2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1402752 بازدید | 77947 پست
نه از اونا میخره با قیمت پایینتر گوشتشو میفروشه اینجوری شنیدم.... یه بسته کوچیکشو بگیر امتحان کن.

ای مه ره باور نبونه این چسه بن لتا برای جیب ما کاری کنن😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مبارکه همیشه به خوشی و جشن. 😍عکس یادت نره😎😎مخصوصا دامن کوتاه😁😁

قربونت

دامن کوتاهو همینجوری خریدم

فعلا قصد پوشیدنشو ندارم تا مراسم در خور دعوت بشم

تن خورشو دوست داشتم 

ولی اون یکیو عکس بگیرم میذارم

حالا من میخاستم از چیزایی که دارم بپوشم

شوهرم گفت برو بخر

منم گفتم گور بابای قسط😂 

رفتم خریدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا من میگم مگه چقد در سال میخواد از طریق گوشت پس انداز شه فوقش ۱۰تومن برای منی که مهمون ندارم میت ...

من اصلا به بخش پس اندازش فکرنمیکنم بااینکه توموقعیت مالی معمولی هستیم وهمسرم کارمنده.از جنبه سلامت گوشت درنظرمیگیرم.مگه میشه گوشت گرم هفتصدهشتصدتومنی با گوشت یخ زده دویست وخرده ای یکی باشه

تو مدیریت بعضی از دوستان جوری میگن هیچ فرقی نداره که من به حس بویایی وچشایی خودم شک میکنم.مازندران خوشبختانه گوشت گرم وکشتارگاو وگوسفندزیاده،برای همین ترجیح میدم کم بخوریم ولی سالم بخوریم

خدایا بی نهایت شکرت
نه از اونا میخره با قیمت پایینتر گوشتشو میفروشه اینجوری شنیدم.... یه بسته کوچیکشو بگیر امتحان کن.

نماینده ت باید درخواست آهنگ مازنی بکنه که میدونم نمیکنه😁

رو اون پستت ریپ نشد

ولی شهریور ۴۰۴ رو هستم✋✋✋✋

قربونتدامن کوتاهو همینجوری خریدمفعلا قصد پوشیدنشو ندارم تا مراسم در خور دعوت بشمتن خورشو دوست داشتم ...

خوب کردی ما هم این ماه خیلی تو فشار بودیم خرجا خیلی عجیب بالا بود ولی واسه تولد دیگه هرچی تو دلم بود انجام دادم😬به قول شوهرم نصف فروش این ماه فقط خرج تولد شد. 🥴تولد توام پیشاپیش مبارک گل دختر. انشالله به همه ارزوهای قشنگت برسی. 

قربونتدامن کوتاهو همینجوری خریدمفعلا قصد پوشیدنشو ندارم تا مراسم در خور دعوت بشمتن خورشو دوست داشتم ...

مبارکه میارکه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

نماینده ت باید درخواست آهنگ مازنی بکنه که میدونم نمیکنه😁رو اون پستت ریپ نشدولی شهریور ۴۰۴ رو هستم✋✋ ...

🤚🤚🤚🤚اگه اون نگفت تو بگو🤣🤣🤣هرکی بود بگه فقط بگین😜😜😜جالبه ما میگیم بریم مامانمم میگه کی بریم. 😂اذیتش میکنم تو باید بمونی بچمو نگه داری میگه کور خوندی. 😀😀

خیلی خوب خریدی با فوتر میپوشی؟ دقیقا به ما پاساژ نیاز داریم نه ماساژ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هنوز شلواررنخریدم،تو ذهنمه ی فوتر بخرم خیلی خوشگلن

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خوب کردی ما هم این ماه خیلی تو فشار بودیم خرجا خیلی عجیب بالا بود ولی واسه تولد دیگه هرچی تو دلم بود ...

ما که همچنان تو فشاریم😁

کار خوبی کردی

خدا میرسونه شک نکنیم

فداتشم😘

تولد آقا رادمانم مبارک😍

دامادیش ایشالا🤲🏻

من اصلا به بخش پس اندازش فکرنمیکنم بااینکه توموقعیت مالی معمولی هستیم وهمسرم کارمنده.از جنبه سلامت گ ...

دقیقا منم همینو میگم مگه میشه اینهمه اختلاف!!!!!دقیقا فک کنم بین حس ها هم فرق افتاده🥲🥲🥲🥲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من پنجشنبه شب یه مهمونی خاص دعوتمامروز رفتم یه لباس گرفتم اووووفیه واسه خودش🤪یه دامن کوتاهم گرفتم و ...

به به مبارکه،

اووووف اووووف🫦

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...