2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397484 بازدید | 77470 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم انشالله که خیره♥️♥️♥️♥️ نازی من هر چی میخونم باور میکنم خیلی راحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی واقعا ...

منم همینطور اینقدر پولدار دیدم سر و وضعشون رو ببینی میگی یه کمکی بهش بکنم

اینقد  هم به ظاهر لاکچری دیدم که طرف هیچی نداره  

باور نکنید من خیلی اعضای اونطرف رو نمیشناسم ولی از تک و توک پیامهایی که میخونم متوجه میشم چقدر از صح ...

دقیقا👌👌👌👌👌

همکاری دارم تو بچگی وضعیت مالی خیلی ضعیفی داشتن

ایشون که اومد سر کار شوهرشم که همون جا شاغل بود

بعد ایشون حتی یکساعت اضافه کارم نمیزاشت از دستش در بره

بارها داشت از خستگی میمرد ولی مرخصی نمی‌گرفت

اخرا تو فیشش دیدم ۱۵۰ روز مرخصی ذخیره داشت که پولش رو بگیره

من اخرا چند روزم بدهکار شدم یعنی نه تنها ۱۵۰ رو نداشتم چند روزم اضافه تر رفته بودم🤣🤣🤣🤣🤣

حالا این آدم میخواست اقوام یادشون بره اینا تو مجردی چقدر ضعیف بودن

طلاهای بسیار سنگین میخرید عروسی میرفت یه کیلو طلا آویزون خودش می‌کرد

همکارم گفت فلانی این همه طلا خطرناکه باهاش آپارتمان بخر

گفت آپارتمان رو چطوری آویزون خودم کنم

نمیتونم که سند بگیرم دستم به اقوام نشون بدم

بعد فکر کن بعد ده سال رستوران رفته بودن

چنان با ذوق تعریف می‌کرد که رفتیم رستوران اینقدر پولش شد

همه که از تعجب شاخ درآوردیم

مثلا چلو کباب خورده بودن که در مجموع شده بود ۷۰تومن

در حالی که این پول خیلی خیلی برای غذای خوب کمه

فکر کن الان بگه دو نفری رفتیم رستوران شده ۲۰۰ تومن 

وای چه غذای خوبی خیلی لاکچری بود

اون یکی همکارم خیلی رک بود گفت والا الان غذای خوب بالای یه تومن میشه واقعا به ۲۰۰ میگی لاکچری 

گفت آره دیگه پس چی

شماها ولخرجین ما مدیریت مالی داریم 😤😤😤😤😤

ببین اینقدر خرج نمیکنه به ۲۰۰ برای دو نفر میگه لاکچری 

دیگه ببین چه غذایی بوده 😅😆😅😆😆

باور نکنید من خیلی اعضای اونطرف رو نمیشناسم ولی از تک و توک پیامهایی که میخونم متوجه میشم چقدر از صح ...

بعد خیلی ها میگن ما اینقدر خرجمون میشه

دیگه نمیگن ما کلا شام وناهار خونه نیستیم

همیشه خونه مادرامون هستیم

یکی از اقوام ما شاید در ماه سه الی چهار بار خونه خودشون باشن خب معلومه پولی خرج نمیشه

حتی میوه رو هم از خونه مادرشوهر یا مادرشون میارن 

حتی سبزی خوردنم از اونجا میبرن که اون  دو سه وعده ای که خونه هستن هزینه نداشته باشن 

اما منی که تمام روزای ماه رو تو خونه خودمون باید غذا بپزم 

و جایی برای شام و ناهار نمی رم مسلما هزینه هام خیلی بیشتر میشه

بچه هام هم بد غذا 

خودمم باید غذای توپول بخورم وگرنه سریع لاعز میشم 

خود ما بیشترین هزینه مون خورد و خوراکه 

اونا باهم یه جای دیگه گروه داشتن،خب شاید سامیه هم بخاطر اینکه خصوصی درس میده خودشو معرفی کرده،بقیه ه ...

میبینی بعضی ها چقدر فرصت طلبن

یادت باشه یه پستی راجب یه همچین آدمی که با خاندان همسر وصلت کرده گذاشتم

اینجور آدمها خطرناکند 

بهار عزیزم من خوندم که پدرت مریض شده راستش بلد نیستم چیزی بگم ارووم بشی من اصلا بلد نیستم اینجور موا ...

سلام تبسم جان

مرررسی عزیزم همینکه بیادمی و دعا میکنی یک دنیا برام ارزش داره😘

خودت چطوری؟

حال روحیت بهتره؟

کله رو تکون دادی یا نه😅

دقیقا👌👌👌👌👌همکاری دارم تو بچگی وضعیت مالی خیلی ضعیفی داشتنایشون که اومد سر کار شوهرشم که همون جا ...

خیلی وقتا جمله های که اون طرف میخونم به راحتی نشون دهنده مشکلات خانوادگی و عقده های افراده 

کمبودها و ناراحتی ها حتی بعضیا از مشکلاتشون میگن اما بعد نظرات رو که می‌خونی کاملا از حرفهاشون ریشه مشکلاتشون مشخص میشه 

من نمیگم لاکچری زندگی کردن خیلی خوبه اما مطمئنم بیشتر از نصف اعضای تاپیک که مدعی زندگی لاکچری هستند اصلا نمیدونن زندگی لاکچری چی هست 

و درخت هرچه پربار تر افتاده تر .

اونی که این همه حرف پولدار بودنش رو میزنه احتمالا از بی پولی رنج میبره

در کل دوستان اینجا با محبت و واقع بین هستند  و نظری که میدن کاملا مشخصه بدون قصد و نیتی از صمیم قلبشون میاد 

خوشحالم که اول با جمع این طرف آشنا شدم و با شماها همکلام شدم 

ققنوس
انقدر بدش میاد از عکس قبلیا.. خیلی حساس بود.. 🤣🤣انقدری که به موهاش حساسه خودشو 200 بار تو ایینه نگ ...

بعد ازدواج ریخت موهاشون؟منظورم رو عکسای عقد و عروسیه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بعد خیلی ها میگن ما اینقدر خرجمون میشهدیگه نمیگن ما کلا شام وناهار خونه نیستیمهمیشه خونه مادرامون هس ...

همکلاسی دوران دبیرستان همسر بنده از اول ازدواجش 15 روز اول ماه رو منزل پدرخانمش زندگی میکنن

تمام هزینه های مناسبتی هم با پدر خانمش هست .خیلی هم بینشون چالش و درگیری ایجاد میشه اما ایشون با کمال پررویی میرن خونه ی پدر خانم و به بدترین توهین ها هم بی اهمیت هستند چرا؟ بخاطر پول 

میگه پونزده روز اونجا میخوریم پنج روز خونه ی بابام ده روز هم با کمترین مواد غذایی میگذرونیم 

خونه و ماشینش هم پدرش داده دوازده سالی هست ازدواج کرده از پس اندازش بی خبرم و تا حالا حرکت قابل توجهی انجام نداده که بقیه بدونن داره چیکار می‌کنه 

ققنوس
🤣🤣🤣🤣تو روحت تبی🤧🤧🤧

عزیزم

انشاالله بهتر بشی

مریضیه بدیه طول درمانش زیاده

من از دیشب احساس سرگیجه دارم

امروز خیلی زیادتر شده سوار ماشین شدم حس میکردم ببخشید یا الان حالم بهم میخوره یا میوفتم زمین

به سختی خودمو رسوندم خونه

بدنمم لرز داره

نمیدونم از استرسای اخیرِ یا واقعا ویروس گرفتم