،احتمالا بخاطر اونهیه ...

فقط از ابان صدا میاد تا اسفند

اینجا خیلی کم درحد صد تومن 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

ماهم تو فامیل چند تا از این مدل داریمکلا چترن خونه اینو اون که پول کمترب خرج کنناصلا عزت نفس ندارن م ...

جمله ی آخری که فرمودید دقیقا جمله ی همکلاسی همسرمه 

بارها شده مشکلات و دعواهاشون به بیرون از خانواده رسیده 

وقتی میگیم نرو یکم برای خودت ارزش قائل شو 

می‌خنده و میگه مفت باشه کوفت باشه🥴

ققنوس
ببینید بچه ها یه بار خوب و ادبی باهاتون حرف بزنم،😎😎من شوخی میکنم جدی میگم در کل همینه که هست،،،یاد ...

همینجوری که میخوندم منتظر بودم بخونم که همینه که هست هرکی ناراحته بگه بیشتر ناراحتش کنم 😂

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

دقیقا👌👌👌👌👌همکاری دارم تو بچگی وضعیت مالی خیلی ضعیفی داشتنایشون که اومد سر کار شوهرشم که همون جا ...

150روز اضافی😳😳😳هوووووف اون دیگه چه آدمی بود من دلم یکسال مرخصی میخواد

باور نکنید من خیلی اعضای اونطرف رو نمیشناسم ولی از تک و توک پیامهایی که میخونم متوجه میشم چقدر از صح ...

من اولین بار به خاطر تاپیک سفید برفی عضو نینی سایت شدم و بعدش تاپیک پس انداز آذین رو میخوندم که اونجا رویا جون پست های اقتصادی میذاشت و پستاشو دوست داشتم بعد دیدیم خودش تاپیک پس انداز زده که تاپیک ۱ رو خوندم ولی از پس انداز ۲ دیگه نمیخونم و دیدم واقعا استرسی شدم و مدام در حال حساب و کتاب و چک کردن قیمت طلام در حالی که من از اول مدیریت مالی خونه رو به عهده نگرفتم. واقعا بعضی از حرفایی که اونجا زده میشه دور از واقعیته و آدم رو هم گمراه میکنه که با خودت فکر میکنی چقدر من از بقیه عقب موندم. الان کم و بیش دورهمی رو میخونم اونم چند روز یه بار میام میبینم ۱۰۰ صفحه رفته جلو ۲۰ صفحه آخرو میخونم.

تو زندگی منتظر معجزه نباش. خودت معجزه زندگیت باش
منم همینطور اینقدر پولدار دیدم سر و وضعشون رو ببینی میگی یه کمکی بهش بکنماینقد هم به ظاهر لاکچری دی ...

یه پستی خوندم قشنگ بود از یه استادی نقل کرده بود: قطور ترین دشمن ما حجاب عادت هست. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
فقط به خاطر پول نگه داشته

خودشو با پولاش آتیش بزنی راحت شی

بااین تعاریف ازخیلی از چیزای دیگه زندگی چشم پوشی کرده مسافرت و مهمونی و استراحت و رسیدگی به بقیه کارا..نمیفهمم ما کارمیکنم که زندگی کنیم یا زندگی میکنیم که کار کنیم..کلا تعامل باهمچین آدمهای سرسختی خیلی سخته

خودشو با پولاش آتیش بزنی راحت شیبااین تعاریف ازخیلی از چیزای دیگه زندگی چشم پوشی کرده مسافرت و مهمون ...

ولی همچین برای مادر و خواهرش خرج می‌کرد

عقده توجه داشت

همش میخواست اینجوری مادرش و خواهرش مدیونش باشن

و تحت تسلط خودش باشن

اونام جالب بودن پول اینو میگرفتن بعد دو روز دعوا میکردن

تا خرید بعدی آشتی میکردن

دلم براش میسوخت 

من اولین بار به خاطر تاپیک سفید برفی عضو نینی سایت شدم و بعدش تاپیک پس انداز آذین رو میخوندم که اونج ...

من خیلی سالها قبل نی نی سایت می خوندم

واز سال ۹۵ بخاطر سوالات و مشکلات بارداریم 

با تایپک قانون جذب و شکر گزاری ارکیده عاشق دیگه شدم خواننده ی دائمی 

امید ب زندگی و خیلی تا خیلی نکته های قشنگی داشتن

و تاپیک  زنی ک خرج نداره ارج نداره سایه آآااای چقد خانما تو این گروه قشنگ طلا می خریدن

بعدش مدیریت رویا خانم

و دورهمی 

ولی بعدها عضو شدم