2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1402677 بازدید | 77943 پست
دارم بلند بلند میخندمبامزه م مینویسی اخهبا تصوراتم جور در نمیاد شوهر جیران ساسی دوست باشه😂شوهر من ع ...

وای ابی 😍😍انقدر دوست دارم یه روز برم کنسرتش.. با اهنگ گریه نکنش از اول تا اخرش میتونم گریه کنم. هی اون بگه گریه نکن گریه نکن من بیشتر گریه کنم😁😁لاله زارم عالیه.. الان تا صب باید اسم اهنگاشو بنویسم بگم این خوبه اون خوبه، 😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای ابی 😍😍انقدر دوست دارم یه روز برم کنسرتش.. با اهنگ گریه نکنش از اول تا اخرش میتونم گریه کنم. هی ...

آهنگ خوب زیاد داره

حیف پیر شده

شما که ماشالا وضعتون خوبه یه کنسرت ترکیه ای دبی ای جایی برید مهسا

ابی منظورمه

آهنگ خوب زیاد دارهحیف پیر شدهشما که ماشالا وضعتون خوبه یه کنسرت ترکیه ای دبی ای جایی برید مهساابی من ...

انقدر چاله چوله داشتیم...سال دیگه دوست دارم فصلش برم. انشالله بشه. انشالله همه بتونیم بریم. یا اونا بتونن بیان😁😁😁

یه جای اهنگ لاله زار من بدجور گریم میگیره. اونجا که میگه همین فردا باید برم لاله زار جوونیم توی اون خیابون گذشت و ادامش. چون بابام وقتی اولین بار شنید زد رو پاش با یه بغضی گفت هیییی روزگار. قلبم لرزید🥺🥺🥺

اره. ولی یه چیزی بگم من اصلا روم نمیشه واسه خودم خیلی پول بگیرم یا تقاضای کادو کنم. 😬😬😬با اینکه ب ...

منم اینطوری نیستم

البته اینکه همه پولا دست منه هم بی تاثیر نیست😂

ولی یکی دو بار انجام بدی روت باز میشه🤪

والا شوهر ادمه دیگه

خدای نکرده غریبه نیست

واسه خونه و زندگی خودمونم قراره خرج بشه ( اینش به من ربطی نداره البته)

اونا بیان که بهتره😍مام تو برنامه مونه بزودی انشاللهبرم دانلود کنم دوباره گوش کنم

انشالله جور شه بریم. 

دیدی ای ویدیوها رو نازندرانی ها میرن ترکیه تو کلاب به دی جی میگن اهنگ مازندرانی بذاره چقدرم زیادن. تو هر کلیپ کلی مازنی هست. 😍😍😍ما هم بریم بگیم بذارن😂😂😂

انشالله جور شه بریم. دیدی ای ویدیوها رو نازندرانی ها میرن ترکیه تو کلاب به دی جی میگن اهنگ مازندرانی ...

🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣بلدی مازنی برقصی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها تا حالا گوشت تنظیم بازار گرفتین؟ من چرا قانع نمیشم!

من تا حالا نگرفتم. ولی همسایمون تهرانین اینجا میان میگیرن خیلی راضیه.فک کنم خوب باشه. یه بار امتحان کن. شوهر من وسواس داره فقط از یه مغازه میگیره اونم چون دوستشه. اگه اون نداشته باشه جای دیگه خرید نمیکنه🥴🥴🥴